Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین نقاشی مدیر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل شورای شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار برنا در خصوص شعار شورای پنجم  یعنی  "شفافیت و ارائه برنامه" و نقش روابط عمومی و ارتباطات بین الملل در این شفافیت گفت: در شورای شهر در طول این دو ماه اخیر از زمانی که به صورت غیررسمی آغاز به کار کردند و  جلسات به صورت رسمی برگزار می شد ، تلاش ها بر این بوده است تا شورا از مسیر اصلی خارج نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بحث شفافیت یک رویکرد مدنی است ادامه داد:  لیست امید  همیشه بر بحث شفافیت تاکید داشته است اما پیش از این شورای شهر در واقع جایگاه حقوقی و نظارتی خود را در تا حدی از دست داده بود.

نقاشی افزود: توجه داشته باشیم که بر مبنای قانون شوراها این شورای شهر است که نظارت و قانون گذاری در حوزه شهری را برعهده دارد، شورای شهر است که بر عملکرد شهرداری باید نظارت کند در ادوار گذشته متأسفانه فضای حاکم بر شورای شهر این بود که این تفاوت برجسته و مشخص میان نقش ها دیده نمی شد.

به گفته ی او  در حال حاضر با توجه به اینکه شورای شهر  نجفی را به عنوان شهردار انتخاب کرده است این شخص سیاستی  همسو با شورای شهر دارد دلیل نمی شود که ما از این مسیر عبور کنیم که این شورای شهر نظارت و قانون گذاری در شهر را برعهده دارد.

مدیر روابط عمومی شورای شهر تهران ادامه داد: باید برند شورای شهر به عنوان نهاد فرادست و ناظر بر شهرداری و قانونگذار در حوزه شهری به رسمیت شناخته شود ، این یکی از وظایفی است که ما در ارتباطات بین الملل پیگیری خواهیم کرد و البته به معنای عمل به آن چیزی است که در ادوار گذشته به زمین گذاشته شده است.

او با تاکید بر اینکه شورا سیاسی نیست اظهار کرد: بحث ها  به صورت فرهنگی و اقتصادی در آن پررنگ است در طول این مدتی که مسئولیت اطلاع رسانی برعهده من بوده سعی کردیم در چارچوب نگاه سیاسی به معنای اینکه گروهی یا رسانه ای که متمایل بوده و رسانه ها را به همسو و غیرهمسو تقسیم نکنیم چرا که عملا بحث مدیریت شهری و اقتضای مدیریت شهری این نیست که فضای رسانه ای حول آن به رسانه های همسو و غیرهمسو تقسیم شود، هر چند مردم در انتخابات اردیبهشت 96 به یک نگاه و جریان سیاسی رای دادند و این نشان دهنده این است که این مدل و رویکرد در مدیریت شهری را می پسندند.

نقاشی تاکید کرد: طبیعتا احزاب و گروه های سیاسی در حوزه های مختلف اعم از اقتصادی، سیاسی و مدیریت شهری دیدگاه و نظرگاه دارند و در انتخابات شرکت می کنند،  در مدیریت شهری هم این جریانات سیاسی بود و اصولگرایان حضور داشتند و مردم انتخابشان این بوده است جریان اصلاح طلب هم با رویکردها و شعارهایی که داشت به ویژه بحث شفافیت توانست مدیریت شهری  را برعهده بگیرد و طبیعتا از این منظر تابع رای مردم هستیم و این مسیر را پیگیری می کنیم.

او افزود: نکته ای که باید به آن توجه بیشتر شود در بحث امور بین الملل مفهومی به نام رسانه همسو و یا غیرهمسو نخواهیم داشت. 

او با بیان اینکه توقع شورای شهر و مدیریت ارتباط این است که رسانه ها تنها بازتاب دهنده چیزی که در شورای شهر می گذرد باشند ادامه داد: طبیعتا رسانه ها با انتقادات خوب در نقد مدیریت شهری بزرگترین کمک را به شورای شهر می کنند و این نگاهی که در شورای شهر و بحث روابط بین الملل وجود دارد شعار نیست،  کما اینکه تا به امروز هیچ محدودیتی برای رسانه های مختلفی که در حوزه مدیریت شهری با هر رویکرد سیاسی و مدیریت شهری بودند ایجاد نشده است و احساس می کنیم که این نقد بزرگترین کمک به شورای شهر است و برخلاف گروه ها و جریان های دیگر ما تلاشمان این است که هم اعضای شورای شهر و هم خودمان این مسیر را پی بگیریم که انتقادات را هر چند گزنده و تند هم باشد بودنش را به نبودنش ترجیح دهیم.

خبرنگار: دارا نثاری

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار مهر، اسد بابایی عصر شنبه در جریان بازدید اعضای هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی از کتابخانه مرکزی تبریز افزود: طی سال گذشته تعداد اعضای کتابخانه های عمومی استان از ۷۷ هزار نفر به ۱۶۱ هزار نفر رسیده که این افزایش در طول سال‌های اخیر بی نظیر بوده است.

وی تعداد کتبی که سال گذشته از کتابخانه های عمومی استان به امانت برده شده است را ۷۰۰ هزار جلد عنوان کرد و اظهار داشت: این تعداد امسال با رشدی بالغ از ۱۵۳ درصد به رکورد یک میلیون و ۷۰۰ هزار جلد رسیده است.

وی از اجرای طرح کودک کتابخوان در استان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح که با همکاری مراکز بهداشت استان در حال اجرا است، کودکان ۶ ساله در موعد تزریق واکسن شأن با یک کارت دعوت خاص به عضویت در کتابخانه های عمومی استان ترغیب می‌شوند.

بابایی ادامه داد: با اجرای این طرح سال گذشته ۱۲ هزار نفر کودک ۷ ساله عضو کتابخانه های استان شدند.

مدیر کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در ادامه از اجرای طرح خانواده‌های کتابخوان در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: با اجرای این طرح به دنبال شناسایی و معرفی خانواده‌هایی به جامعه هستیم که همه اعضایشان عضو فعال کتابخانه های استان هستند و کتاب به امانت می‌برند و بر این اساس آن خانواده‌هایی که بیشترین تعداد کتاب را به امانت برده باشند مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: طرح جدیدی هم مدنظر داریم که در صورت مشارکت ادارات عملیاتی خواهیم کرد و آن هم راه اندازی باکس‌های ویژه امانت کتاب در برخی ادارات است که هدف از آن به اشتراک قرار دادن کتاب‌های کارمندان برای مطالعه سایر همکاران است.

بابایی ابراز امیدواری کرد: با همکاری شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی این طرح به صورت پایلوت در تعدادی از ادارات عملیاتی شود تا در آینده نزدیک در تمام دستگاه‌های دولتی مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین از آمادگی این اداره کل برای حمایت از برنامه‌های شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان خبر داد.

این گزارش می‌افزاید، در ادامه این نشست محمد عزیزی راد دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند مدیر کل کتابخانه های عمومی استان ابراز امیدواری کرد با تداوم چنین اقداماتی شاهد افزایش فرهنگی مطالعه بین اقشار مختلف مردم شویم.

همچنین در ادامه هر یک از اعضای به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون زمینه‌های همکاری بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی و اداره کل کتابخانه های عمومی استان اشاره کردند که راه اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات همزمان با ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی از جمله آن بود.

کد خبر 6090268

دیگر خبرها

  • شورا انتظار بعضی تغییرات در شهرداری را داشت/ بدهکاری دلیل بی‌مهری نیست
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم