Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین ذوالفقاری رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی در جمع خبرنگاران در حاشیه نشست این ستاد که صبح امروز در محل وزارت کشور برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباره مشکل زائران در استفاده از کارتخوان‌ها در کشور عراق، اظهار کرد: امسال در بحث خدمات دهی بانکی با طرف عراقی هماهنگی‌هایی انجام دادیم و مسئولان تعدادی از بانک‌ها هم در برخی جلسات شرکت کردند و صحبت‌هایی در این مورد انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دو بانک ملی و پارسیان موفق شدند تعدادی دستگاه خودپرداز به داخل عراق ارسال کنند تا خدماتی به زائران بدهند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: ما از مدت‌ها قبل از برگزاری مراسم پیاده روی اربعین به مردم تاکید کردیم که بدون پول به عراق سفر نکنند؛ چراکه اگر دستگاه خودپرداز هم در عراق نصب کنیم؛ این دستگاه‌ها محدودیت شارژ دارند و نمی‌توانند به صورت کلان و گسترده همه نیاز‌های زائران را پاسخ دهند.

وی افزود: قرار دادن دستگاه‌های خودپرداز در عراق برای خدمت رسانی به آن دسته از زائرانی است که در عراق دچار مشکلات مالی می‌شوند.

ذوالفقاری همچنین گفت: زائران ما نباید تصور کنند که در عراق هم همچون داخل کشورمان با دستگاه‌های خودپرداز می‌توانند مسائل مالی را حل کنند؛ ما اگر تعداد زیادی خودپرداز هم به عراق می‌فرستادیم مسئله شارژ آنها کار آسانی نبود.

وی با بیان اینکه این مسائل را برای سال آینده دقیق بررسی می‌کنیم، گفت: تا این لحظه عملیات مراسم اربعین با لطف خداوند، کمک مردم و همه دستگاه‌ها نسبت به سال گذشته با وضعیت مناسب تری برگزارشد. خدمات بسیار ارزنده‌ای داده شد، اما به این معنا نیست که دیگر مشکلی وجود ندارد.

رئیس ستاد اربعین با بیان اینکه تمام اشکالات موجود در برگزاری پیاده روی اربعین از سوی گروه‌هایی که برای اینکار در نظر گرفته ایم، به دبیرخانه ستاد مرکزی اربعین اعلام می‌شود گفت: تمام نقاط ضعف و قوت پیاده روی اربعین امسال را مورد ارزیابی مجدد قرار داده و در سال آینده با برنامه ریزی آن‌ها را برطرف می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه طرف عراقی اعلام کرده بعد از پاکسازی کامل داعش، روادید را برای زائران ایرانی لغو می‌کند، گفت: لغو روادید بین ایران و عراق که سفر عمده مسافران این دو کشور از نوع زیارتی بوده، موضوع مهمی است.

ذوالفقاری در ادامه گفت: ضرورت این موضوع وجود دارد که دو کشور اسلامی خدماتی به زائران داشته باشند و در این زمینه هم روادید را لغو کنند. دولت ایران با لغو روادید کاملا موافق است و دولت عراق در این زمینه دو ملاحظات اساسیی را اعلام کرده، یکی بحث امنیتی و دیگری بحث زیر ساخت‌ها در این کشور است.

 رئيس ستاد مرکزی اربعين افزود: دولت عراق معتقد است که اگر روادید لغو شود و تعداد زائران افزایش یابد، ممکن است به لحاظ خدمت رسانی به آنها در حوزه‌هایی مثل جاده، حمل و نقل، اسکان و... دچار مشکل شود.

وی در پایان با بیان اینکه همه قبول داریم که زائران باید با عزت، کرامت و امنیت سفر معنوی خود را انجام دهند، خاطرنشان کرد: لغو روادید بین دو کشور زمینه‌هایی را لازم دارد و اگر این زمینه‌ها تا حدی فراهم شود دو کشور نسبت به لغو آن اقدام می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم

هیات وزیران مصوبه مجاز بودن وزارت صمت نسبت به ثبت سفارش ۲۰۰۰ اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از ۵ سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی را ابلاغ کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش 2000 دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (5) سال و با تخفیف 50 درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیأت وزیران در جلسه 1403/2/9 به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (10) قانون بودجه سال 1403 کل کشور تصویب کرد:

1- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (2000) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (5) سال با تأیید وزارت راه و شهرسازی و تأیید تأمین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

2- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تأیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (50) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • حجاج بیت الله الحرام از هفته آینده به حج اعزام می‌شوند
  • پیش‌بینی هوا طی روزهای آینده/ تداوم بارش‌ها در این استان‌ها