Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره کل تسهیلات تبصره‌ای بانک مسکن از حق تعهدات بانک مسکن در بافت فرسوده طی نیم‌سال اول ۹۶ خبر داد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام بانک مسکن، عملکرد بانک در پرداخت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده نشان می‌دهد، این بانک در نیمه اول امسال توانست به واسطه حضور و نقش موثر در نظام تامین مالی مسکن و پشتیبانی از طرح‌های ویژه دولت در بخش مسکن، کل سهمیه تعیین‌شده از سوی بانک مرکزی برای پرداخت تسهیلات نوسازی در سال ۹۶ را در قالب پرداخت پنج هزار فقره تسهیلات، به سرانجام برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب، تعهدات بانک مسکن در بافت فرسوده مطابق برنامه امسال، به مراتب زودتر از ظرف زمانی تعیین شده (شش‌ماهه به جای یک‌ساله) تحقق پیدا کرد.

ندا کسری‌کرمانشاهی رییس اداره کل تسهیلات تبصره‌ای بانک مسکن از پرداخت ۲۹ هزار و ۴۶۴ فقره تسهیلات نوسازی به پروژه‌های مسکونی در بافت فرسوده و ناکارآمد شهری طی دو سال گذشته توسط بانک مسکن خبر داد و گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۴ تاکنون ۳۱ هزار و ۶۵۶ فقره معرفی‌نامه احداث واحد در بافت فرسوده و ناکارآمد شهری از سوی شرکت مادرتخصصی عمران و بهسازی شهری ایران صادر شده است که از این تعداد ۲۹ هزار و ۴۶۴ فقره تسهیلات توسط بانک مسکن به آنها پرداخت شده است.

کسری‌کرمانشاهی افزود: بر اساس سهمیه ابلاغی از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سهمیه بافت فرسوده شهری بانک مسکن در سال جاری معادل پنج هزار واحد بوده که در نیمه اول سال جاری تماما ایجاد تعهد شده و اقدامات مربوط به تشکیل پرونده و انعقاد قرارداد آن و پرداخت تسهیلات آن صورت گرفته است.

وی همچنین افزود: متقاضیانی که در لیست واجدان شرایط این تسهیلات از شرکت عمران و بهسازی شهری ایران به عنوان متولی نوسازی بافت‌های فرسوده در دولت، قرارگرفته‌اند، پس از اخذ معرفی‌نامه از طریق شرکت عمران و بهسازی شهری ایران به مدیریت متبوعه در بانک عامل بخش مسکن مراجعه کرده و پس از تعیین شعبه و انجام مراحل تشکیل پرونده، اقدامات مربوط به انعقاد قرارداد و پرداخت تسهیلات صورت گرفته است.

رییس اداره کل تسهیلات تبصره‌ای اظهارکرد: در صورتی که مجوز ارایه شده برای پرداخت تسهیلات بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در مدیریت شعب متبوعه، حداکثر تا دو ماه منجر به ثبت اسناد قطعی و رهنی و دریافت مرحله اول سهم‌الشرکه شود، معتبر بوده و پس از سپری‌شدن زمان فوق، قرارداد مربوطه باید مجددا بررسی شود.

بر اساس این گزارش، سقف فردی تسهیلات بافت فرسوده و ناکارآمد شهری هر ساله بر اساس مصوبه هیات وزیران و ابلاغیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به بانک‌های عامل ارسال می‌شود و تابع ضوابط و مقررات همان سال است.

بر این اساس آخرین شرایط و ضوابط سقف تسهیلات بافت فرسوده شهری برای احداث هر واحد مسکونی در تهران و کلان‌شهرها مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال، در مراکز استان و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، ۴۰۰ میلیون ریال و در سایر شهرها مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال است.

دارندگان زمین ملکی یا خانه‌های کلنگی، که حسب تشخیص نهادهای ذی‌ربط مبنی بر استقرار ملک مورد نظر آن‌ها در حریم بافت فرسوده شهری، نسبت به معرفی آن‌ها به بانک مسکن اقدام شده است، برای تخریب و نوسازی واحدهای مسکونی به منظور استفاده شخصی و یا مجموعه‌سازی می‌توانند از تسهیلات موضوعه در چارچوب ضوابط ذیربط جاری بهره‌مند شوند.

این تسهیلات صرفا برای ساخت واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده در قالب عقد مشارکت مدنی پرداخت می‌شود. حداکثر دوران مشارکت مدنی با توجه به حجم پروژه ۲۴ ماه معادل دو سال و حداکثر مجموع دوران مشارکت مدنی و فروش اقساطی طرح ها نیز ۱۴۴ ماه معادل ۱۲ سال است.

همچنین پرداخت تسهیلات بافت فرسوده و ناکارآمد شهری به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه طبق نظر ارزیاب بانک صورت می‌گیرد، هر فرد می‌تواند حداکثر نسبت به فروش اقساطی یک واحد از واحدهای احداثی را به نام خود، همسر و یا یکی از افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

 پرداخت تسهیلات بافت فرسوده و ناکارآمد شهری منوط به نظر ارزیاب بانک و در صورت داشتن توجیه اقتصادی قابل پرداخت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی

سید محمد حسینی گفت: استان گلستان دارای بیش از سه هزار هکتار بافت فرسوده است و این میزان از فرسودگی موجب شده تا گلستان در رده استان‌های خطرپذیر قرار گیرد.

او افزود: در این راستا اقدامات زیادی در راستای نوسازی و مقاوم سازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری از جانب وزارت راه وشهرسازی و شرکت بازآفرینی شهری ایران در دستور کار قرار دارد.

حسینی ادامه داد: با انجام این اقدامات میزان قابل توجهی از مسکن در بافت فرسوده گلستان نوسازی شده و معابر محلات هدف بازآفرینی شهری آسفالت شده است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی گلستان گفت: در شهر گرگان نیز پس از تدقیق بافت فرسوده شاهد کاهش مساحت بافت بودیم که علت این امر افزایش نوسازی در بافت فرسوده است.

او گفت: در طرح تدقیق پس از نوسازی مسکن و محلات، مناطق نوسازی شده از بافت خارج می‌شود.

حسینی افزود: پیش از این در گرگان بیش از ۶۸۱ هکتار بافت فرسوده وجود داشت که پس از تدقیق این میزان به ۶۵۲ هکتار رسید.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی گلستان در ادامه گفت: طی اقدامات انجام شده در طرح تدقیق، دو پلاک جدید در کوی عرفان و چناران به محدوده محلات هدف بازآفرینی شهری گرگان اضافه شد.

او افزود: این طرح در کمیسیون ماده پنج استان تصویب و به شهرداری گرگان ابلاغ شده است.

حسینی ادامه داد: سازندگان گرگانی می‌توانند برای نوسازی مسکن در بافت فرسوده گرگان از ظرفیت بسته‌های تشویقی ۱۹ بندی استفاده کنند.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی گلستان در انتها یادآور شد: همچنین بر اساس این بسته‌های تشویقی صدور پروانه ساخت در محلات هدف بازآفرینی شهر گرگان رایگان و پروانه نظام مهندسی تا ۵۰ درصد تخفیف دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن