Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی استان لرستان به در دست ساخت بودن ۷ ایستگاه پمپاژ در لرستان اشاره کرد و گفت: این ایستگاه های پمپاژ سه هزار و ۷۷۰ هکتار از اراضی استان لرستان را تحت پوشش قرار می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عبدالرضا بازدار صبح امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان به در دست‌ساخت بودن هفت ایستگاه پمپاژ در استان لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: این هفت ایستگاه سه هزار و 770 هکتار از اراضی استان لرستان را تحت پوشش قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با وضعیت طرح‌های تأمین آب (ایستگاه‌های پمپاژ آب کشاورزی) تصریح کرد: ایستگاه پمپاژ میشاخور در دوره چگنی که 1700 هکتار از اراضی این شهرستان را تحت پوشش قرار می‌دهد هم‌اکنون 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رئیس جهاد کشاورزی استان لرستان بابیان اینکه ایستگاه پمپاژ ملیون در پلدختر 170 هکتار را تحت پوشش قرار می‌دهد، عنوان کرد: این ایستگاه هم‌اکنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه ایستگاه پمپاژ جلگه خلج پلدختر نیز که 500 هکتار را تحت پوشش قرار می‌دهد 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: ایستگاه پمپاژ آمیران در پلدختر 250 هکتار را تحت پوشش قرار می‌دهد و هم‌اکنون 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بازدار به پیشرفت 100 درصدی ایستگاه پمپاژ زیودار در پلدختر اشاره کرد و گفت: این ایستگاه پمپاژ 400 هکتار را تحت پوشش قرار می‌دهد.

رئیس جهاد کشاورزی استان لرستان اظهار داشت: ایستگاه پمپاژ چم کوشک در کوهدشت نیز که 600 هکتار را تحت پوشش قرار می‌دهد 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی بابیان اینکه ایستگاه پمپاژ چم کبود خاصی آباد در رومشکان 150 هکتار را تحت پوشش قرار می‌دهد، افزود: این ایستگاه پمپاژ نیز 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بازدار در رابطه با پروژه اصلاح نژاد و افزایش تولید گوشت قرمز در هفت‌ماهه سال 96 در لرستان عنوان کرد: در این زمینه توسعه گاوداری‌های دومنظوره در دستور کار قرار گرفت و در این پروژه با انجام رایگان تلقیح مصنوعی گاوهای روستایی در جهت ارتقاء تولید شیر و گوشت چهار هزار رأس انجام شد.

وی بیان کرد: در هفت‌ماهه امسال تولید ترکیب ژنتیکی دو هزار رأس دام سبک درکشت و صنعت لرستان (نژاد رومانف) انجام‌شده است.

بازدار در بخش دیگری از سخنان خود به کشت گلخانه در برنامه دوساله اقتصاد مقاومتی در استان اشاره و تصریح کرد: احداث 35 هکتار گلخانه در استان در دستور کار قرار گرفت و 15 هکتار آن در سال 95 عملیاتی شد 20 هکتار دیگر نیز در سال 96 اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/

R41450/P1486/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۳۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، ناصر عتباتی، اظهار داشت: در سال 1402 دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از 2 هزار و 100 هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی افزود: اقدامات قانونی که در این رابطه انجام شد شامل رفع تصرف بیش از 349 هکتار در اجرای تبصره ماده 55 و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم 182 فقره در مساحتی بالغ بر 159 هکتار، اجرای احکام خلع ید در هزار و 137 فقره به مساحت بیش از هزار و 247 هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال 1402 نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهاد کشاورزی استان، 2 هزار و 686 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در سطح استان به مساحت بیش از 82 هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد 802 مورد به مساحت بیش از 15 هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد 213 مورد به مساحت بیش از 6 هکتار با تعداد هزار و 15 مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

وی همچنین به رفع تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و تصریح کرد: در سال 1402 از بیش از 65 هکتار از تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ