Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم امضای تفاهم نامه این نهاد با بانک صادرات گفت: در صندوق نوآوری و شکوفایی تاکنون ۳۵ مورد مصوب شده تا بتوانیم از ۲۰ تا ۴۹ درصد سرمایه گذاری برای صندوق‌های خطر پذیر داشته باشیم. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهزاد سلطانی، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم امضای تفاهم نامه این نهاد با بانک صادرات گفت: در صندوق نوآوری و شکوفایی تاکنون ۳۵ مورد مصوب شده تا بتوانیم از ۲۰ تا ۴۹ درصد سرمایه گذاری برای صندوق‌های خطر پذیر داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این به این معنی است که اگر صندوقی کاملا خطر پذیر شود تا ۴۹ درصد صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت و ارائه تسهیلات به آن‌ها خواهد داشت. وزارتخانه‌های مختلف می‌توانند صندوق سرمایه گذاری تخصصی ایجاد کنند که تاکنون وزارت بهداشت دو صندوق خطرپذیر در حوزه تجهیزات پزشکی و داروهای پیشرفته را مصوب کرده تا تشکیل شوند همچنین با وزارت ارتباطات جهاد کشاورزی هم همکاری هایی در این خصوص خواهیم داشت و مناطق آزاد اعلام کردند که صندوق خطرپذیر در این مناطق نیز تشکیل می‌شود. این روش برای ورود وزارتخانه‌ها در توسعه علمی و فناوری کشور مفید است.

وی افزود: همچنین بنا شده تا ما در هر استان صندوق‌های خطرپذیر توسعه فناوری داشته باشیم که در همان استان این صندوق‌ها تشکیل شود و پارک‌های علم و فناوری نیز می‌توانند مبلغی را به عنوان سرمایه اولیه در اختیار این صندوق‌ها قرار دهند به این ترتیب صندوق خطر پذیر هر استان از طریق صندوق پژوهش و فناوری ایجاد می‌شود.

سلطانی در ادامه بیان داشت: مجوز برنامه راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی تدوین شده که برای ارائه و تصویب به هیئت عامل و هیئت امنا داده شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی با ۱۲ بانک تعامل داشته که در راستای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان به حمایت از آن‌ها می‌پردازد و بانک صادرات نیز ۲۳. ۵ میلیارد تومان برای کمک به این شرکت‌ها پرداخت کرده است. در کل ۱۲۰۰ میلیارد تومان ظرفیت بانکی برای شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان