Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان؛ حیدر علی عابدی،  نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در نشست مدیران تشکل‌های دوستداران میراث فرهنگی شهرستان اصفهان، اظهارکرد: امروزه با توجه به نیاز اصفهان به توسعه در حوزه‌های مختلف و همچنین بروز معضلاتی همچون خشکسالی، به نظر می‌رسد راهی نداریم جز اینکه به سمت توسعه اقتصادی اصفهان از منظر حفاظت از میراث فرهنگی، توسعه گردشگری و ترویج صنایع دستی حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بدون شک توسعه اقتصادی اصفهان در دوران اخیر در گرو توسعه گردشگری و ترویج صنایع دستی است، روی همین اصل و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باید تمامی سیاست‌ها در همین راستا سوق داده شود.نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خطاب به مدیران تشکل‌های دوستداران میراث فرهنگی استان اصفهان تاکید کرد: هرگونه توسعه در این زمینه نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد، لذا انتظار داریم تشکل‌های مردم نهاد دوستدار میراث فرهنگی در همین راستا اهداف و راهبردهای خود را جهت توسعه پایدار در یک دوره پنج ساله تدوین و در همین راستا همگی بسوی توسعه پایدار حرکت کنیم.تشکیل 64 تشکل دوستدار میراث فرهنگی در پهنه استان اصفهان در سه سال گذشتهدر این نشست فریدون الله یاری، مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان نیز تصریح کرد: معتقدیم تشکل‌های دوستدار میراث فرهنگی، زبان گویای میراث فرهنگی در راستای حفاظت از هویت این سرزمین و همچنین وجدان آگاه مردم در راستای حفاظت از میراث فرهنگی هستند، لذا تمامی تلاش ما بر مبنای حمایت از بسط و توسعه کمی و کیفی این تشکل‌ها استوار است.وی افزود: در سه سال گذشته با وضعیت نا بسامان این حوزه در استان مواجه بودیم بگونه‌ای که از حدود 80 تشکل دوستدار میراث فرهنگی تنها 13 تشکل به صورت نیمه فعال موجود بودند، لکن با تلاش اداره کل و همت دوستداران میراث فرهنگی توانسته‌ایم مجددا در طی این 3 سال 64 تشکل دوستدار میراث فرهنگی را در سطح استان فعال نمائیم و امیدواریم این روند همچنان ادامه یابد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۶۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران گفت: با معرفی ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت، ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، امروز_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت معرفی شدند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

وی افزود: این هنرمندان با داشتن مجوز تولید از این اداره‌کل و گواهی مهارت سازمان فنی‌وحرفه‌ای، توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی مازندران به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه هنرمندان تقاضای خود را از طریق شهرستان محل فعالیت خود از سال‌های قبل به رئیس شهرستان مربوطه ارائه و در نوبت بیمه بوده‌اند، گفت: فعالیت مستمر این هنرمندان یکی از شروط مهم برای بیمه محسوب می‌شود که برای رئیس شهرستان مذکور مربوطه و این اداره‌کل محرز شده است.

ایزدی با تاکید بر اینکه هنرمندان تحت پوشش در رشته‌های سفال، سرامیک، چرم، گلیم، هنرهای چوب فعالیت دارند، اظهار داشت: حداقل ۱۷۴ اشتغال در این بخش ایجاد کرده‌اند و سوابق خدمتی درخشانی را در رزومه خود دارند.

وی خاطرنشان کرد: معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل در تلاش هستند تا در دوره‌های آینده، تعداد بیشتری از هنرمندان واجدان شرایط استان از خدمات بیمه‌ای هنرمندان بهره‌مند شوند.

کد خبر 751481

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی