Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن- ایرنا- رییس جمهوری آمریکا از خرید تجهیزات نظامی آمریکا از سوی کره جنوبی استقبال کرد و گفت: خرید تجهیزات نظامی آمریکا از سوی سئول، کسری تجاری ایالات متحده با کره جنوبی را کاهش می دهد.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ روز سه شنبه در نشست دو جانبه با 'مون جائه این' رئیس جمهوری کره جنوبی خطاب به وی افزود: نمایندگانم به من گفتند که میزان تجهیزات و چیزهایی که از ایالات متحده سفارش می دهید، به میزان قابل ملاحظه ای افزایش خواهد یافت و این یعنی کاهش کسری تجاری میان دو طرف، امری که برای مردم ما بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: ما با کشورهای مختلفی کسری تجاری داریم، ولی تلاش می کنیم که این عدم توازن تجاری را بر طرف سازیم، بنابراین از شما ( طرف کره ای) به واسطه خرید تجهیزات نظامی آمریکایی بسیار قدردانی می کنیم.
ناظران بین الملل تلاش ترامپ برای افزایش فروش سلاح آمریکایی به برخی کشورها به ویژه کشورهای جنوب شرق آسیا را در راستای ترغیب سران این کشورها به توسعه خشونت ارزیابی کرده و معتقدند که این لحن گفتار رییس جمهوری آمریکا نوعی دلالی رسمی دولت این کشور در راستای توسعه جنگ افروزی و خشونت می باشد.
ترامپ بعد از یک سفر سه روزه به ژاپن، ظهر امروز به وقت سئول، وارد کره جنوبی شد او قرار است فردا نیز در پارلمان سخنرانی کند.
رئیس جمهوری آمریکا در بدو ورود به کره جنوبی، به 'کمپ هامپفری' (Camp Humphreys) در 70 کیلومتری سئول رفت و با مقامات نظامی آمریکایی دیدار کرد.
ترامپ روز چهارشنبه هم به چین می رود و با 'شی جین پینگ' رییس جمهوری این کشور ملاقات خواهد کرد.
او روز دهم نوامبر جهت شرکت در اجلاس سران انجمن همکاری های اقتصادی آسیا - اقیانوس آرام، (آ.سه.آن) به ویتنام خواهد رفت.
این سفر که طولانی ترین سفر یک رئیس جمهوری آمریکا به این منطقه بعد از جورج بوش پدر محسوب می شود، در حالی انجام شد که منطقه شرق آسیا به سبب تهدیدها و حملات لفظی ترامپ و کره شمالی علیه یکدیگر در ماه های گذشته نگرانی بسیاری را در بین شهروندان کشورهای این منطقه از یک درگیری اتمی ایجاد کرده است.
از سوی دیگر نامشخص بودن سیاست های ترامپ در قبال تعهدات بین المللی و منطقه ای آمریکا و همچنین پیمان های بین المللی، کشورهای این منطقه را در قبال سیاست های آمریکا در این منطقه و پایبندی به آن ها با تردیدهای مواجه کرده است.
**آساق**1904**1144
* انتشار دهنده: علیرضا جباری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل

ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

 

به گزارش فارس، وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را به میان کشید و گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم