Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید ایرانی رئیس دفتر سیاسی جبهه اصلاح‌طلبان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس درباره انتقادات اصلاح‌طلبان به دولت یازدهم و انتصابات محمدعلی نجفی شهردار تهران، اظهار داشت: قبل از انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همواره تأکید جبهه اصلاح‌طلبان بر این بود که باید یک کاندیدای قوی از جریان اصلاح‌طلبی به‌عنوان پرچم‌دار داشته باشیم، اما به این توصیه ما توجه نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از همان ابتدا روش آقای روحانی در سیاست مشخص بود و ما نیز اعتدال را هیچ‌گاه گفتمان تلقی نکردیم بلکه نوعی روش دانستیم چراکه نقش روحانی بالانسر سیاسی بود.

وی درعین‌حال تأکید کرد که رئیس دولت دوازدهم باید به یاد داشته باشد با چه شعارها و وعده‌هایی واردشده است. هرچند که وی بعد از انتخابات به توصیه حلقه خاصش چون نوبخت و واعظی دیگر نیازی به جریان اصلاح‌طلبی نمی‌بیند و به نحوی شاهد یک بازگشت به سابقه اصولگرایی از سمت روحانی و حلقه خاصش هستیم.

رئیس دفتر سیاسی جبهه اصلاح‌طلبان بابیان اینکه روحانی تلاش می‌کند مجدداً با جریان اصولگرا و غیره ایجاد تعامل کند، گفت: او دیگر هیچ نگرانی در بدنه اصلاح‌طلبی ندارد و وقتی هم برخی اصلاح‌طلبان نسبت به برخی انتصابات وی معترض می‌شوند پاسخ می‌دهند که این انتصابات با هماهنگی رئیس‌جمهور دولت اصلاحات صورت گرفته است.

وی گفت: آقای روحانی آن‌قدر زرنگ و باهوش است که برای توجیه روش و کارکرد خود را به توصیه رئیس دولت اصلاحات احتجاج ببندد و از وی مایه بگذارد.

رئیس دفتر سیاسی جبهه اصلاح‌طلبان با تأکید بر اینکه روحانی دیگر آمال و آرزوهای خود را در جریان اصلاح‌طلب نمی‌بیند، گفت: آقای روحانی تا توانست از ظرفیت اصلاح‌طلبان را بهره برد و امروز هیچ نیازی به این جریان نمی‌بیند.

ایرانی با تأکید بر اینکه کارگزاران به تخریب عارف و عده‌ای از درون دولت روحانی به تخریب جهانگیری پرداختند، اظهار داشت: امروز جریان اصلاحات همه گزینه‌های موجه خود برای 1400 را ازدست‌داده است و به‌راستی به دلیل این خطاهای فاحش؛ برای 1400 چه کسی راداریم؟

وی به انتقاد از رفتار و انتصابات نجفی در شهرداری تهران پرداخت و گفت: در شهرداری تهران رفتارهایی صورت می‌گیرد که به‌مراتب تندتر از برخی رفتارها در دولت است. رفتارهای آقای روحانی را می‌توان توجیه کرد اما با رفتار شهردار اصلاح‌طلب چه کنیم و کجای دلمان بگذاریم؟!

وی افزود: متأسفانه برخی از شکارچیان پست که از سوی لیست امید به شورای شهر تهران راه‌یافته‌اند به دنبال بهره‌مند شدن از خان نعمتی هستند که در شهرداری تهران گسترانیده شده و این ضربه‌ای بزرگ به جریان اصلاحات است.

ایرانی تأکید کرد: شرایط به‌گونه‌ای در حال ادامه یافتن است که بزرگ‌ترین چالش جریان اصلاحات سرخوردگی بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبی خواهد بود و امروز نیز بدنه اجتماعی نسبت به بسیاری از اقدامات و فعالیت‌ها در دولت، شورای شهر و مجلس معترض است.

وی همچنین به کمرنگ شدن اسحاق جهانگیری در دولت دوازدهم اشاره و تأکید کرد: با آمدن آقای واعظی عملاً نقش آقای جهانگیری در دولت بسیار کمرنگ شده است. ما امروز می‌بینیم که در حوزه انتخاب استانداران که بر اساس فرایند مسئولیتش با معاون سیاسی وزارت کشور است این عمل صورت نمی‌گیرد. دلیل اصلی استعفای آقای احمدی که تنها معاون اصلاح‌طلب سیاسی وزارت کشور و دولت از معاونت سیاسی وزارت کشور نیز این بود که ایشان خبر انتصاب 5 استاندار را از تلویزیون متوجه شدند و دانستند هیچ‌کاره در وزارت کشورند...و تغییرات و تحولات در فضای خارج خاص و بسته دیگری و خارج از نگاه کارشناسی و رسمی واصلی‌اش صورت می‌گیرد...

رئیس دفتر سیاسی جبهه اصلاح‌طلبان با تأکید بر اینکه مثل‌اینکه اصلاح‌طلبان برای انتخابات نقش پیمانکار انتخاباتی داشته‌اند، گفت: آقای روحانی از ابتدا آب پاکی را روی اصلاح‌طلبان ریخته بود این ما بودیم که سرمان را مثل کبک زیر برف کرده بودیم و رفتارهای وی را توجیه می‌کردیم بنابراین اصلاح‌طلبان به‌جای نقد رفتار روحانی باید به‌نقد خود بپردازند تا قادر باشند به حجم زیاد مطالبات و سؤالات حامیان و طرفداران اصلاح‌طلبی پاسخ‌گو باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۱۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: گره هایی که  توسط مردم باز می شود دولت نمی تواند آنها را انجام دهد. دولت باید زیرساخت ها را انجام دهد و خلا های قانونی را پر کند و به کمک مجلس زمینه جهش تولید مسکن با مشارکت مردم را فراهم کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از زیرساخت ها برای جهش تولید مسکن واگذاری زمین است. سختگیری های بیجا در خصوص عرضه زمین به مردم مصیبت درست کرده است. برخی از رفتارهای متناقض در حوزه ساخت مسکن مردم را سردرگم کرده است. از جهتی می گویند قانون جهش تولید مسکن اجرایی شود و از طرف دیگر سختگیری های بیجا درمورد پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم دارند که همه اینها موانع است.

ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم جهت مشارکت فعال توان و سرمایه مردمی در حوزه ساخت مسکن در کنار عرضه زمین توسط دولت تاکید کرد: سال ، سال تولید و جهش تولید است و از طرف دیگر اگر می خواهیم جهش تولید رقم بخورد باید مشارکت مردم را داشته باشیم. اگر در کنار واگذاری زمین اقدامات حمایت مالی دولت از جمله تسهیلات بانکی داشته باشیم پروسه تکمیل می شود و من احساس می کنم اگر مردم بخواهند خودشان بدون تسهیلات وارد شوند مانع ایجاد می شود. منابع بانکها برای بیت المال و مردم است . اینکه بگوییم مردم بروند مسکن بسازند آنهایی که پول ندارند تسهیلات بگیرنددرست نیست چراکه  اقشار کم درآمدی هم  هستند که نمی توانند تسهیلات بگیرند اولا گرفتن تسهیلات ضمانت های سنگین می خواهد و زمان بر هم  است .

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به لزوم حذف موانع  خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم  به تولید جهش مسکن برسیم باید موانع پیش روی عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات بانکی به مردم را حذف کنیم. برداشتن موانع بدون اراده دولت و دستگاههای متولی ممکن نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • قالیباف درگذشت آیت‌الله نجفی تهرانی را تسلیت گفت
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • خواهرکشی ناموسی در مشهد | قتل زن ۲۳ ساله به دست برادر ۱۷ ساله
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲