Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امیر هامونی در گفتگو با خبرنگار بورس امتداد نیوز در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چند شرکت در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط پذیرش شد‌ه‌اند؟ گفت: ۱۵ شرکت تا کنون در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط فرابورس ایران پذیرش شده‌اند که از این تعداد ۴ شرکت مرحله درج را طی کرده‌اند.

وی افزود: در میان شرکت‌هایی که نمادشان درج شده نیز، عرضه اولیه سهام دو شرکت مجتمع پتروصنعت گامرون و گز سکه انجام شده که سهام این شرکت‌ها در حال حاضر به ترتیب در تابلوهای رشد و دانش‌بنیان بازار SME معامله می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل فرابورس در پاسخ به اینکه چرا روند عرضه شرکت های پذیرش شده در بازار SME کند است، تصریح کرد: رعایت قانون تجارت و تبدیل شدن شرکت از وضعیت سهامی عام به سهامی خاص از جمله اقدامات ضروری برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند سهام‌شان در بازار سرمایه روی تابلو برود و این فرایند نیز پس از پذیرش شرکت‌ها انجام می‌شود؛ از آنجا که فرایند ثبت شرکت سهامی خاص به سهامی عام در اداره کل ثبت شرکت‌ها فرایندی زمانبر و طولانی است، این موضوع روند عرضه شرکت‌ها را به تاخیر می‌اندازد.

این مقام مسئول این را هم یاد آور شد؛ از سوی دیگر لازمه عرضه اولیه سهام شرکت‌ها، ثبت نزد سازمان بورس و اوراق بهادار است که این امر نیز به خودی خود سازوکاری طولانی دارد.

 وی همچنین در مورد مشکلات پذیرش در بازار SME اظهارداشت: در شرکت‌های کوچک و متوسط با مشکلاتی همچون کمبود نقدینگی و سرمایه درگردش، ضعف در اتصال به زنجیره مهم عرضه محصولات و کمبود شفافیت مواجه هستیم و این در حالی است که ورود به بازار سرمایه نیازمند شفاف بودن صورت‌های مالی است؛ ضمن آنکه شفافیت نه تنها به ضرر شرکت‌ها نیست بلکه در بلندمدت به رشد آن‌ها منجر می‌شود.

هامونی عدم آشنایی شرکت‌های کوچک و متوسط با بازار سرمایه را مشکل دیگری برای این بازار برشمرد و گفت:  تلاش داریم در استان‌های مختلف کشور دوره‌های آموزشی برای اطلاع‌رسانی به SMEها درخصوص بازار شرکت‌های کوچک و متوسط برگزار کنیم

مدیرعامل فرابورس در ادامه بیان داشت: همچنین در راستای فرهنگسازی عمومی، چندین نشست و کارگاه‌ با همکاری‌های صورت‌گرفته میان فرابورس ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی به منظور آشناسازی شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین شرکت‌های کوچک و متوسط نوپا با روش‌های تامین مالی از طریق بازار سرمایه و چگونگی حضور و پذیرش در بازار SME برگزار شده است.

وی به تفاوت بازار شرکت‌های کوچک و متوسط با سایر بازارها نیز خاطرنشان کرد: یکی از تفاوت‌های بازار شرکت‌های کوچک و متوسط با سایر بازارهای فرابورس ایران نهادی بودن خریداران سهام است، خریداران در این بازار شامل اشخاص حقوقی و سرمایه‌گذاران نهادی از جمله بانک‌ها، بیمه‌ها، هلدینگ‌ها، شرکت‌های سرمایه‌گذاری، صندوق‌های بازنشستگی، شرکت‌های تامین سرمایه، صندوق‌های جسورانه، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و عمومی و هرشخص حقیقی درصورت خرید بیش از ۵ درصد یا بیش از ۵ میلیارد ریال از ارزش اسمی اوراق بهادار، اعضای هیات مدیره، مدیران ناشر و اشخاصی که از لحاظ مسئولیت‌ها و وظایف کارکرد مشابه دارند، هستند؛ چرا که مقصود از تشکیل این بازار نه جذب سرمایه‌گذاران خرد، بلکه تحقق اهداف استراتژیک بوده است.

true برچسب ها : بورس فرابورس true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۷۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • بورس در سکوت
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار