Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@10:04:26 GMT

پروتئین به عضله تبدیل میشود؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۹۹۹۴۲

بزرگترین تصور اشتباهی که درباره پروتئین وجود دارد، این است که عضلات به طور کامل از این ماده تشکیل شده اند. اما حقیقت این نیست. ناطقان: وقتی که موضوع رشد عضلانی مطرح می شود، احتمالا نخستین چیزی که در ذهن شما نقش می بندد افزایش مصرف پروتئین برای تحقق این هدف است. اما حتی پس از انجام این کار ممکن است نتایجی را که به واقع از تمرینات ورزشی خود در باشگاه انتظار داشته اید را در رشد عضلات خود مشاهده نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آیا پروتئین بیشتر به عضله سازی سریع‌تر منجر می‌شود؟ 
به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "لایف هک"، افرادی که در باشگاه تمرینات ورزشی انجام می دهند، اغلب به میزان فراوان پروتئین مصرف می کنند، زیرا انتظار دارند پروتئین مصرفی به عضله تبدیل شود. اثربخشی مصرف پروتئین، به ویژه شیک های پروتئینی از نظر علمی ثابت نشده اند. اگر به طور منظم شیک های پروتئینی مصرف کنید، احتمال دریافت بیش از اندازه پروتئین بسیار افزایش می یابد.
آیا پروتئین به عضله تبدیل می شود؟
بزرگترین تصور اشتباهی که درباره پروتئین وجود دارد، این است که عضلات به طور کامل از این ماده تشکیل شده اند. اما حقیقت این نیست.
این درست است که پروتئین در تشکیل عضله نقش دارد، اما این ماده حدود 20 درصد عضله را شکل می دهد و 80 درصد باقیمانده از اجزا دیگر، عمدتا آب، شکل گرفته است.
به ندرت پیش می آید که میزان عضلات خام بدن انسان بیش از 5 کیلوگرم در یک سال افزایش یابد. یک پنجم از این 5 کیلوگرم برابر با 1 کیلوگرم است. یک کیلوگرم پروتئین خام که عضلات شما به آن نیاز دارد. اگر این میزان پروتئین را بار دیگر در 365 روز سال تقسیم کنید، تنها به چند گرم می رسید. در حقیقت، میزان پروتئین مورد نیاز روزانه عددی تک رقمی می شود. بر همین اساس، برای تضمین رشد عضلانی تنها به چند گرم پروتئین اضافی در روز نیاز دارید.
پس این گونه که مشخص است، میزان پروتئین مورد نیاز شما برای رشد عضلانی بسیار کمتر از آن چیزی است که فکر می کنید. پروتئین اضافی که مورد استفاده قرار نمی گیرد به چربی تبدیل شده و در سلول های چربی ذخیره می شود.
چه میزان پروتئین در روز نیاز دارید؟
احتمال این که بیش از اندازه پروتئین مصرف کنید، بیشتر از کمبود آن است. اگر روزانه به میزان کافی کالری مصرف کنید با کمبود پروتئین نیز مواجه نخواهید شد.
برخی مطالعات نشان داده اند که یک فرد بزرگسال حدود 0.8 تا 0.9 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن در روز نیاز دارد. بیشتر مردم ممکن است حتی به میزان کمتر برابر با 0.6 گرم پروتئین در روز نیاز داشته باشند، اما توصیه ها بر مبنای پوشش بیشترین میزان دامنه استوار هستند. ورزشکاران حرفه ای حتی ممکن است به پروتئین کمتری نیاز داشته باشند، زیرا برخی مطالعات نشان داده اند که بدن آنها در استفاده از پروتئین مصرفی عملکرد بهتری دارد.
جنبه منفی مصرف بیش از اندازه پروتئین
پروتئین می تواند بیش از آن که مفید باشد به ماده ای مضر تبدیل شود. یک رژیم غذایی سرشار از پروتئین می تواند افزایش فعالیت کلیه ها را به همراه داشته باشد. افزایش حجم کار کلیه ها در زمینه پالایش مواد موجب افزایش استرس وارده به این اندام ها می شود. پروتئین بیش از حد در رژیم غذایی حتی ممکن است به نشت پروتئین در ادرار منجر شود. بر همین اساس، دنبال کردن یک رژیم غذایی سرشار از پروتئین در بلند مدت می تواند بروز مشکلات کلیوی را موجب شود. همچنین، پروتئین بیش از اندازه با خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان، عملکرد ناقص کبد، و وخیم‌تر شدن بیماری عروق کرونر پیوند خورده است.
منبع: عصر ایران برچسب ها: پروتئین ، عضله سازی ، پروتئین اضافی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۹۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، محبوبه شهریاری صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از نظر رشد ترددهای بین استانی در سال گذشته، بوشهر رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داد.

وی اضافه کرد: بر اساس گزارش تحلیلی وضعیت ترددهای جاده ای کشور طی سال گذشته، ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته که رتبه دوم را داشته است.

شهریاری افزود: طبق آمار سامانه های ترددشمار، طی سال گذشته ۲۵ میلیون تردد بین استانی در بوشهر ثبت شد که بیشترین میزان آن مربوط به ماه‌های فروردین و آذر ماه بوده است.

وی در خصوص ترددهای بین استانی در اولین ماه سال جاری نیز بیان کرد: در فروردین ماه یک میلیون و ۳۸۰ هزار خودرو وارد استان و همین میزان خارج شده که در مقایسه با پارسال به ترتیب ۱۱ درصد و ۸ درصد رشد داشته است.

رییس مرکز مدیریت راه‌های استان بوشهر خاطرنشان کرد: اکنون ۱۹ سامانه نظارت تصویری، ۶۴ سامانه کنترل سرعت، ۶۰ سامانه تردد شمار و چهار سامانه توزین در حال حرکت فعال است.

کد خبر 6093852

دیگر خبرها

  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • آسیب‌دیدگی و کشیدگی عضله محمد محبی