Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@02:58:28 GMT

امکان بومی سازی نیمی از تجهیزات دریایی نفتی

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۰۶۰۲

امکان بومی سازی نیمی از تجهیزات دریایی نفتی

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از توانایی بالای شرکت های ایرانی در تامین تجهیزات بالادستی صنعت نفت خبر داد و گفت: امکان تامین حدود 50 درصد نیازمندی های صنعت نفت در بخش دریایی از سوی شرکت های داخلی وجود دارد.

ایران آنلاین / حمید بورد بیان داشت: شرکت های داخلی ظرفیت خوبی در تامین کالاهای بالا دستی صنعت نفت دارند، به طوری که 70 درصد از تجهیزات مورد نیاز این بخش از سوی شرکت های داخلی تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای رقابت با کالاهای مشابه خارجی باید ساخت داخل بر مبنای کیفیت حداکثری باشد.
بورد با اعلام اینکه ساخت کامل سکوهای دریایی صنعت نفت به دست توانگران داخلی انجام می شود، گفت: اهتمام شرکت نفت فلات قاره ایران به حمایت از بخش داخلی که از پارسال روند شتابانی به خود گرفته باعث شده است تامین بیش از نیمی از تجهیزات مورد نیاز این صنعت از سوی شرکت های داخلی انجام شود.

میدان اسفندیار و مذاکرات اولیه با نروژ
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران در خصوص تعیین تکلیف میدان اسفندیار گفت: مذاکرات اولیه توسعه این میدان با یک شرکت نروژی انجام و شرکت نفت فلات قاره ایران عهده دار مذاکرات آتی شد.
وی ادامه داد: مذاکرات با شرکت های مپنا و گروه انرژی دانا ادامه دارد و مذاکراتی نیز با برخی شرکت های ژاپن و کره جنوبی صورت گرفته است.
این مسئول افزود: توسعه میدان اسفندیار فرآیند پیچیده ای نیست و فقط بحث مالی در توسعه این میدان وجود دارد که البته پیش بینی می شود تا پایان سال به نتیجه برسد.
بورد درباره بهره برداری از لایه نفتی پارس جنوبی گفت: نظارت بر بهره برداری از لایه نفتی پارس جنوبی از اول مهرماه به شرکت نفت فلات قاره ایران سپرده شده اما بهره برداری از این میدان همچنان بر عهده شرکت نفت و گاز پارس است.
شرکت نفت فلات قاره عهده دار توسعه و بهره برداری از میدان های دریایی ایران در خلیج فارس است./شرکت ملی نفت ایران

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۰۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • بیمار خارگی با بالگرد در شرایط بد آب هوایی اعزام شد
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم