Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - رئیس هیات دوچرخه سواری کردستان با بیان اینکه اعتبارات این هیات اندک و جوابگوی نیازها نیست، گفت: بیشترین هزینه های دوچرخه سواران را خانواده ورزشکاران می پردازند.

فرهاد خزدوزی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هزینه حداقلی خرید تجهیزات این رشته ورزشی برای خانواده ها از 50 تا 60 میلیون ریال است که با گذشت زمان بیشتر هم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی رشته دوچرخه سواری را برخلاف نظر بسیاری از مردم و مسئولان، لوکس و پر هزینه خواند و افزود: بدلیل پر هزینه بودن این ورزش برای خانواده ها و نیاز ورزشکاران به وسایل مجهز و مکمل های غذایی، بسیاری از علاقه مندان بدلیل ناتوانی در پرداخت هزینه ها به رشته های دیگر می روند.
خزدوزی تاکید کرد: هیات بدلیل کمبود منابع مالی در بهترین حالت ممکن می تواند ورزشکاران را به مسابقات لیگ کشوری اعزام و هزینه رفت و برگشت آنها را پرداخت کند.
رئیس هیات دوچرخه سواری کردستان با بیان اینکه رشته های سالنی درآمد زا هستند اما این موضوع در مورد رشته دوچرخه سواری صدق نمی کند، یادآور شد: هیات نه تنها از دوچرخه سواران شهریه نمی گیرد بلکه تغذیه ورزشکاران را در زمان تمرین و استراحت در مسابقات را نیز بر عهده دارد.
به گفته وی، مربیان این رشته ورزشی به صورت افتخاری با هیات همکاری می کنند و حق الزحمه ایی بابت کار با ورزشکاران دریافت نمی کنند.
وی به میزان اعتبارات هیات در سال جاری اشاره کرد و گفت: این اعتبارات کمتر از 100 میلیون ریال است در حالیکه پیش بینی سالیانه ما برای تامین هزینه های هیات بیش از یک میلیارد ریال است.
خزدوزی اضافه کرد: هیات دوچرخه سواری کردستان با یک دهم اعتبارات پیش بینی شده خود در لیگ و مسابقات قهرمانی کشوری هم شرکت می کند.
رئیس هیات دوچرخه سواری کردستان با اشاره به اینکه برای تمرین، هدایت و مراقبت از دوچرخه سواران در خارج از شهر، نیاز به خرید 2 دستگاه موتورسیلکت داریم، افزود: با وجود چندین بار مکاتبه، هنوز اعتبار خرید در اختیار هیات قرار نگرفته است.
خزدوزی شهرهای بیجار و سنندج را قطب اصلی ورزش دوچرخه سواری استان کردستان معرفی و اظهار کرد: فعالیت دوچرخه سواران استان بیشتر در کوهستان و رشته های کراس کانتری و دانهیل است بطوریکه 2 روز پیش در رشته دانهیل پرهام دهقانی ورزشکار کردستانی نفر دوم لیگ کشوری شد.
وی یادآور شد: اگر خوابگاه ورزشی 400 نفری سنندج به بهره برداری برسد توان میزبانی مسابقات لیگ کشوری را خواهیم داشت که این اتفاق در توسعه ورزش دوچرخه سواری استان کردستان تاثیر بسزایی دارد.
** برنامه ما همگانی کردن ورزش دوچرخه سواری در استان است
رئیس هیات دوچرخه سواری کردستان با بیان اینکه برنامه ما همگانی کردن این رشته ورزشی در استان است، افزود: این کار نیازمند حمایت و همکاری دیگر ارگان ها بویژه شهرداری ها است.
به گفته خزدوزی، برگزاری همایش همگانی دوچرخه سواری، به فرهنگ سازی این رشته ورزشی و توسعه ورزش قهرمانی نیز کمک بسیار زیادی خواهد کرد.
وی ادامه داد: خانواده ها اگر درگیر ورزش دوچرخه سواری شوند فرزندان هم بهتر می توانند در این رشته حضور یافته و مورد حمایت آنان قرار گیرند.
وی به بحث استعدادیابی در ورزش دوچرخه سواری گریزی زد و گفت: برنامه های مدون و علمی انجام دادیم و دنبال جذب نوجوانانی هستیم که توان فعالیت در این رشته ورزشی و استعداد مادر زادی برای رکاب زدن را دارند.
خزدوزی یادآور شد: در 2 هفته گذشته 20 نوجوان 13 تا 15 ساله در کردستان در طرح استعدادیابی شرکت کردند که 6 نفر آنان وضعیت فوق العاده ایی داشتند و قرار است فدراسیون از آنان حمایت ویژه ای داشته باشد.
حدود 200 دوچرخه سوار سازمان یافته در کردستان زیر نظر هیات مشغول به فعالیت هستند.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7355/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۱۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، فاطمه یزدیان گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث ۵۰۰ واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با بیان اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، ادامه داد: مدیریت دانشکده برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

جمیله علم الهدی به علت مشغله علمی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی را نپذیرفت

یزدیان خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید روی موضوع، از وی خواسته شد که در راه‌اندازی و فرایند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کند.

وی افزود: این درخواست با دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از وی خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که اعلام کرد به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و این پیشنهاد را نپذیرفت.

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است. دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز جمعه ۱۴ اردیبهشت به دنبال برخی حاشیه سازی ها نسبت به انتخاب برخی اعضای شورای راهبردی این دانشکده با انتشار توضیحاتی تاکید کرد: دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

کد خبر 849367 منبع: ایرنا برچسب‌ها دانشگاه تهران خبر ویژه جمیله علم الهدی

دیگر خبرها

  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • ملی پوشان دوچرخه سواری کوهستان ایران بدرقه شدند
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • دوچرخه سواران قزوینی راهی مسابقات قهرمانی آسیا می‌شوند
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • رکابزنی مسیر مهریز تا مشهد با شعار ورزش و سلامتی، کتاب و دانایی
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت