Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، با کمک برخی آزمایشات تخصصی می توانید از سقط جنین و زایمان زودرس پیشگیری کنید. این آزمایشات به شما در پیش بینی سقط جنین کمک خواهند کرد. در سه ماهه اول بارداری این آزمایشات تخصصی انجام می شوند و ریسک زایمان زودرس را در مادران باردار تعیین میکنند.


سقط جنین یکی از ناراحت کننده‌ترین اتفاقات در زندگی هر مادری است که با تشخیص زود هنگام این اتفاق از مرگ هزاران جنین جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناسان به تازگی آزمایش خون جدیدی را معرفی کرده اند که می‌تواند تنها یک هفته پس از بارداری احتمال بروز سقط جنین یا زایمان زودرس را شناسایی و نتیجه‌ها را در اختیار تیم پزشکی قرار دهد.


در این شیوه تشخیصی جدید دانشمندان نوع خاصی از مولکول‌ها را شناسایی کرده اند که می‌تواند عارضه‌های جانبی بر اثر زایمان را شناسایی کند، همچنین با استفاده از این شیوه امکان تشخیص مسمومیت بارداری (پره اکلامپسی) نیز وجود دارد.


با استفاده از نتیجه به دست آمده از این آزمایش خون، کارشناسان می‌توانند پیشگیری و اقدام‌های درمانی لازم برای کمک به بانوان باردار را انجام دهند.


اکنون یکی از چالش‌های دنیای پزشکی شناسایی علامت‌های بارداری و زایمان پرخطر و انجام اقدام‌های پیشگیرانه است. سقط جنین و زایمان زودرس ۲ مورد از خطر‌های شایع دوران بارداری هستند.


این آزمایش در ۱۲ هفته اول بارداری می‌تواند انجام شود و نتیجه دقیقی با میزان ۹۸ درصد در اختیار متخصصان قرار دهد.


مولکول‌های مورد بررسی در این آزمایش خون، microRNA نام دارند که در سلول‌های خونی در دیواره جفت قرار دارند و مشکل هایی، چون سقط جنین یا زایمان زودرس به دلیل نارسایی در تامین و انتقال خون رخ می‌دهد و در این مولکول‌ها نارسایی خونی مشخص می‌شود.


کارشناسان در نظر دارند از این آزمایش برای بررسی وضعیت جنین که با استفاده از روش ivf در رحم مادر کاشته شده است اطلاع پیدا کنند، زیرا درصد بالایی از کاشت جنین با روش آی وی اف به سقط جنین یا زایمان زودرس مادر منجر می‌شود.


متخصصان اعلام کرده اند راستی آزمایی آزمایش بر روی گروهی از داوطلبان انجام شده و نتیجه صحیح در اختیار دانشمندان قرار داده شده است و در آینده نزدیک این شیوه تشخیصی در سراسر جهان می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۷۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر محمد مهدی نادری عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن‌سینا در خصوص اقدامات این شرکت در راستای تحقق شعار سال بیان کرد: کار ما تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین است. یعنی ما از گاو پرتولید به جای اینکه یک گوساله در سال بگیریم، می‌توانیم ۲۰ گوساله بگیریم. به این صورت که هر هفته از گاو پرتولید تخمک گرفته و این تخمک‌ها مانند درمان ناباروری در انسان، در محیط آزمایشگاهی لقاح پیدا کرده و طی ۷ الی ۸ روز تبدیل به جنین می‌شود. در نهایت این جنین گاو پربازده منجمد شده و سپس آن را در رحم گاو معمولی می‌کاریم و با این روش گوساله‌ای که به دنیا می‌آید چون در آزمایشگاه از گاو پربازده تولید کرده‌ایم، دو سه برابر ارزش دارد.

وی با بیان اینکه از حدود ۱۵ سال پیش این کار را شروع کرده‌ایم، تصریح کرد: اکنون ۵ سال است که این موضوع تجاری شده و تنها مرکزی در کشور هستیم که در منطقه غرب آسیا پروانه تولید جنین داریم و با هلدینگ‌های بزرگی مانند آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، کوثر، دشت مغان، میهن و دامداری‌های بخش خصوصی همکاری می‌کنیم. اخیرا نیز در بحث صادرات با توجه به حضور در دو دوره نمایشگاه ایران اکسپو، بازدیدکنندگانی داشتیم که متقاضی صادرات و عقد قرارداد فروش و مشارکت بودند که قرار شد در آینده این گفت‌وگوها ادامه یافته و منجر به عقد قرارداد شود.

مدیرعامل شرکت سینافناوران ماندگار جهاددانشگاهی در ادامه گفت: تأثیرگذاری این طرح برای دامدار این است که باعث می‌شود هزینه‌های تولید برای کسانی که این گوساله‌های ممتاز در گله‌شان وجود داردکمتر شده و سودشان ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد.

نادری در خصوص اقدامات این شرکت برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: با توجه به جنینی که ما تولید می‌کنیم در واقع با گاوداری‌های بخش خصوص مشارکت می‌کنیم تا بتوانیم بحث خودکفایی گوشت را در کشور داشته باشیم. در حال حاضر ۲۰ هزار درخواست واردات برای نژادهای گاو گوشتی و شیری که دومنظوره است داریم و با توجه به طرح تولید جنین منجمد شرکت ما می‌توان بدون اینکه وارداتی انجام شود، با مشارکت مردم این تعداد گوساله را تولید کرد.

وی در خصوص حضور جهاددانشگاهی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ عنوان کرد: در این نمایشگاه نیز از سوی برخی بازدیدکنندگان خارجی، از طرح تکثیر گاوهای پربازده استقبال خوبی صورت گرفت که امیدواریم به عقد قرارداد و مشارکت منجر شود. همچنین در حوزه فروش دانش فنی نیز گفت‌وگوهای مثبتی انجام گرفته است تا از این طریق بتوانیم در راستای تحقق شعار سال موفق‌تر عمل کنیم.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو ۲۰۲۴، ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران برپا شد. توسعه ارتباطات جهاددانشگاهی در حوزه بین الملل با ارائه محصولات فناورانه و دانش بنیان صادراتی واحدهای سازمانی این نهاد از مهمترین مؤلفه‌های حضور در این نمایشگاه بود. در همین راستا جهاددانشگاهی به‌عنوان نهاد پیشران در عرصه علم و فناوری به ارائه بخشی از دستاوردهای متخصصان و پژوهشگران خود در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی پرداخت و غرفه این نهاد مورد توجه بازدیدکنندگان بسیاری از کشورهای مختلف قرار گرفت.

این نمایشگاه بازدیدکنندگان خارجی بسیاری داشت که یکی از مهمترین طرح‌های جهاددانشگاهی طرح تولید جنین منجمد از نژاد گاوهای شیری و گوشتی با خصوصیات برتر ژنتیکی بود که مورد استقبال بازدیدکنندگان بسیاری از کشورهای الجزایر، مالی، نیجریه، یمن و زیمبابوه قرار گرفت.

کد خبر 6099416

دیگر خبرها

  • با دوری از این ۱۵ عامل به زوال عقل زودرس در جوانی دچار نمی‌شوید
  • از کجا بفهمیم سرطان رحم داریم ؟ | شایع ترین علت سرطان دهانه رحم را بشناسید
  • عملیات وعده صادق از یک جنگ خانمان سوز جلوگیری کرد
  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است