Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الحرمین - بین الحرمین در آستانه اربعین حسینی میعادگاه فرهنگ ها و آیین های عاشورایی اقوام و ملت های جهان شده است و به گفته یک زائر مسیحی، قلب جهان در کربلا می تپد.

خبرگزاری مهر - علیرضا نوری - حسن قمی -گروه استان ها: چندروز به اربعین حسینی باقی مانده و اقوام و ملت های مختلف از گوشه و کنار جهان خود را به کربلا رسانده اند تا ارادت خویش را به سالار شهیدان نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بین الحرمین شلوغ تر و پرشورتر از همه زمان ها بنظر می رسد و وجب به وجب آن مملو از حضور عزادارانی است که با گویش ها، زبان ها، فرهنگ ها و آیین های مختلف در صحن مشغول عزاداری هستند.

حال و هوای بارگاه مطهر حرم حضرت ابوالفضل (ع) خاص و تماشایی شده است و مرد و زن، پیر و جوان از فرسنگهای دور خود را به این صحن و سرا رسانده اند ، اشک شوق در چشمانشان جمع شده و زیرلب نجوا می کنند.

بسیاری از آنانی که در بین الحرمین حضور دارند و از کشورها و مناطق مختلف آمده اند معتقدند که اربعین نمادی برای وحدت ملت های جهان تبدیل شده است و این آیین هر سال پرشورتر از گذشته تکرار می شود.

مام حسین (ع) پیوند دهنده قلب های ملت های مختلف جهان شده است

در گوشه ای از بین الحرمین زائران پاکستانی مشغول عزاداری هستند، آنان نیز حسین حسین گویان خود به سمت باب الشاب در حرکت هستند و به عزاداری می پردازند، یکی از این زائران می گوید: امام حسین (ع) پیوند دهنده قلب های ملت های مختلف جهان شده است.

عامر دی لیب در حالی که همنوا با دیگر اعضای گروهشان با شنیدن نام حسین (ع) دم می گیرد، درباره اهمیت مراسم اربعین می گوید: این مراسم وحدت و اتحاد بین ملت ها را بیشتر می کند زیرا امام حسین (ع) منادی وحدت و مقابله با ظلم و ستم بوده است.

این زائر حدود ۵۰ ساله که پیش از سه هزار کیلومتر را طی کرده تا به اربعین و کربلا رسد ادامه می دهد: حرارت عشق امام حسین، سختی سفر را برای ما شیرین کرده است و کیلومترها را با جان و دل طی کردیم.

در بین الحرمین جز زیبایی چیزی دیگری نمی توان دید، بانوان و دختران نیز در گوشه ای به عزاداری می پردازند و مادری سالخورده که عصا زنان به همراه فرزندش با پای پیاده خود را به اربعین رسانده است.

اشک شوق درچشمانش جمع شده و مدام زیر لب نام مبارک حسین را جاری می سازد و با لهجه کرمانی می گوید: نذر کردم که امسال اربعین با پای پیاده به کربلا بیایم.می گوید: خوشحالم که آقا طلب کرد و می توانم بارگاه ملکوتی اش را بار دیگر ببینم، دیگر به آرزویم رسیدم.

وقتی از وی درباره سختی ها و مرارت های سفر می پرسم ادامه می دهد: سختی های این سفر برایم جز شیرینی چیز دیگری نبوده است.

اربعین امسال پرشورتر از سال های قبل در حال برگزاری است و قلب مسلمانان عالم در کربلا و بین الحرمین به عشق امام حسین می تپد

در گوشه و کنار صحن بین الحرمین دسته های چند ده نفری مشغول سینه زنی و عزاداری هستند و در مسیر به هیئت کویتی بر می خوریم که آنان نیز همانند دیگر اقوام و آیین ها، ذکر حسین بر لب جاری دارند. خالد حمید که مسئولیت کاروان ۳۰ نفره کویتی اعزامی به کربلای معلی را برعهده دارد می گوید: اربعین امسال پرشورتر از سال های قبل در حال برگزاری است و قلب مسلمانان عالم در کربلا و بین الحرمین به عشق امام حسین می تپد.

وی که برای چندمین بار به عراق و کربلا سفر کرده است می گوید: عشق و عزاداری مردم جهان هر سال در ایام اربعین بیشتر می شود و این نشان می دهد که امام حسین (ع) محور یک فرهنگ جهانی شده است.

بین الحرمین این شبها و روزها بین المللی شده است، رانا بانوی مسیحی اهل انگلیس که درگوشه ای بین الحرمین ایستاده بود، می گوید: آشنایی من با امام حسین (ع) از طریق کتابی بود که دوست مسلمانم در دانشگاه هدیه کرده است و سئوالات فراوانی که در ذهنم تداعی شد که چرا بعد از هزار سال، شیعیان در کربلا برایش عزاداری می کنند.

متاسفانه رسانه هاو شبکه های تلویزیزونی در اروپا و غرب همیشه، تصویر و شناخت درستی از این اجتماع بزرگ ارائه نمی کنند

وی ادامه داد: متاسفانه رسانه هاو شبکه های تلویزیزونی در اروپا و غرب همیشه، تصویر و شناخت درستی از این اجتماع بزرگ ارائه نمی کنند و همه این سئوالها در ذهنم باعث شد تا خودم برای پاسخ به سوالاتم به کربلا سفر کنم.

این بانوی مسیحی می گوید: سفرم را از لندن به  بغداد طی کردم و بعد از رفتن به نجف در مسیر کربلا به زائرانی برخوردم که با پای پیاده مسیر نجف به کربلا را طی می کردند و حضور زنان و دختران، کهنسالان و جوانان با پای پیاده و یا ویلچر برایم جالب و شگفت آور بود.

وی ادامه داد: وقتی به بین الحرمین و بارگاه رسیدم گویی پاسخ همه سئوالات و ابهامات ذهنی ام را دریافت کردم و اینجا همه حسینی و حسین جهانی است و عشق و علاقه به امام حسین، در قلب همه موج می زند.

آری عشق به حسین همه را به کربلا کشانده، وبین الحرمین میعادگاه عاشقانی شده که با فرهنگ ها و آیین های مختلف، حسین حسین می گویند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • تلاش برای پیوند منزل، محله، مدرسه و مسجد در سالروز شهادت رئیس مذهب تشیع
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد