Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه ادعاهای فرودگاه یاسوج نسبت به مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه واهی است، گفت: فرودگاه یاسوج با لجبازی دنبال بیکاری ۷۰ کارگر و ورشکستگی ۱۰ تولید کننده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، زواره آزادپور صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اسفندماه سال 87 مدیرکل امور بانوان استانداری کهگیلویه و بویراحمد و مدیر فرودگاه یاسوج تفاهم لازم برای ایجاد واحدهای تولیدی با مدیریت فارغ التحصیلان کشاورزی با اولویت بانوان در زمین‌های بدون استفاده فرودگاه انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: طبق این تفاهم نامه مقرر شد سازمان جهاد کشاورزی نسبت به تهیه نقشه، ارائه طرح و همچنین تامین زیرساخت‌های لازم شامل جدول گذاری، حفره چاه عمیق، منبع ذخیره آب و ...در کمترین زمان ممکن اقدام کند.

آزادپور با بیان اینکه به دستور مدیر وقت سازمان جهاد کشاورزی نقشه اجرایی با هدف اجرای طرح مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه یاسوج در 3 فاز طراحی شد، ابراز کرد: فاز اول در 5.6 هکتار با 10 واحد گلخانه‌ای اجرایی شد.

مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه از محل اعتبارات این سازمان 13 میلیارد ریال برای تامین زیرساخت‌های مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه یاسوج هزینه شد، بیان کرد: در صورتی این اعتبار همان موقع در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گرفت می‌توانستند هر کدام بیش از یک هکتار زمین خریداری کنند.

آزادپور با بیان اینکه شرکت راه سبز 12 سال تولید و یک سال نیز تهیه زیرساخت با فرودگاه قرارداد دارد، گفت: در حالی 6 سال دیگر تا اتمام قرارداد وجود دارد فرودگاه مانع روند تولید شده و هر روز می‌خواهد این واحدهای گلخانه‌ای را جمع آوری کند.

وی عنوان کرد: طبق قرارداد مورخ 18 اسفندماه 89 به شماره 4500/32/2800 با امضا محسن اسماعیلی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور در صورت ممانعت فرودگاه یاسوج از ادامه فعالیت واحدهای تولید کننده باید هزینه خسارت را پرداخت کند.

آزادپور با تاکید بر اینکه تمامی تعهدات تولیدکنندگان نسبت به فرودگاه اجرایی شده است، بیان کرد: متاسفانه برخورد پادگانی مسئولان فرودگاه یاسوج با کارگران مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه سبب کاهش تولید و ضرر و زیان این واحدها شده است.

وی ادعای واگذاری واحدهای گلخانه‌ای مجتمع فرودگاه یاسوج به شخص دوم را کذب دانست و افزود: فرودگاه یاسوج در صورت اثبات ادعاهای خود برابر با مدارک و مستندات لازم می‌توانند قرارداد را فسخ کند.

آزادپور تصریح کرد: مدیر فرودگاه یاسوج در تاریخ هفتم شهریورماه 96 طی مکاتبه‌ای با شماره 1870 با استاندار وقت خواهان عقد قرارداد با قیمت جدید با واحدهای گلخانه‌ای شد که ید موی خادمی پی نوشت کرد اشخاص به موجب قرارداد صاحب حق بوده و نمی توان آن را لغو کرد مگر اینکه زمان آن خاتمه یابد.

وی با بیان اینکه مسئولان در این شرایط تنها باید به فکر رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب باشند، خاطرنشان کرد: فرودگاه یاسوج به جای حمایت از تولیدکنندگان دنبال بدهکار شدن تولیدکنندگان مجتمع گلخانه‌ای این فرودگاه است.

آزادپور ابراز کرد: هر کدام از تولیدکنندگان مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه یاسوج بین 700 میلیون تا یک میلیارد تومان بدهی بانکی دارند که به دلیل کارشکنی‌های انجام شده توسط مسئولان فرودگاه در پرداخت اقساط مانده‌اند.

وی تاکید کرد: با جمع آوری واحدهای گلخانه‌ای مجتمع فرودگاه یاسوج 70 کارگر بیکار و 10 تولید کننده بدهکار و سر از زندان در می‌آورند.

انتهای پیام/

R41452/P1336/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوب گفت: با برنامه‌ریزی و اقدام‌های شاخص در سال ۱۴۰۲، دوره تعمیرات اساسی در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه کاهش یافت و بیش از ۴ میلیارد مترمکعب گاز به تولید این مجموعه افزوده شد.

به گزارش شانا، احمد باهوش در این باره توضیح داد: با کاهش دوره تعمیرات اساسی از معادل ۱۵ روز توقف کامل مجتمع به حدود ۹ روز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، که همسو با برداشت حداکثری از مخزن مشترک پارس جنوبی انجام شد، بیش از ۴ میلیارد مترمکعب به خوراک مجتمع و تولید گاز افزوده شد.

وی افزود: تولید و تزریق گاز شیرین سراسر پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی به خطوط سراسری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن، بیش از ۳ درصد افزایش تولید داشت که این موضوع با انجام اقدام‌های نوآورانه، استفاده ۹۰ درصدی از کالاهای ایرانی و تلاش و مجاهدت کارکنان و متخصصان ثبت شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: تولید گوگرد مرغوب دانه‌بندی‌شده پارسال در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه بیش از ۶۴۰ هزار تن بود که این مقدار، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت. 

به گزارش شانا، پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت شد که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی، بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب در مجتمع پارس جنوبی شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • جشن سپاس کارگر در سمنان
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود