Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا انصاری در گفت و گو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس با بیان اینکه محیط کسب و کار تابع پارامترهای مختلفی از جمله تعدد بخشنامه ها ، قوانین و مقررات است و وقتی این مقررات در کشوری زیاد باشد یک فعال اقتصادی باید از لابلای آن عبور کند تا کار ساده‌ای انجام دهد، گفت: باید محیط کسب و کار پالایش شود و لازم است در این راستا برخی قوانین حفظ و برخی قوانین حذف و یا اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به قانون حمایت از محیط کسب و کار و قانون رفع موانع تولید گفت: قوانین خوبی در کشور وجود دارد اما اجرا نمی‌شود در حالی که اجرای قانون فضای کسب و کار را روان میکند.

وی با اشاره به گزارش بانک جهانی و سقوط 4 پله‌ای فضای کسب و کار جهانی ایران گفت: سقوط رتبه کسب و کار یک کشور این علامت را می دهد که تولید و توسعه در آن کشور با مشکل مواجه است.

انصاری اظهار داشت: کشورهایی که رتبه بالا و خوبی در محیط کسب و کار جهانی دارند ، فعالیت اجتماعی آنها روان است در حالی که ما نگاه کنترلی نسبت به همه قضایا داریم غافل از اینکه بسته شدن فضای کسب و کار موجب رشد فساد می‌شود.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی باید بر اساس قانون بخشنامه‌ها و مصوبات را کاهش دهند، گفت: فضای کسب و کاری که در ان رقابت ایجاد شود خود بخود از فساد فاصله می‌گیرد و به سمت سلامت پیش می‌رود.

انصاری افزود: هیچ فعال اقتصادی از فساد سود نمی برد و ذینفع محیط فساد آلود اقتصادی عده اندکی هستند.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه برای بهبود فضای کسب و کار باید شرایط تولید روان را با کاهش مقررات دست و پاگیر فراهم آورد گفت: بعد از آن باید تولید کننده و بنگاه‌های تولیدی مورد حمایت قرار گیرند.

وی با تاکید بر اینکه حضور نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نمایندگان تشکل‌ها در وضع مقررات و تدوین مقررات واجب است، گفت: قطعا با وضع مقررات و قوانینی که تولید را روان می کند رتبه کسب و کار جهانی ایران صعود خواهد کرد.

انصاری گفت: با وجود قوانین دست و پاگیر در محیط کسب و کار استعداد ملی و عظیم ما در حال فرسایش و اصطکاک است و انرژی ما در حال از بین رفتن است.

وی با بیان اینکه سقوط رتبه کسب و کار جهانی مانعی برای جذب سرمایه گذاری خارجی است، گفت: اگرچه مقوله جذب سرمایه گذاری خارحی در گرو حل مسایل بانکی است اما مقام و رتبه ما در کسب و کار جهانی هم بر این موضوع بی تاثیر نیست زیرا قطعا یک سرمایه گذار به فکر امنیت سرمایه و سود سرمایه خود است.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه سرمایه گذاری داخلی و خارجی در توسعه موثر است گفت: باید به بخش خصوصی برای جذب فایناس کمک شود و برای جذب فایناس باید به آنها تضمین دولتی داد.

به گزارش فارس براساس گزارش فضای کسب و کار 2018 بانک جهانی ، ایران با نزول 4 پله‌ای در رده بندی جهانی فضای کسب و کار جایگاه 124 را در بین 190 کشور جهان کسب کرده است.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۳۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد

معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری از رتبه هفدهم ایران در زمینه هوش مصنوعی در جهان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دکتر دهقانی در ابتدای این نشست خبری اظهار کرد: سال گذشته یک گفتگوها و تعاملات زیادی انجام شد تا یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و شورای راهبری هوش مصنوعی تشکیل شود.  ما مدل های مختلفی را از کشورهای دیگر بررسی کردیم و با ده‌ها ساعت جلسه توسط متخصصان حوزه هوش مصنوعی به این نتیجه رسیدیم که مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم که شامل نظارت،‌ تنظیم‌گری و ... است.

وی گفت: در اسفندماه سال گذشته مرکز ملی هوش مصنوعی تأسیس شد و اعضای شورای ملی راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند. و جلسات متعددی با سرمایه‌گذاران دولتی و صندوق های بزرگ کشور انجام شد و یک صندوق توسعه هوش مصنوعی تشکیل شد و این صندوق با سرمایه‌گذاری 10 هزار میلیاردی برنامه‌ریزی شد.

دهقانی ادامه داد: کارهای عملیاتی زیادی انجام شده و یک مرکز ملی در نخستین گام یک اپراتور هوش مصنوعی بالا بیاورد که خدمات مختلفی از جمله دیتاسنتر بزرگ و کتابخانه‌های زبان تصویری ارایه می‌کند.

معاون علمی رییس جمهور گفت: ما از نظر دانش فنی و تولید مقالات علمی رتبه 17 را داریم اما در حوزه کاربردها رتبه 70 یا 80 را دارد که به خاطر نبود زیرساخت‌ها است.

وی ادامه داد: این مرکز زیر نظر ریاست جمهوری تشکیل می‌شود. معاونت علمی وظیفه حمایت از توسعه فناوری را دار. ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی وظیفه حمایت از هوش مصنوعی را دارد.

نقش‌آفرینی "مراکز نوآوری" در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان

دهقانی گفت: امسال تا آخر سال به چندصد GPU دسترسی پیدا می‌کنیم البته بحث های تحریمی شدیدی در این موضوع وجود دارد و ما نیز از همه دانشگاه‌ها و اساتید دعوت می‌کنیم تا در اینجا شرکت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است
  • یوونتوس ۰ - ۰ میلان/ روسونری نایب قهرمانی را حفظ کرد
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی؛ نشانه تحریم‌ناپذیری ایران
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • فوت مرد ۳۹ ساله بر اثر سقوط از کوه در مرودشت
  • جام جهانی پاراتیراندازی | تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
  • تیم تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد