Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فدراسیون ورزش دانش آموزی با بیان اینکه فدراسیون به دنبال تامین سلامت و شادابی دانش آموزان است،: گفت: از ابتدای امسال ۱۹ هزار دانش‌آموز در قالب ۷۰ رشته تیم از استان‌های کشور به مسابقات ورزشی اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از  ایلنا، حمیدرضا صائبی در آیین برگزاری انتخابات هیئت ورزش های دانش آموزی استان گفت: امروز فدراسیون ورزش دانش آموزان همسو با سیاست های معاونت ورزش و سلامت تمام تلاش خود را به کار بسته تا زمینه حضور دانش آموزان را در مسابقات ملی و بین املللی فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست هیأت‌های ورزشی دانش‌آموزی کشور بیان کرد: انتخابات رئیس هیئت ورزشی دانش‌آموزی براساس آیین‌نامه جدید هیئت ورزش دانش‌آموزی که مصوبه وزارت ورزش و جوانان است، برگزار شده است. وی با بیان اینکه تقریباً ۱۶ سال از تشکیل فدراسیون ورزش دانش‌آموزی می‌گذرد، افزود: فدراسیون ورزش دانش‌آموزی در سال ۸۱ تأسیس و تا سال ۸۶ این روند ادامه داشت.

صائبی با بیان اینکه در سال ۸۶ فدراسیون زیرمجموعه اداره‌کل تربیت بدنی آموزش و پرورش قرار گرفت، تصریح کرد: از سال ۸۸ مجدداً با ایجاد معاونت تربیت بدنی و سلامت در وزارت آموزش و پرورش، فدراسیون ورزش دانش‌آموزی احیا شد و فعالیت‌های آن نسبت به گذشته چشمگیرتر شد

وی، با بیان این که فدراسیون ورزش دانش آموزی بر اساس سند تحول و به منظور تحقق اهداف این سند در بحث سلامت و تندرستی تأسیس شده است، تصریح کرد: این فدراسیون به دنبال تأمین سلامت و شادابی دانش آموزان است.

سرپرست فدراسیون ورزش دانش آموزی تصریح کرد: هیئت ورزشی دانش آموزی استان ها به عنوان نماینده و مرجع ذیصلاح در اجرای برنامه ها و فعالیت های فدراسیون ورزش دانش اموزی در سطح کشور هستند. صائبی با بیان اینکه مجمع هیات های ورزشی بالاترین رکن تصمیم گیری برای فعالیت های ورزشی دانش آموزی در سطح استان هاست افزود: استعداد یابی و ارتقاء ضریب سلامت دانش آموزان در حوزه ورزش مدارس کشور را دو رویکرد مهم این وزارتخانه می باشد

وی افزود: توسعه شبکه ای ساختاری ورزشی در سال ۹۳ اولین بار توسط مجمع هیات های ورزشی دانش آموزی تشکیل و اساسنامه مورد تصویب هیات قرار گرفت و در نهایت در زیر مجموعه هیات های ورزشی شکل سرپرست فدراسیون ورزش دانش آموزی  کشور با بیان اینکه در سال ۹۴ معاونت تربیت بدنی و سلامت دارای ردیف بودجه ای مجاز شد، ادامه داد: در حال حاضر شاهد رشد ۲۴ درصدی آن  هستیم که می توان برنامه های مختلف ورزشی در راستای ارتقاء سلامت و آمادگی جسمانی دانش آموزان اجرا نمود.

صائبی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین وظیفه فدراسیون ورزش دانش‌آموزی بعد از انتخابات هیأت‌های ورزشی در استان‌ها، استقرار تشکیلاتی، سازمانی، حقوقی، اداری و مالی هیأت‌های ورزشی استان‌ها، انجمن‌های ورزشی و کمیته‌های زیرمجموعه است.

سرپرست هیأت‌های ورزشی دانش‌آموزی کشور با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم هرچه سریع‌تر نسبت به استقرار این تشکیلات اقدام کنیم، افزود: در این راستا، مشکلات مناطق و استان‌ها در این حوزه حل شده و شاهد شکوفایی استعدادهای ورزشی در سطح استان‌ها خواهیم بود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • راهیابی دانش آموز کیش به تیم ملی پدل برد
  • انتقاد ملی‌پوش بوکس از«تبعیض فدراسیون» و«رفتار عجیب فونتانا»