Web Analytics Made Easy - Statcounter

موکب شهید همدانی در حالی امسال برای چهارمین سال متوالی از سوی شهرداری تهران و با همکاری خیرین در مرز شلمچه برپا شده است که کمک به توسعه زیرساخت‌های دائمی در این منطقه باعث شده تا زمینه برای خدمات‌رسانی بهتر در سال‌های بعدی مساعدتر باشد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، فاصله 14 کیلومتر از میدان مقاومت تا سه راهی یادمان در شلمچه، مسیری است که بسیاری از موکب‌های خیرین و هیات‌ها برپا شده و مشغول خدمات‌رسانی به زائران هستند؛ در این میان شهرداری تهران نیز با برپایی موکب شهید همدانی در فاصله یک کیلومتر مانده تا نقطه صفر مرزی، خدمات گسترده‌ای را به زائران ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنگونه که افشین خدامی، معاون خدمات شهری شهرداری منطقه 6 تهران می‌گوید: «امسال 150 نفر از پاکبانان منطقه 6 تهران برای خدمت‌رسانی در مرز شلمچه حاضر شدند که نظافت پهنه 14 کیلومتری در این منطقه را برعهده دارند.»

یکی از اقدامات مهم برای حفظ اموال و خودروهای مردم در مرز شلمچه، آماده‌سازی پارکینگ بزرگ 50 هکتاری در فاصله 5 کیلومتری مرز است تا مردم با خیالی آسوده خودروی خود را پارک کرده و عازم زیارت شوند؛ آماده‌ساززی و تسطیح این منطقه که توسط شهرداری تهران انجام شده، پس از انجام اقدامات زیرساختی، در اختیار مسئولان منطقه‌ای قرار گرفته است.

کارگران خدمات شهری شهرداری منطقه 6 تهران از 29 مهرماه که در منطقه حاضر شده‌اند، روزی 2 تن زباله و تاکنون چیزی حدود 50 تن زباله جمع‌آوری، پردازش و از منطقه خارج کرده‌اند. البته در کنار پاکبانان شهرداری تهران، بخشی از نیروهای خدمات شهری شهرداری شیراز هم مسئولیت پاکسازی این محور را تا نقطه صفر مرزی برعهده دارند.

ساخت سرویس‌های بهداشتی و حمام‌های آماده اگرچه در سال گذشته انجام شده و به عنوان یک زیرساخت دائمی در منطقه مانده است، اما نگهداری، نظافت و تجهیز سرویس‌های بهداشتی باعث شده تا زائرانی که عازم مرز شلمچه هستند، دغدغه‌ای در این خصوص ندارند. آماده‌سازی سرویس‌های بهداشتی در محل پارکینگ بزرگ 50 هکتاری هم جزو اقداماتی است که توسط خدمات شهری منطقه 6 تهران صورت گرفته و قرار است به صورت دائمی در این منطقه باقی بماند.

علاوه بر اقدامات خدمات شهری، خدمات فرهنگی و اجتماعی هم در این بخش آماده شده است؛ به گفته مهرشاد الله‌وردی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 6 تهران تاکنون 8 دستگاه چادر 250 نفره و دو دستگاه چادر 50 نفره در منطقه برپا شده است تا زائران بتوانند در مکان مناسبی به استراحت بپردازند.

الله‌وردی می‌گوید: در هر وعده غذایی هزار پرس غذا طبخ و بین زائران توزیع می‌شود. علاوه بر این در میان وعده‌ها هم عدسی، خوراک لوبیا و غذاهای اینگونه نیز به زائران داده می‌شود. بساط چای و آب معدنی هم که 24 ساعته برپاست و هر زمان زائران چای و آبی درخواست کنند، به آنها داده می‌شود.

خیاط خانه حضرت معصومه(س) هم که به همت خیران منطقه‌ای برپا شده و خدمات رفو و دوخت و دوز برای زائران انجام می‌دهد، بخش دیگری از خدمات شهرداری در این منطقه است که البته با استقبال خوب زائران روبرو شده است.

علاوه بر اینها، 10 آتش‌نشان هم با تجهیزات ایمنی و خودروهای آتش‌نشانی مستقر شده‌اند تا حواسشان به امنیت زائران باشد و اجازه ندهند یک بی‌احتیاطی کوچک، حادثه‌ای تلخ را رقم بزند. آتش‌نشان‌هایی که با یاد شهدای آتش‌نشان به خصوص شهدایی که در حادثه پلاسکو به شهادت رسیدند، در مراسم حاضر شده‌اند و به گونه‌ای نایب‌الزیاره دوستان شهیدشان هم هستند.

حالا در حالی که فقط 4 روز تا اربعین مانده، روز به روز بر حجم مشتاقانی که عازم مرز شلمچه هستند تا از این مرز، خود را به نجف و کربلا برسانند، افزوده می‌شود اما نیروهای خدمات شهری قرار است تا بازگشت همه زائران به کشورمان در این نقطه به خدمات رسانی بپردازند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!

نهضت ساخت و ساز و نوسازی به ویژه در بافت فرسوده در دولت سیزدهم جانی تازه به خود گرفت، این مهم در منطقه ۱۰ تهران که از بافتی قدیمی و فرسوده رنج می‌برد، ضرورتی انکارناپذیر است که البته نوسازی آن با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش ایرنا، نوسازی مسکن یکی از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است که از ابتدای کار با جدیت شروع و پیگیری شد؛ این مهم بویژه در کلانشهر تهران که با خطر وقوع زلزله روبروست با همتی دوچندان در حال انجام است.

شهرداری تهران دوشادوش دولت مردمی و در راستای سیاست‌های آن، نوسازی بویژه در بافت فرسوده را با اتخاذ بسته‌های تشویقی از اعطای تراکم بیشتر تا تسهیل و تخفیفات ویژه در صدور پروانه دنبال کرده است.

کاهش زمان صدور پروانه ساخت در این دوره مدیریت شهری علی الخصوص در بافت فرسوده و اعطای تراکم بیشتر در صورت تجمیع املاک هم در دستور کار قرار گرفته و به صورت کلی شاهد رونق گرفتن ساخت و ساز در این نزدیک سه سال دوره مدیریت شهری هستیم.

این بسته‌های تشویقی در حوزه تسهیلات و وام‌های اعطایی در بافت فرسوده تهران نمود بیشتری هم داشته و سیاست‌ها به شکلی بوده که سازندگان عمده برای ساخت و ساز رغبت بیشتری پیدا کنند.

شهرداری در برخی محله‌های قدیمی تهران از جمله نفرآباد خودش دست بکار شده و با ساخت مسکن و ایجاد زیرساخت‌های رفاهی، عزمی جدی برای نوسازی دارد و تا حدی توانسته مردم را با خود برای این امر مهم همراه کند بویژه اینکه یک طبقه اضافی تشویقی به سازنده داده می‌شود.

منطقه ۱۰ تهران هم از این قاعده مسثنی نیست و در راستای سیاست‌های ابلاغی و تشویقی برای نوسازی به ویژه در بافت فرسوده، آستین بالا زده، این موضوع زمانی اهمیت بیشتری می‌یابد که بدانیم این منطقه برغم وسعت کم خود یکی از پرتراکم ترین مناطق ۲۲ گانه پایتخت به لحاظ جمعیت است.

کوچه‌های باریک و تو در تو و عرض کم معابر در منطقه ۱۰ تهران موجب شده که اگر اتفاقی مثل زلزله یا بحران‌های احتمالی رخ دهد، کار امداد رسانی در این نقطه پایتخت با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.

در این راستا شهرداری منطقه سعی کرده با اعطای تراکم بیشتر و عقب نشینی خانه‌های جدید، عرض معابر را بیشتر کند تا در صورت وقوع بحران، امدادرسانی با سهولت بیشتری انجام شود.

شهردار منطقه ۱۰ تهران در این رابطه گفته است: پارسال برای ۲ هزار و ۸۱۴ واحد مسکونی پروانه نوسازی صادر شده که از این میزان ۲ هزار و ۱۸۳ واحد مسکونی در بافت فرسوده واقع شده است.

مهدی اخ‌الصنایع با اشاره به روند نوسازی بافت فرسوده در این منطقه ادامه داد: منطقه ۱۰ از نخستین مناطق دارای بافت فرسوده، ریزدانه و ناپایدار شهر تهران محسوب می‌شود که ۵۷ درصد از وسعت آن در بافت فرسوده قرار دارد.

او افزود: با توجه به رویکرد ویژه شهرداری تهران مبنی بر احیا، نوسازی بافت‌های فرسوده و بهبود و ارتقای خدمات و سرانه‌های محله‌ای، مدیریت شهری منطقه توانست با استفاده از تمهیدات اتخاذ شده، مشوق‌های نوسازی و تسهیل در روند صدور پروانه در سال ۱۴۰۲ رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده شهر تهران در ۱۰ سال گذشته را رقم بزند.

شهردار منطقه ۱۰ با اشاره به ۹ مورد از گام‌های اساسی صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ با هدف تسریع در امور صدور پروانه تاکید کرد: تعیین تکلیف تعریض شاخه جنوب‌شرقی بزرگراه یادگار امام (ره) پس از ۱۴ سال بلاتکلیفی، پیشرفت ۷۵ درصدی تغییر پهنه خیابان آذربایجان از S به M و پیشرفت ۵۰ درصدی تغییر پهنه محله بریانک و دستغیب به منظور تشویق و ترغیب شهروندان به نوسازی، پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه کاهش عرض خیابان کمیل و اعطای تسهیلات طبقه چهارم به ۲۵۰ پلاک در ۶۰ درصد معابر از جمله اقدامات شاخص مدیریت شهری منطقه ۱۰ در سال گذشته است.

اخ‌الصنایع ادامه داد: مدیریت شهری منطقه ۱۰ سال گذشته، در حوزه صیانت از آرای کمیسیون ماده ۱۰۰و نظارت بر کنترل و ساخت و سازهای غیرمجاز با اجرای ۹۲ درصد از آرا، موفق به کسب رتبه دوم در بین مناطق ۲۲ گانه شهر تهران شد.

او بیان کرد: سال گذشته حدود ۶۵۱ پروانه ساختمانی صادر شد که از این میزان ۴۹۶ پروانه صادره در بافت فرسوده واقع شده است.

اخ‌الصنایع افزود: به منظور مشارکت در طرح جهادی قرارگاه مسکن با استفاده از ظرفیت اراضی ناکارآمد و ذخیره توسعه شهری اقدام به شناسایی ۴۳ پروژه املاک بزرگ مقیاس با هدف احداث یک هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی در سال ۱۴۰۳ کرده است.

او اظهار امیدواری کرد: روند نوسازی به ویژه در بافت فرسوده و توسعه زیرساخت‌های لازم در سال جاری با قدرت و شتاب بیشتری پیگیری شود.

منطقه ۱۰ شهرداری تهران از شمال به خیابان آزادی منطقه۲، از جنوب به خیابان قزوین منطقه ۱۷، از شرق به بزرگراه نواب صفوی منطقه ۱۱ و از غرب به خیابان شهیدان، بزرگراه یادگار امام، خیابان هرمزان و خیابان امامزاده عبدالله منطقه ۹ محدود می‌شود

از مهم‌ترین خیابان‌های این منطقه خیابان جیحون، خوش، قصر الدشت، کارون و رودکی (سلسبیل) و خیابان جمهوری اسلامی و خیابان سینا (محبوب مجاز) می‌توان اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصاویری از بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • فعالیت شبانه‌روزی ۱۷۰۰ نیروی خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه