Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد جرائم در حاشیه شهر‌ها انجام می‌شود گفت: نحوه توانمند سازی و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه از روستاها، مقابله با ساخت و ساز‌های بی‌رویه و نحوه ارائه خدمت به حاشیه شهر چالش عمده در سامان‌دهی حاشیه نشینی شهر‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل، جلسه کارگروه پیش بینی و پیشگیری از بافت ناکار آمد و سکونت گاه‌های غیر رسمی با حضور مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی در محل ساختمان مرکزی دادگستری استان برگزار شد.


در این جلسه یوسف خدادادی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان به تشریح معضلات عمده ناشی از بافت ناکار آمد سکونت گاه‌های غیر رسمی پرداخت و گفت: حاشیه نشینی چهره شهر را مخدوش و نمای شهر را برهم و زشت جلوه می‌دهد.


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل افزود: همچنین حاشیه نشینی موجب تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی می‌شود و تغییر کاربری مسکونی غیر مجاز و استفاده غیر مجاز از خدمات شهری در حاشیه شهر‌ها صورت می‌گیرد از سویی بسیاری از کجرویها، بزهکاری و جرائم و آسیب‌های اجتماعی از عوارض دیگر شهر نشینی است، بطوریکه بیش از ۸۰ درصد جرائم در حاشیه شهر‌ها واقع می‌شوند.


خدادادی، تصریح کرد: در این خصوص سه نکته حایز اهمیت است اول اینکه باید راهکار‌های مقابله با مهاجرت بی رویه از روستا‌ها و لزوم توانمند سازی آن برای جلوگیری از مهاجرت ارائه شود.


وی بیان داشت: نکته دوم این است که چگونه ما می‌توانیم جلوی ساخت ساز‌های بی رویه را بگیریم که البته در این خصوص با ابتکار دادگستری استان از سال ۱۳۹۱ مدیریت واحد پیشگیری از تخلفات شهری با همکاری و عضویت ۱۶ دستگاه دولتی برای مقابله با ساخت و ساز‌های غیر مجاز و پیشگیری از تخلفات شهری در اردبیل راه اندازی شده است و توانسته است روند گسترش و شتاب حاشیه نشینی را در اردبیل کنترل و مهار نماید.


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل در ادامه افزود: نکته مهم این است که به هر حال ما اکنون مواجه با حاشیه نشینی هستیم و معضلات و مشکلات فراوان ناشی از آن از حیث عدم فضای آموزشی، بهداشتی، تفریحی و...، روبرو هستیم که با برگزاری اینگونه جلسات سعی می‌شود راهکار‌های مقابله با کجروی‌ها و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق اتخاذ شود راهکار‌های مناسب ارائه شود.


به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان؛ ارائه گزارش و بحث و تبادل نظر اعضاء در خصوص مسایل مرتبط با موضوع از دیگر موارد مطرح شده در جلسه کارگروه پیش بینی و پیشگیری از بافت ناکار آمد و سکونت گاه‌های غیر رسمی بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان از قلع و قمع ۴۸بنای غیرمجاز درزمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
حجت الله رئیسی گفت: از تعداد ۴۸ بنای غیرمجاز ۱۸ مورد در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و بقیه برای اجرای احکام قطعی قلع و قمع شد که با تخریب این بنا‌های غیرمجاز تقریبا ۳ هکتار از اراضی کشاورزی از توابع بخش مرکزی و زاینده رود این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
کارشناس حقوقی جهاد کشاورزی شهرستان سامان هم گفت: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اجرا شده است.
احسان محمدی افزود: این بنا‌های غیرمجاز شامل ساخت ساختمان، محوطه‌سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان سامان و نیروی انتظامی اجرا شده است.
علی نصیری مسئول گشت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با اشاره دریافت مجوز برای ساخت و ساز در باغات و اراضی کشاورزی گفت: هرگونه ساخت و ساز باید طبق قانون و با دریافت مجوز از کمیسیون ماده یک تبصره یک صورت بگیرد.

وی افزود: سامانه ۱۳۱ امور اراضی کشور شبانه‌روز آماده دریافت اطلاعات و گزارش‌های تغییر کاربری و ساخت و ساز‌ها در اراضی کشاورزی از سوی مردم است.

علی کیانی مسئول امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با تاکید بر حفظ کاربری اراضی و اهمیت پیشگیری از تغییرکاربری‌ها گفت: دو دوره آموزشی ترویجی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی‌ها با تدریس کارشناس مسئول حفظ کاربری جهاد کشاورزی طی سال گذشته برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی، قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و خردشدن اراضی کشاورزی و به خطر افتادن امنیت غذایی برای کشاورزان بیان شد.

دیگر خبرها

  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل صادر شد
  • صدور ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد