Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

استان خوزستان نیازمند یک گذر ویژه صادراتی به کشور عراق است به طوری که بحث مسیر تردد زائران با کامیون‌های صادراتی از یکدیگر تفکیک شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، اربعین بزرگترین حماسه معنوی جهان که هر ساله خیل عظیم چند میلیونی مشتاقان زیارت حضرت عشق، آقا اباعبدالله(ع)، را از سراسر دنیا به سمت مرزهای مشترک ایران و عراق هدایت می‌کند در خوزستان متفاوت‌تر از دیگر نقاط کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوزستان به دلیل دارا بودن مرزهای مشترک آبی و البته 2 مرز زمینی با کشور عراق به نسبت دیگر استان‌های ایلام و کرمانشاه که هرکدام دارای یک مرز مشترک با کشور عراق هستند، در جایگاه بالاتری قرار دارد.

وجود ترافیک روان در جاده‌های منتهی به مرزهای خوزستان و سرعت روند تردد از مرزهای شلمچه و چذابه همچنین انتخاب شلمچه به عنوان تنها گذرگاه مجاز برای عبور اتباع خارجه، سه مقوله حائز اهمیت در گرایش زائران به سمت خوزستان در ایام معنوی اربعین است.

مسئله اربعین یک مسئله مهم با ابعاد فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است از این رو مسئولان درصدد هستند که هر سال این حماسه پرشکوه به نسبت سال‌های گذشته بهتر برگزار شود.

ضرورت تفکیک مسیر تردد زائران از کامیون‌های صادراتی

در این میان به دلیل زیرساخت‌ها و مشترک بودن مسیر حرکت زائران و تردد کامیون‌های صادراتی به کشور عراق، با هدف تسهیل در تردد زوار در ایام اربعین صادرات کالاهای غیرنفتی از خوزستان به کشور عراق قطع می‌شود.

یونس حسین‌نژادیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این زمینه می‌گوید: از چند روز پیش صادرات کالاهای غیرنفتی از مرزهای خوزستان به دلیل ازدحام جمعیت قطع شده است.

وی در ادامه پیشنهاد می‌دهد: خوزستان نیازمند یک گذر صادراتی ویژه است به گونه‌ای که مبحث مسیر تردد زائران با کامیون‌های صادراتی باید از هم تفکیک شوند تا تداخلی بین حرکت این دو مهم ایجاد نشود چرا که تعطیل شدن صادرات بر نوع حرکت اقتصادی تجاری، موثر و حل این مسئله به نفع بخش اقتصادی استان است.

رئیس اداره بازرگانی خارجی صنعت، معدن و تجارت خوزستان عنوان می‌کند که حماسه بزرگ و معنوی اربعین برای همه ما مهم و دارای قداستی خاص است از سوی دیگر قطع صادرات بر روی خطوط تولید، اشتغال و نگه‌داشتن بازار هدف تاثیرگذار است بنابراین می‌بایست در این زمینه چاره‌اندیشی کرد.

خوزستان علمدار برگزاری مراسم اربعین

وی احتمال ادامه تعطیلی صادرات از استان را تا بیست و دوم و یا بیست و سوم آبان ماه اعلام می‌کند و می‌افزاید: این مدت می‌تواند بیش از 25 میلیون دلار سبب کاهش صادرات غیرنفتی استان از پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه به کشور عراق شود.

به گزارش تسنیم بارها از تریبون‌های مختلف توسط مسئولان ارشد استانی و نیز علمای خوزستان این موضوع که «برگزاری مراسم بزرگ اربعین نیازمند اعتبارات ملی است» مطرح شده و این در حالی است که خوزستان تنها علمدار برگزاری این مراسم است.

با تخصیص اعتبارات ملی به این مراسم بزرگ جهانی می‌توان در زمینه ایجاد زیرساخت‌های لازم فعالیت‌های چشمگیرتری داشت همچنین می‌توان با ایجاد گذرگاه ویژه اقتصادی و نیز تفکیک گذرگاه‌های صادراتی از مسیر تردد زائران علاوه بر ایجاد رفاه بیشتر برای زائران از قطع صادرات نیز جلوگیری کرد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی کم نظیر برای خراسان رضوی است که می‌تواند صادرات استان را متحول کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن نوری‌زاده در نشست با مدیران اقتصادی خراسان رضوی گفت: حضور 3000 بازرگان از یکصد کشور در اکسپو تهران که با فعالیت 800 شرکت برتر صادراتی همراه است می‌تواند نمایشگاهی از توانایی‌های خراسان رضوی و محصولات صادراتی آن باشد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: اگرچه نمایشگاه‌های ایران اکسپو از سال 1392 شروع به کار کردند اما این ششمین بار است که این نمایشگاه مهم اقتصادی برپا می‌شود و ما نیز باید حضور درخشان و پرتعاملی را از هشتم تا دوازدهم اردیبهشت در اکسپو 2024 داشته باشیم.

توانا، سرپرست دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی نیز جزییات برنامه های پیش بینی شده برای شرکت در نمایشگاه اکسپو 2024 را تشریح کرد و مدیران دستگاه‌های اقتصادی و میراث فرهنگی و گردشگری استان برنامه‌های پیش‌بینی شده برای شرکت فعال در این نمایشگاه را ارائه کردند.

به گزارش تسنیم، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (IRAN EXPO 2024)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور با پیش‌بینی بازدید بیش از 2000 تاجر و بازرگان خارجی از 119 کشور جهان، از تاریخ 8 لغایت 12 اردیبهشت‌ماه 1403 در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • پتانسیل تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ظرفیت تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد