Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - استاندار سابق سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر 170 هزار نفر از مردم این استان به ویژه در مرکز و حاشیه های شهر، فاقد آب شرب بهداشتی هستند.

درجلسه 14 آبان هیات دولت، دانیال محبی به عنوان استاندار جدید سیستان و بلوچستان معرفی و جانشین اوسط هاشمی شد.
علی اوسط هاشمی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان اینکه مهمترین چالش در استان سیستان و بلوچستان، آسیب بر منابع آبی است، اظهار داشت: اکنون پنج نقطه حاشیه نشین با 470 هزار نفر جمعیت در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد که 170 هزار نفر فاقد سامانه آب شرب بهداشتی در این مناطق سکونت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: این افراد در مرکز استان هستند و اینها با روش بودجه قطره چکانی زمان 10 ساله می خواهد که حق آنها داده شود، البته اگر بخواهیم این مباحث اجتماعی را درمان کنیم چاره ای جزء این وجود ندارد که به عدالت روی آوریم و یک نگاه برنامه ای برخوردار از پشتوانه کارشناسی علمی و پژوهشی باشد و در واقع باید گفت که اهرم صندوق توسعه ملی باید در دسترس این استان های کمتر برخوردار باشد.
وی تاکید کرد: 18 سال استان با خشکسالی دست و پنجه نرم کرد و بسیاری از روستاها منابع آبی خودشان را از دست دادند.
هاشمی تصریح کرد: اکنون یک هزار و 400 روستا به روش سقایی آبرسانی می شود و سه هزار و 300روستا نیز فاقد سامانه آب هستند و از برکه ها آب آنها تامین می شود.
وی با بیان اینکه تمرکز ما روی این موضوع و رفع مشکلات در حوزه آب در این استان است، تاکید کرد: با مهار آب های خروجی و روان آبها می توان بخشی از این مشکلات را حل کرد به طوری که برای توسعه منابع آبی یک هزار و 800 میلیارد تومان دولت اختصاص داده است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: افتخار به وجود منابع ارزی در صندوق توسعه ملی تا کی؟ وقتی سخن از محرومیت، گسست و فاصله های عمیق، نبود بهداشت، آب آشامیدنی و فقدان فضاهای آموزشی مناسب برای تدریس به میان می آید.
وی همچنین به کسری 12 هزار نفری کسونت معلمی در این استان اشاره کرد و گفت: بهترین اقدام برای رفع این مشکلات، گشایش صندوق توسعه ملی برای این استان ها است.
هاشمی ادامه داد: صندوق توسعه ملی به نظر من باید اولین رویکردش عدالت محوری باشد در هر استانی اگر در طول این 40 سال نتوانستیم عدالت برنامه ای داشته باشیم با برخورداری از پشتوانه این صندوق ملی امروز باید این استان ها را به استان های برخوردار نزدیک کنیم.
وی خاطرنشان کرد: شاخص متوسط ملی در هر بخشی به هر عددی رسیده است در استان سیستان و بلوچستان به زیر 50 درصد رسیده است و این حرکت نیاز به یک جهش دارد و جهش با اعتباراتی که دولت دارد اتفاق نمی افتد.
استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: به دلیل کثرت توقعات و تقاضاها، مسدود کردن صندوق توسعه ملی و عدم گشایش از این طریق برای عدالت ورزی یک انتقاد جدی است که باید در بخش ورود جدی داشته باشند که دست استان های توسعه نیافته را بگیرند تا مردم آن استان روی به حاشیه نشینی و خروج از محل سکونت آبا و اجداد خودشان نیاورند.
اجتمام ** 7268** 1418
خبرنگار: مهناز بیرانوند ** ناشر: مریم برزآبادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۶۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان

فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • امدادرسانی سپاه و‌ ارتش در سیل سیستان و بلوچستان
  • همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان
  • یادی از منادی وحدت در سیستان و بلوچستان
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • زندگی پس از سیل در دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل