Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@09:31:48 GMT

سهم مشارکتی بیشتری برای بانوان در جامعه قائل باشیم

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۵۶۲۸

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد گفت: انقلاب اسلامی ایران به زنان و نقش و جایگاه آنان توجه ویژه ای دارد و منزلت خاصی را برای زنان قائل است اما باز هم باید توجه بیشتری به این قشر از جامعه داشته باشیم و بها و سهم مشارکتی بیشتری برای بانوان در جامعه قائل باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر مجتبی حسن زاده در با دیدار نمایندگان پارلمان مشورتی بانوان بیان اینکه یکی از خواسته‌ها دانشگاه و خواسته شخصی اش به عنوان یک شهروند گنابادی، تشکیل انجمن و یا شورای مشورتی بوده است، اظهار کرد: «نگاه ویژه ای به امور بانوان و مشکلات آنان شود، بانوان و زنانی که بالغ بر نیمی از جمعیت شهرستان را دارا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

حسن زاده افزود: «زنان جایگاه‌های مختلفی در حوزه‌های مختلف اعم از اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی در همه جوامع غربی، کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه و کشورهای اسلامی بسته به فرهنگ‌ها و مذاهب و اعتقادات دارند.»

رئیس واحد گناباد به توسعه پایدار و مولفه‌های آن هم پرداخت و گفت: «یکی از اصولی که در توسعه پایدار به ان پرداخته می‌شود این است که مبنای توسعه تنها تولید نیست بلکه برای توسعه، توزیع متناسب هم نیاز است و لازمه این توسعه پایدار این است که همانگونه که زنان در تولید پایدار و توسعه نقش دارند در توزیع درآمدها و ثروت‌ها نیز جایگاه مناسبی داشته باشند.»

حسن زاده افزود: «ایجاد پارلمان مشورتی و این حرکتی که در کشور صورت گرفته است یک کار بسیار ارزشمند است.»

وی خطاب به رئیس کمیسیون پارلمان مشورتی شهرستان و دیگر اعضای آن گفت: «نگاه و فعالیت شما صرفا معطوف به اداره و نهادهای شهرستان نباشد بلکه از این فرصت استفاده کنید و این فعالیت‌ها را به کل جامعه و روستاها تعمیم داده و در صورت آگاهی دادن و آشنا کردن زنان به حقوق اولیه آنان، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.»

حسن زاده: زنان جایگاه‌های مختلفی در حوزه‌های مختلف اعم از اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی در همه جوامع غربی، کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه و کشورهای اسلامی بسته به فرهنگ‌ها و مذاهب و اعتقادات دارند

رئیس واحد گناباد از توانمندی‌ها و پتانسیل‌هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برای استفاده و تعامل با پارلمان مشورتی بانوان وجود دارد نام برد.

وی از رشته مددکاری اجتماعی واحد با برگزاری سه کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران و صدها فارغ التحصیل که اکثرا جذب بازارهای کار شده اند و استادان باتجربه، مجرب و متعهد آن و همچنین از رشته‌های حقوق خانواده و فقه و مبانی حقوق اسلامی به عنوان یک پتانسیل ارزشمند یاد کرد که می‌تواند یاری‌رسان پارلمان مشورتی بانوان شهرستان باشد.

حسن زاده به توانمندی و فعالیت‌های دختران دانشجوی واحد گناباد هم پرداخت و افزود: «دانشجویان دختر واحد با برپایی اردوهای جهادی که کلید این سنت حسنه را دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در شهرستان استارت زده است، خدمات شایانی را در روستاهای محروم گناباد رقم زده اند.»

وی فعالیت‌های انجمن مددکاری دانشگاه و اقدامات خداپسندانه‌ای که دانشجویان خواهر در قالب انجمن مددکاری داشته اند را یادآور شد.

رئیس پارلمان مشورتی بانوان شهرستان نیز که به اتفاق روسای کمیسون های پنجگانه این پارلمان و مشاور فرماندار در امور بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد حضور یافته بود هدف از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را دیدار با رئیس واحد و استفاده از نقطه نظرات، راهنمائی، تعامل و استفاده از پتانسیل های دانشگاه عنوان کرد.

دکتر بهناز افضلیان افزود: «ما با حمایت فرمانداری شهرستان برنامه‌‌هایی برای دیدار با روسای ادارات، نهادها و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان داریم که در اولین قدم و برای شروع دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را به عنوان اولین مرکز آموزش عالی گناباد انتخاب کرده ایم.»

افضلیان به ساختار تشکیلاتی پارلمان مشورتی بانوان پرداخت و تشکیل پارلمان مشورتی را ایده معاونت سیاسی استانداری دانست و خاطرنشان کرد: «هفتمین پارلمان مشورتی در گناباد ایجاد شده است که دارای 5 کمیسیون آموزش، پژوهش و توانمندسازی، کمیسیون سلامت و جمعیت، کمیسیون حقوقی، کمیسیون اقتصاد و اشتغال و کمیسیون فرهنگی و اجنماعی است.»

وی ادامه داد: «این کمیسیون‌ها دارای کارگروه‌های مختلفی هستند که دارای 45 عضو هستند و شهرستان گناباد در سه کمیسیون استان نیز دارای نماینده است.»

افضلیان اضافه کرد: «کمیسیون‌ها مسائل و مشکلات مربوط به بانوان را در هر حوزه دنبال می‌کنند و آن را ریشه‌یابی کرده و سپس به عنوان یک مسئله مطرح و تحلیل شده که راه کاری هم برای آن پیدا شده است برای ارجاع به ارگان‌ها و نهادهای مربوط به فرمانداری ارائه می‌دهد.»

رئیس پارلمان مشورتی بانوان شهرستان بالا بردن سطح آگاهی زنان، سلامت روان، آسیب‌های اجتماعی، را از جمله برخی از فعالیت‌های کار گروه‌های مختلف کمیسیون‌ها عنوان کرد و افزود: «جامعه هدف ما تنها بانوان نیستند بلکه به عنوان مثال در بحث آسیب‌های اجتماعی آقایان را نیز شامل می‌شود.»

زهرا علیپور مشاور فرماندار در امور بانوان و نایب رئیس دوم پارلمان مشورتی و نعمتی رئیس کمیسیون سلامت و جمعیت نیز به امور مربوط به کمیسیون‌های زیر مجموعه خود و به بیان نظراتی درباره آن پرداختند.

مریم رحمانیان شهری نماینده امور بانوان دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، که نایب رئیس کمیسیون آموزش، پژوهش و توانمدسازی شهرستان است در این دیدار حضور داشت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است

مدیر آموزش و پرورش گناباد گفت: سرانه آموزشی در گناباد دو برابر خراسان رضوی است، اما متاسفانه در شهرستان توزیع مناسب صورت نگرفته و از سویی ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، مجید فدوی در نشست خبری که به مناسبت هفته معلم برگزار شد، گفت: همیشه به خیرین گفته‌ایم که کمک به آموزش و پرورش کمک به بخش زیادی از جامعه است که به عنوان مثال در شهرستان گناباد روزانه 65 هزار نفر از دانش آموز، معلم و والدین با سیستم اموزش و پرورش ارتباط دارند.

وی افزود: دولت بدون حضور خیرین پروژه جدیدی را در کشور کلنگ زنی نمی‌کند، لذا با پیگیری‌های صورت گرفته و استقبال خیرین در حال حاضر در نوقاب 2 مدرسه و در بیدخت، مرکز شهر، شهر روشناوند و روستای رهن نیز خیرین برای ساخت مدرسه پای کار آمده اند.

مدیر آموزش و پرورش گناباد عنوان کرد: در یک سال اخیر6 چمن مصنوعی در مدارس به بهره‌برداری رسیده و تقریبا تمام پروژه های راکد را فعال کرده‌ایم و فقط پروژه ساخت پژوهش‌سرای دانش آموزی متوقف مانده است.

فدوی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزشی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته که در این راستا مقام های استانی و کشوری زیادی کسب کردیم؛ طی دو سال اخیر رتبه برتر استان در امتحانات نهایی و در حوزه گیاهان دارویی رتبه اول کشور را به دست آوردیم.

وی ادامه داد: به دنبال نقش آفرینی دانش آموزان هستیم، به همین منظور در حال حاضر 70 دانش آموز در حوزه خبرنگاری ورود کرده اند و در بیشتر مراسم‌های مدارس، دانش آموزان کار را مدیریت و اجرا می‌کنند.

مدیر آموزش و پرورش گناباد گفت: به لحاظ سرانه آموزشی دو برابر خراسان رضوی هستیم، سرانه استان 4.3 مترمربع است و گناباد 8 مترمربع، اما متاسفانه در شهرستان توزیع مناسب صورت نگرفته و از سویی 30درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده شده است.

فدوی با اشاره به شعار سال " جهش تولید با مشارکت مردم" بیان کرد: هنرستان‌های ما بهترین مکان برای تحقق این شعار بوده اند که به عنوان مثال می‌توان به تفاهم نامه همکاری با شهرداری گناباد در تولید سطل زباله اشاره کرد؛ به همین منظور مدرسه کارآفرینی تابستان در گناباد راه اندازی خواهد شد.

وی بیان کرد: خیرین تاکنون 23 میلیارد تومان به آموزش و پرورش کمک کرده اند که معادل آن را نیز نوسازی مدارس در شهرستان هزینه کرده است.

مدیر آموزش و پرورش گناباد گفت: 50 مدرسه خالی در سطح شهرستان داریم و یک مدرسه تک‌دانش‌آموزی در روستای خانیک داشتیم که تعطیل شده و در مقابل روستای کلاته سیدعلی نیز با افزایش دانش آموز، مدرسه آن مجدد فعال شده است.

فدوی با اشاره به اهمیت حوزه درآمدی و ضعف در این حوزه  عنوان کرد: 65 ملک را شناسایی کرده ایم که یا بدون استفاده بوده، یا اجاره بسیار کمی از آن دریافت می‌شده که برای آنها بسته‌های اقتصادی درآمدی تعریف کرده ایم. همچنین طی 3ماه آینده اولین پروژه تجاری سازی در حوزه آموزش و پرورش را شروع خواهیم کرد.

وی افزود: در طرح شهید عجمیان که توسط قرارگاه جهادی انجام می‌شود، کار بازسازی و بهسازی 43 آموزشگاه در مناطق روستایی و حاشیه شهر به پایان رسیده است.

مدیر آموزش و پرورش گناباد در خصوص حادثه پیش آمده برای دانش آموز مدرسه روستای بیلند که به شکستگی پای وی منجر شده بود نیز گفت: منتظر نظر دستگاه قضایی برای این موضوع هستیم تا بتوانیم اظهار نظر رسمی داشته باشیم.

انتهاتی پیام/282

دیگر خبرها

  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • کشف ۷ کیلوگرم تریاک در شهرستان گناباد
  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟