Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، از تخصیص 130 میلیارد تومان از سوی این شرکت به راه آهن، برای تکمیل پروژه دو خطه کردن قطار حومه‌ای تهران پرند خبر داد.

به گزارش مهر، حبیب ‌اله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید درباره اقدامات شرکت عمران شهرهای جدید برای حل مشکلات ساکنان شهرهای جدید اطراف تهران به خصوص در زمینه دسترسی آسان به پایتخت گفت: این شرکت در خصوص حمل و نقل عمومی در شهرهای جدید، برنامه هایی داشته و در این زمینه چند طرح به اجرا درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از شهرداری تهران در زمینه عدم تکمیل مترو پرند ادامه داد: شهرداری، خط 8 مترو را به فرودگاه امام خمینی(ره) متصل کرد؛ ولی بحث اتصال پرند به این خط را متوقف کرده است. بر همین اساس، در حال حاضر جلساتی با شهرداری تهران برگزار کردیم تا کارگاه ساخت مترو پرند نیز فعال شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید افزود: سیستم حمل و نقل عمومی که در حال حاضر جایگزین مترو پرند شده، قطار حومه ای است که این شهر را به ایستگاه راه آهن تهران متصل می کند. هم اکنون نیز این خط آهن فعال بوده و در حال دو خطه کردن آن هستیم تا سرعت قطار حومه ای تهران - پرند افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هنوز عملیات عمرانی دو خطه کردن قطار حومه ای به پایان نرسیده، خاطرنشان کرد: در صورت تکمیل این خط، قطار حومه ای پرند مسافران را 30 دقیقه ای به این شهر می رساند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است قطار حومه ای پرند با سرعت 160 کیلومتر حرکت کند، تصریح کرد: برای راه اندازی قطاری با این سرعت، زیرساخت و واگن های برقی لازم است؛ ولی در صورت دوخطه شدن ریل‌باس های موجود می توانند مسیر 50 دقیقه ای فعلی را، در نیم ساعت طی کنند.

وی خاطرنشان کرد: با شرکت راه آهن به عنوان مجری دوخطه کردن مسیر ریلی تهران - پرند، مذاکراتی برای تسریع در ساخت خط دوم انجام داده ایم و شرکت عمران شهرهای جدید نیز 130 میلیارد تومان برای اتمام این پروژه به راه آهن کمک کرده است. در صورت تکمیل این خط فاصله زمانی حرکت قطارها به 10 تا 15 دقیقه کاهش خواهد یافت.

طاهرخانی ادامه داد: مسیر قطار حومه ای تهران - پرند در طول 3 سال اخیر، به 10 رام قطار افزایش یافته و از کلیه نقاط این شهر اتوبوس درون شهری رایگان برای انتقال شهروندان به ایستگاه راه آهن پرند فعال کرده ایم.

وی با اشاره به فاصله زیاد فاز 6 مسکن مهر پرند با ایستگاه راه آهن این شهر، گفت: هدف ما در شرکت عمران شهرهای جدید، فرهنگسازی استفاده از حمل ونقل عمومی از سوی مردم است. به همین دلیل سیستم حمل و نقل عمومی درون شهری رایگان، برای ساکنان این قسمت از پرند و سایر مراکز جمعیتی این شهر جدید به منظور انتقال مردم به ایستگاه راه آهن فعال شده است.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با بیان اینکه برای توسعه حمل و نقل عمومی سایر شهرهای جدید کشور نیز برنامه هایی در دست اقدام داریم، گفت: مذاکراتی با معاون وزیر کشور و رئیس سازمان همیاری شهرداری ها و دهیاری ها برای کمک به توسعه ناوگان اتوبوسرانی شهرهای جدید برگزار کرده ایم تا با مشارکت هر دو دستگاه، ناوگان اتوبوسرانی این شهرها را افزایش دهیم./

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی گفت: اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبارات ملی دارد و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام محمد خلیل‌پور در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی که به مناسبت روز شوراها ترتیب پیدا کرده بود، اظهار کرد: امیدوارم در سایه دولت سیزدهم بتوانیم مشکلاتی را که در استان آذربایجان‌غربی و به ویژه شهر ارومیه وجود دارد با دستان توانمند استاندار آذربایجان‌غربی برطرف کنیم تا به عنوان یادگاری ماندگار برای استان باقی بماند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه ترافیک شهر ارومیه افزود: امروز موضوع ترافیک شهر ارومیه متأسفانه به یک معضل بزرگ شهری تبدیل شده است و برنامه‌ریزی درستی هم تا به حال برای آن پیش‌بینی نشده و نه تنها شهر بلکه شهروندان را دچار مشکل کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اینکه مشکل ترافیک شهر ارومیه با مدیریت و تدابیر معاونت عمرانی استانداری تا حدودی حل شده است، گفت: با اجرای پروژه کمربندی دوم شهر مشکل و گره ترافیکی ارومیه تا حدودی رفع خواهد شد اما امروز با توجه به موضوع آزادسازی املاک در محدوده آن پروژه دوباره با توقف عملیات روبه‌رو شده‌ایم و امیدواریم به زودی شاهد رفع این مشکلات باشیم.

خلیل‌پور در ادامه سخنانش با اشاره به تخصیص اعتبار ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه در زمان اجرای آن یادآور شد: آن زمانی که شورای اسلامی شهر ارومیه تصمیم به اجرای پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه گرفت، ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام آن پروژه کافی بود اما امروز حتی با تخصیص اعتباری بالغ بر ۵,۰۰۰ میلیارد تومان نیز نمی‌توان این پروژه را به اتمام رساند.

وی تصریح کرد: برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبار ملی است و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

خلیل‌پور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه عنوان کرد: مدیریت شهری با اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه موجب ایجاد یک پتانسیل بزرگ سرمایه‌گذاری شده و می‌توان گفت که یک سرمایه‌گذاری بزرگ صورت گرفته است و از این ظرفیت ایجاد شده برای کنترل ترافیک با راه‌اندازی رادیو ترافیک در شهر ارومیه باید استفاده کرد.

وی با اشاره به یادمان شهید باکری گفت: متأسفانه یادمان شهید باکری سال‌هاست که به اتمام نرسیده است و از لحاظ بودجه‌ای به کمک‌های ملی و استانی نیاز دارد و امیدواریم با تدابیر شخص استاندار و با تخصیص اعتبارات ملی شاهد اتمام این پروژه باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اجرا نشدن پروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) خاطرنشان کرد: پروژه مشارکتی و سرمایه‌گذاری میدان امام خمینی (ره) در مرکز شهر ارومیه بیش از ۱۰ سال است که اجرایی نمی‌شود و نیمه‌تمام ماندن این پروژه هم شهروندان را دچار مشکل کرده و هم از لحاظ اقتصادی و اشتغال‌زایی برای شهر ارومیه ضروری است و نیاز به توجه ویژه از سوی مسئولان استانی و کشوری دارد.

خلیل‌پور با بیان اینکه شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها دارد، افزود: شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها در داخل شهر و با امکانات کافی برای استفاده آنها نیاز دارد و برای تأمین آن می‌توان از فضای هفتاد هکتار زمین موجود در پارک جنگلی که متعلق به شهرداری و اداره کل منابع طبیعی استان است استفاده کرد.

وی گفت: فضای موجود محدوده پارک جنگلی ارومیه پتانسیل بسیار خوبی برای تأمین اماکن تفریحی و رفاهی و فرهنگی برای شهر و شهروندان می‌باشد و باید برنامه‌ریزی های لازم انجام شود.

کد خبر 748651

دیگر خبرها

  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • ۷۰۰ میلیارد تومان به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی