Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از ایسنا، ناصر سراج رییس سازمان بازرسی کل کشور در نشست صبحانه کاری اعضا و هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران ضمن عرض تسلیت به مناسبت اربعین حسینی با بیان اینکه با توجه به حق همسایگی در این جلسه حضور یافته است، گفت: ان شاءالله این جلسات تداوم داشته باشد. حضرت امام (ره) فرمودند مجلس در راس امور است و به عقیده من اتاق بازرگانی هم در راس امور مربوط به بخش خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حدود و وظایف سازمان بازرسی کل کشور عنوان کرد: سازمان بازرسی بر اساس اصل ۱۷۴ قانون اساسی تشکیل شد و دارای قدمتی ۱۰۸ ساله است. یکی از وظایف این سازمان نظارت بر اجرای صحیح قوانین در دستگاه‌های اداری است. سازمان بازرسی زیر نظر مسقیم رییس قوه قضاییه قرار دارد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه نحوه کار سازمان بازرسی به سه شکل بازرسی مستمر، بازرسی فوق العاده و بازرسی موردی انجام می شود، تصریح کرد: بازرسی مستمر شامل بازرسی‌ای می شود که در طول سال بازرسان از وزارت خانه‌ها بازدید می کنند. بازرسی فوق العاده هم شامل آن قبیل بازرسی هایی می شود که به دستور مقام معظم رهبری، رییس جمهور و یا رییس قوه قضاییه باشد و در نهایت بازرسی های موردی که مربوط به تقاضای مردم و کسانی است که اعلام مشکل می کنند و سازمان بازرسی به صورت موردی به آنها ورود می کند.

سراج با بیان اینکه تا کنون بیش از ۴۸ هزار تماس مردمی از طریق فضای مجازی و شماره تماس ۱۳۶ ثبت شده است، اظهار کرد: طبق قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد ما وظیفه داریم ظرف مدت یک ماه گزارش ها را به شاکی اعلام کنیم، البته این اعلام گزارش به معنای اعلام نتیجه نهایی نیست بلکه شامل نحوه رسیدگی به پرونده و وضعیت شکایت است. با توجه به اینکه پیشگیری، ضد فسادی و آمبودزمانی از وظایف اصلی سازمان بازرسی است، سعی داریم پیشگیری را به سایر موارد ترجیح دهیم؛ اما اگر به نتیجه رسیدیم که هشدارها و تذکرهای ما نتیجه‌ای به همراه ندارد برخورد قاطع خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در شأن نظام ما نیست که فساد در این سطح قرار داشته باشد، خاطرنشان کرد: در حوزه آمبودزمان با ۱۱ کشور تفاهم نامه امضا کردیم که منجر به تبادل تجربیات و اطلاعات می شود. این تفاهم نامه‌ها با کشورهای اروپایی، آسیایی، آفریقایی و … امضاء شده است. در رابطه با فساد قصد توجیه ندارم اما کشور ما 8 سال دوره سخت جنگ را تحمل کرد، تمام جهان با ما جنگید و پس از این شرایط تحریم ها را برای ما وضع کرد. نبض اقتصاد در دست شما است و باید دست به دست هم دهیم تا فساد را ریشه کن کنیم و ما دست کمک را به سمت شما دراز می کنیم.

رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به موردی که سال‌ها پیش در فرودگاه مهرآباد در خصوص تاجران و بازرگانان فرش اتفاق افتاده بود، گفت: بنا بر شرایط حاکم در آن دوران تعدادی از بازرگانان شریف را می شناختم که فرش ابریشم را می بردند اما نمی توانستند آن‌ها را بفروشند و مجبور بودند ابریشم ها را مرجوع کنند. تعدادی از آنها کار تجارت را رها کردند و در دشت های قزوین کشاورزی می کنند. فشار روی بازرگان سالم سنگین است و برخی ناخودآگاه به سمت کار خلاف گرایش پیدا می کنند. ما می توانیم به کمک هم کاری انجام دهیم.

وی با بیان اینکه کارت های بازرگانی یک بار مصرف و صوری پدر اقتصاد را درآورده است، عنوان کرد: ان شاءالله پیرو این جلسات بتوانیم کارت های بازرگانی صوری را از سیستم بازرگانی خارج کنیم تا صبحانه ای که خوردیم حلال باشد. جایگاه فعلی بازرگان و تجار در کشور ما جایگاه و شأن اصلی آنها نیست. برخی افراد شاید چاره‌ای نداشته باشند. به همراه هم چرایی استفاده از این کارت ها را درک کنیم. بازرگان و صادرکننده واقعی باید رتبه اول را داشته باشد در حالیکه این موضوع در کشور ما قابل مشاهده نیست.

true برچسب ها : اقتصاد ایران کارت بازرگانی قاضی ناصر سراج true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید

به گزارش خبرآنلاین، سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۵۳ نفر در بازه زمانی ۸ فروردین تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور خبر داد و اعلام کرد ۱۴ نفر از این مسمومان همچنان بستری و تحت نظر هستند.

طبق اعلام این سازمان استان‌های فارس با ۱۶، لرستان با ۱۲ و کرمانشاه با ۱۰ نفر، بیشترین مسمونان با قارچ وحشی را در کشور داشته‌اند. هیچ یک از مسمومان، جان خود را از دست نداده است.

این سازمان با اشاره به حجم بالای بارش در فصل بهار در اکثر نقاط کشور و افزایش رویش انواع قارچ‌ها در طبیعت، اعلام کرد: برخی گروه‌های طبیعت گرد نسبت به مصرف این قارچ‌ها اقدام می‌کنند که می تواند موجب بیماری آنها شود. با توجه به گرایش جوانان و مردم به طبیعت گردی، لازم است هشدارهای لازم نسبت به پرهیز از مصرف قارچ‌ها در طبیعت داده و رسانه ها نیز در این زمینه اطلاع نقش آفرینی کنند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903103

دیگر خبرها

  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • چندین تیم تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان (عج)
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن