Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@12:33:42 GMT

طرح نظام نوین ترویج کشاورزی در اردبیل اجرایی شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۰۶۸۵

طرح نظام نوین ترویج کشاورزی در اردبیل اجرایی شد

رئیس مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گفت: طرح نظام نوین ترویج کشاورزی در استان اردبیل در حال اجرا است و به همین منظور ۲۵۰۰ محتوای ترویجی در این زمینه بارگذاری شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسین کربلائی‌خیاوی پیش از ظهر امروز در بازدید از کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار داشت: در حال حاضر طرح نظام نوین ترویج کشاورزی در استان اردبیل در حال اجرا است و به همین منظور دو هزار و 500 محتوای ترویجی در این زمینه بارگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی نیز با هدف ارتقای توانمندی افراد در دستور کار قرار گرفته که انتظار می‌رود در این زمینه با استقرار نظام نوین ترویج و تقسیم‌بندی عرصه‌های تولیدی کشاورزی در بخش ترویج کشاورزی شاهد تحولات عظیمی باشیم که این موضوع برای ما حائز اهمیت بسیار است.

رئیس مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گفت: در حال حاضر 90 درصد از اراضی کشاورزی پهنه‌بندی شده که هر پهنه 600 بهره‌بردار را پوشش می‌دهد که به همین منظور یک هزار محقق با ارائه آخرین یافته‌های پژوهشی و علمی در تحقق اهداف مورد نظر در راستای توسعه خدمات کشاورزی گام‌های اساسی و هدفمند برمی‌دارند.

کربلائی‌خیاوی بیان کرد: انتقال یافته های تحقیقاتی به عرصه‌های تولید و بهره‌برداران و در نهایت افزایش تولیدات کشاورزی با توجه به ظرفیت‌های مناسبی که این استان دارد برای ما حائز اهمیت بسیار است و تمام تلاش ما بر این مبنا است که بتوانیم در این زمینه پیشگام عمل کرده و به تمامی اهداف خود دست یابیم.

وی تصریح کرد: برای دستیابی به تمامی اهداف خود در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری مشارکت و همکاری مسئولان و دستگا‌ه‌های مربوطه امری لازم و ضروری است و انتظار می‌رود با تعاملات همه‌جانبه شاهد خروجی‌های مناسبی در این زمینه باشیم.

انتهای پیام/

R41374/P1336/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۰۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر با اشاره به تصویب احداث دو شهرک مولد کشاورزی به مساحت بیش از ۲ هزار هکتار در استان گفت: در ساخت و اجرای این شهرک‌های مولد و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف تسریع شود.

به گزارش ایسنا ، احمد محمدی‌زاده ظهر امروز شنبه در جلسه شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرایی‌شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر گفت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهراحداث 2 شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج‌فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت 850 هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه‌کرد: در مجموع در 2 شهر مولد کشاورزی استان بوشهر 2 هزار و 50 هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 850 هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و 200 هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر