Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از استانداری زنجان؛ اسدالله درویش امیری در نشستی با مجمع نمایندگان ادوار استان، با ارائه گزارشی از دستاوردهای استان زنجان در حوزه اقتصادی طی ماه های اخیر و با بیان اینکه سهم استان زنجان از واردات کشور ۰.۷ درصد می باشد، گفت: در سال ۹۶ برای نخستین بار، سهم صادرات استان از یک درصد فراتر رفت و و از ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۶ درصد در سال گذشته به ۱.۲۶ درصد در سالجاری رسید.

وی با بیان اینکه ۷۳۱ میلیارد تومان درآمد پیش بینی شده استان در سال ۹۶ می باشد که در شش ماهه نخست، ۳۵۹ میلیارد تومان از آن محقق شده است، افزود: در شش ماهه نخست سال گذشته ۳۲۲ میلیارد تومان از درآمد پیش بینی شده محقق شده بود که امسال در مقایسه با مدت مشابه، ۱۱.۵ درصد رشد را در وصولی درآمدهای استان زنجان شاهد هستیم.

مقام عالی اجرایی استان ادامه داد: ۷۷۵ میلیارد تومان نیز برای سال آینده پیش بینی شده که با ۹ درصد افزایش، در لایحه بودجه مصوب شود.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه میزان واردات استان در ۷ ماهه نخست سال ۹۶ معادل ۱۸۷ میلیارد تومان می باشد، خاطرنشان کرد: استان زنجان واردات کالاهای مصرفی نداشته است و کل واردات استان برای مواد اولیه و ورود ماشین آلات جهت راه اندازی واحدهای صنعتی جدید در استان بوده که به رونق کسب و کار و افزایش اشتغال می انجامد. 

وی همچنین، میزان درآمد گمرک استان در نیمه نخست امسال را ۷۷ میلیارد تومان عنوان کرد و یادآور شد: این میزان نسبت به درآمد ۶۱ میلیارد تومانی گمرک در نیمه اول سال گذشته، رشد ۲۶ درصدی داشته است.

درویش امیری استفاده از منابع داخلی کشور با سرمایه گذاری بخش خصوصی داخلی، جذب سرمایه گذار خارجی و ارائه تسهیلات بانکی را سه منبع مهم در کشور و استان برای تامین اعتبار مالی پروژه ها برشمرد و گفت: دولت در سال گذشته، نزدیک به ۱۲۶۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع بانکی به ۶۰۰ واحد در حوزه های صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات در استان زنجان پرداخت کرده است.

نماینده عالی دولت در استان ادامه داد: در سال جاری نیز طی ۶ ماهه نخست سال، ۷۸۰ واحد تولیدی از ۳۲۵ میلیارد تومان تسهیلات منابع بانکی به منظور سرمایه گذاری یا سرمایه در گردش در استان بهره مند شده اند.

استاندار زنجان ضمن انتقاد از تاخیر در ابلاغ دستورالعمل های ارائه تسهیلات طرح رونق تولید، اظهار کرد: تاکنون ۷۲ پرونده متقاضیان استفاده از تسهیلات طرح رونق در سامانه بهین یاب به ثبت رسیده و تسهیلاتی معادل ۳۱۷ میلیارد تومان پرداخت شده و ۳۵ فقره دیگر نیز به ارزش ۳۰ میلیارد تومان در مرحله عقدقرارداد قرار دارد.

وی از کسب رتبه دوم کشور توسط کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان زنجان طی ۶ ماهه اول سال جاری خبر داد و افزود: استان زنجان یکی از ۵ استان برتر کشور در زمینه جذب سرمایه گذار خارجی بوده، در سال گذشته نیز در شاخص حجم سرمایه گذاری حوزه صنعت و معدن، رتبه ۴ کشور و طی یکسال گذشته در زمینه سرمایه گذاری خارجی رتبه ۱۰ کشور را کسب نموده است.

درویش امیری با بیان اینکه ۱۰ هزار میلیارد تومان پروانه موافقت اصولی برای متقاضیان طرح های تولیدی و صنعتی در زنجان صادر شده است، خاطرنشان کرد: با اجرا و بهره برداری از این پروژه ها، گام های موثری در زمینه رونق اشتغال و ارتقاء سطح اقتصادی استان برداشته خواهد شد.

استاندار زنجان در ادامه به پرداخت ۲۱۶۸ میلیارد تومان یارانه نقدی طی ۴ سال دولت یازدهم در استان زنجان اشاره کرد و گفت: این درحالی است که در این ۴ سال کمتر از ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی به استان زنجان تخصیص یافته است.

وی به اعتبار جهت تکمیل و راه اندازی  طرح و پروژه مهم و اساسی در استان زنجان اشاره نمود و تاکید کرد: پروژهای عمرانی۱۵دستگاه مهم وزیربنایی  که در ردیف اعتباری بودجه عمرانی ملی دراستان قرار گرفته اند، برای تکمیل به ۳۶۵۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند و ضروری است پیگیری های لازم جهت رفع بدهی ها و تامین اعتبارات باقی مانده آن صورت گیرد.

true برچسب ها : استاندار زنجان اسدالله درویش امیری صادرات غیرنفتی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 6088475 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین