Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ محمد باقر نوبخت در این باره اضافه کرد: قانون برنامه ششم این اجازه را به دولت داده است که برای رساندن قیمت برق به قیمت تمام شده، اقدام کند.
وی تصریح کرد: البته دولت با وجود اینکه معتقد است باید نسبت به اقتصادی بودن تولید انرژی الکتریکی اقدام کند، ولی از آنجا که همواره نگران مصرف کننده هم است، خیلی با احتیاط تلاش می کند که توازن لازم را برقرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هر کیلووات ساعت برق اکنون با نرخ کمتر از 70 تومان عرضه می شود، در حالی که قیمت تمام شده هر کیلووات ساعت برق بدون احتساب سوخت، 100 تومان است؛ به عبارتی، وزارت نیرو به ازای هر کیلووات ساعت برق 30 تومان متضرر می شود و این مساله، مشکلاتی اقتصادی را برای صنعت برق به وجود آورده است.
بر اساس برنامه ششم توسعه، مجلس به دولت این اجازه را داده است که قیمت حامل های انرژی از جمله برق را در طول اجرای برنامه اصلاح کند.
 
** تعریف برنامه ای برای پرداخت مطالبات بخش خصوصی
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور همچنین در مورد مطالبات معوق وزارت نیرو به بخش خصوصی نیز گفت: برای این که بین عرضه و تقاضا در صنعت برق تعادل برقرار کنیم، باید زمینه لازم برای مشارکت بخش غیردولتی و خصوصی که 35 هزار مگاوات از 77 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق کل کشور را بر عهده دارند، فراهم شود.
سخنگوی دولت اضافه کرد: با عنایت به اینکه مطالبات بخش خصوصی از وزارت نیرو به صورت معوق باقی مانده است، برنامه داریم که نسبت به تعیین تکلیف آنها اقدام کنیم.
معاون رییس جمهوری افزود: با «رضا اردکانیان» وزیر نیرو برای پرداخت مطالبات معوق بخش خصوصی، برنامه ای را تعریف کرده ایم.
 
** کمک 2200 تا 2500 میلیارد تومانی دولت به صنعت برق از محل هدفمندی یارانه ها
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور همچنین در پاسخ به این سوال که دولت چه برنامه ای برای تامین اعتبارات مورد نیاز صنعت برق دارد؟ گفت: در ارتباط با تعادل و توازن بین عرضه و تقاضا در این رشته از صنعت انرژی، ما با توجه به اینکه سالانه 6 درصد با افزایش مصرف مواجه هستیم، اگر بخواهیم در حد نگهداشت وضع موجود عمل کنیم باید حداقل سالانه 6 درصد تولیداتمان را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: این 6 درصد بر مبنای محاسبات ما چیزی حدود پنج هزار مگاوات در سال است؛ پیش بینی ما برای برنامه ششم این است که در حد 25 هزار مگاوات به ظرفیت 77 هزار مگاواتی موجود افزوده شود.
معاون رییس جمهوری با تاکید بر اینکه در این خصوص به سرمایه گذاری نیاز است، گفت: چیزی در حدود یک هزار میلیارد تومان از این سرمایه گذاری را دولت از طریق بودجه سنواتی انجام می دهد.
سخنگوی دولت افزود: دولت همچنین از محل هدفمندی یارانه ها، تقریبا 2200 تا 2500 میلیارد تومان به این صنعت کمک خواهد کرد.
وی اضافه کرد: اقدام دیگری که در این راستا صورت می گیرد مرتبط با سرمایه گذاری های خارجی است که هم اکنون بیش از 6.3 میلیارد یورو سرمایه گذاری برای هشت هزار و 500 مگاوات ظرفیت تولید برق جدید در شورای اقتصاد به تصویب رسیده و امکان این سرمایه گذاری فراهم شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۱۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند

 آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار اعضای کمیسیون هماهنگی بانک‌های سیستان و بلوچستان با اشاره به نامگذاری سال۱۴۰۳ تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم گفت: چندین سال است که شعار سال در حوزه اقتصاد انتخاب می‌شود و رهبر معظم انقلاب هر بار از یک زاویه به این موضوع می‌پردازند و عنوان کردند که توجه به شعار سال تنها محدود به یک سال نیست و در طول سال باید مد نظر قرار بگیرد.

️وی افزود: دولت ارائه تسهیلات را در برخی حوزه‌ها مصوب می‌کند، اما زمانی که کار به بانک می‌رسد این تسهیلات پرداخت نمی‌شود که در این صورت مردم بانک را مقصر می‌دانند و لازم است تا مسوولان بانکی برای اعاده حیثیت خود کاری کنند و اقناع عمومی داشته باشند.

️امام جمعه زاهدان ادامه داد: باید مشخص شود که جهت گیری کلی بانک‌ها درآمدزایی است یا حل مشکل مردم؟ هر چند که بانک باید پول و سرمایه داشته باشد تا بتواند مشکلی از مردم را حل کند، اما اگر تنها به فکر منافع خود باشد یک آسیب است و باید جهت گیری خود را مشخص کند.
وی بیان کرد: دولت‌های مختلف در حوزه فعالیت‌های اقتصادی آمار‌های زیبایی ارائه، اما کمتر آن را در زندگی مردم مشاهده می‌کنیم.
آیت‌الله محامی با اشاره به معضلات پیش روی متقاضیان دریافت تسهیلات گفت: جمع زیادی از مردم از سختی و طولانی بودن فرآیند دریافت وام اشتغال و وام ازدواج گلایه دارند و لازم است تا بانک‌ها در این جهت تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

️وی خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر در حوزه وام‌های اشتغالزایی این است که بانک‌ها باید نظارت لازم را صورت دهند و این گونه نباشد که تسهیلات ارائه شده جهت ایجاد اشتغال در حوزه‌های دیگر مصرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • میان دولت و مجلس تنش وجود ندارد
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۲ اردیبهشت ماه
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق بازنشستگان
  • هرجا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم