Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک خنداب کمیجان در مجلس شورای اسلامی در بازدید از باغ موزه دفاع مقدس استان مرکزی در گفتگو با   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛  گفت: آثار به جا مانده از دفاع مقدس و شهدا ذخایربسیار گرانسنگی هستندکه باید حفظ شود.

کریمی افزود: این آثار به جا مانده در خانه ها به علت گذشت زمان به تدریج از بین می رودو واقعا جا دارد هر چه سریعتر این آثار را در فضای مناسب جمع آوری شده و در اختیار عموم قرارگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: به عنوان نماینده مردم تمام می کنیم در خدمت این هدف مقدس باشیم و در خصوص جذب اعتبارات و تسریع در اعتبارات سهیم باشیم .

کریمی نماینده مردم اراک خنداب کمیجان در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از باغ موزه دفاع مقدس استان مرکزی بازدید وادای احترام به شهدای گمنام مدفون در این موزه با کارکنان بنیاد حفظ آثارو نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی هم نشستتی داشت.

در این نشست مشایخی رئیس بنیاد حفظ آثارو نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گفت :درتاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و در اجرای سیاستهای دولت محترم، حفظ و حراست از گنجینه های بسیار غنی و ذخیره‌ی بسیار عظیم دفاع مقدس وظیفه همه نهادها، ارگانها و دستگاههای اجرایی است.

مشایخی افزود : حفظ و نگهداری و معرفی آثار ادبی، اعم از خاطرات، داستانها، اشعار، تصاویر و فیلم های بجا مانده از دوران دفاع مقدس و انتقال این ارزشهای کم نظیر به نسلهای آینده نیاز به یک تشکیلات منسجم و برنامه ریزی مدوّن دارد که باغ موزه های دفاع مقدس در همین ارتباط ایجاد می شود.

پیشرفت کندساخت باغ موزه دفاع مقدس استان مرکزی

کار ساخت باغ موزه دفاع مقدس استان مرکزی از سال 87 آغاز شده اما،به دلیل کمبود بودجه پیش رفت زیادی نداشته است.

طرح این باغ موزه از سال ۸۱ آغاز شد و در سال ۸۶، یک هکتار زمین با آن اختصاص یافت وبه خاطر محدودیت این زمین دو هکتار دیگر به این متراژ اضافه شدو سال ۸۷ نخستین اقدامات مربوط به احداث ساختمان مدیریت موزه دفاع مقدس آغاز و به طور رسمی کلنگ شروع پروژه به زمین خورد.

در حالی که قراربود سال 92 از باغ موزه دفاع مقدس استان مرکزی بهره برداری شود طبق آخرین اظهار نظر مسولان قرارشده این باغ موزه سال 97 به بهره برداری برسد.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۶۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره گنجینه‌های موزه مرکزی آستان قدس رضوی گفت: گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی با به نمایش گذاشتن ۷ تابلوی نقاشی به زیور آثار جدیدی از هنرمندان ارادتمند به ساحت مقدس رضوی آراسته شد.

عبدالحسین ملک جعفریان، تابلوی «خوشنویسی و تذهیبِ سوره مبارکه قدر» اثر رضا بیداریان و طیبه رامشینی خلق شده به سال ۱۳۸۸، تابلوی رنگ و روغن روی بوم «یتیم نوازی حضرت علی علیه السلام» اثر مهناز روزبهانی خلق شده در سال ۱۳۸۶، تابلوی اکریلیک روی مقوای بدون اسید با موضوع «سرور نقاره ها» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۴، تابلوی «عزت خون» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۰ را ۸ اثری معرفی کرد که به تازگی در گنجینه هنر‌های تجسمی به نمایش درآمده است.

وی با معرفی دیگر آثار افزوده شده به این گنجینه افزود: دو تابلوی رنگ روغن روی بوم با موضوع «طبیعت بی جان» اثر عبدالحسین محسنی کرمانشاهی و استاد حسین شیخ که در سال ۱۳۶۹ و ۱۳۶۲ به تصویر درآمده و تابلوی اکریلیک روی مخمل «نقاشی گل و مرغ» اثر مجید الهی خلق شده در سال ۱۳۹۲ نیز به تازگی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

تجمیعی از آثار هنرمندان
در گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی، آثاری، چون «آب گیر سَن مارکو، ونیز – ایتالیااثر ویلیام جیمز  که در فاصله سال‌های ۱۷۶۱ تا ۱۷۷۱ در انگلستان فعالیت هنری داشته، شش تابلو  «منظره» اثر فرانچِسکو دِ نیکولا هنرمند ایتالیایی که از ۱۸۸۲ تا ۱۹۵۸ می‌زیسته است، در معرض بازدید قرار دارد.

همچنین در این گنجینه از هنرمندان به نام اروپایی متعلق به نیمه قرن ۱۸ تا نیمه قرن ۲۰ میلادی آثاری موجود است که در فاصله سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۶ از گالری هُنر «ایسِدرا» در رُم-ایتالیا، گالری «ویلیامز» و گالری «الکساندر» در  لندن- انگلستان خریداری شده است.

از میان آثار هنرمندان ایرانی موجود در این گنجینه نیز می‌توان به آثار محمّد غفاری یا «کمال الملک» (۱۲۲۶ تا ۱۳۱۹) با نام‌های «پول، روستایی از توابع بخش کُجور، استان مازندران»، «رودخانه شیلات فرحآباد مازندران»، «جلگه صفیآباد اشرف مازندران»، «پل رودخانه تجن- ساری، مازندران»، نقاشی قهوه خانه‌ای با موضوع «وقایع کربلا در دهم محرّم سال ۶۱ ق.» و آثاری از محسن سهیلی، میر عبدالرضا دریابیگی، رضا بدرالسماء، زهره مهانی منش، رسول شفقتی، عبدالحسین محسنی کرمانشاهی، یگانه قدیریان و مهدی فرخی اشاره کرد.

علاوه بر تابلو‌های نقاشی، آثار منبت کاری چوب استاد حیدر نیکنام (۱۲۹۵ تا ۱۳۷۴) و محمدرضا توسلی گلپایگانی (متولد ۱۳۱۰) و مجموعه آثار قلمزنی و برجسته کاری روی مس اثر استاد محمّد اعتزازی نیز زینت بخش گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی است.

گنجینه هنر‌های تجسمی موزه رضوی  که در هشتم تیر سال ۱۳۷۸ خورشیدی تأسیس شد،  اکنون یکی از موزه‌های هنر در شمال شرق ایران به شمار می رود که مجموعه‌ای از آثار هنرمندان نامدار ایران و جهان را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده است.

دیگر خبرها

  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • شهدای گمنام مظلوم هستند/ ساخت فیلم کالدو
  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز
  • پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت
  • تفحص پیکر پاک هفت شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی فکه دهلران
  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی