Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@10:16:10 GMT

حسرت اربعین امسال هم بر دل خسروی ماند

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۴۹۸۴۴

حسرت اربعین امسال هم بر دل خسروی ماند

آخرین گروه‌های زوار اربعین هم کم کم از مرزهای مهران، شلمچه و چذابه به کشور بازمی‌گردند، گیت‌های ورودی این مرزها پر از مسافر است و عده زیادی هنوز در صف هستند تا وارد خاک ایران شوند.

به گزارش ایسنا، هنگام رفتن زوار هم همین موج و ازدحام وجود داشت، پارکینگ‌های خودرو در نزدیکی مرزها پر بود، مردم منتظر وسایل حمل و نقل عمومی بودند، ترافیک به سمت محورهای مواصلاتی ایلام و خوزستان سنگین بود و حجم زیاد زوار باعث می‌شد گاهی خدماترسانی آنطور که باید انجام نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست نقطه مقابل مرزهای مهران، شلمچه و چزابه، مرز خسروی است، گیت‌های مسافری که تازه ساخت هم هستند خاک می‌خورند، چادرهای اسکان اضطراری هلال‌احمر خالی از زوار و در حال برچیده شدن است.

موکب‌ها زائر نداشتند، جمع کردند و به استان‌های دیگر رفتند تا حداقل ثواب خدمت به زوار اربعین را در مرزهای مهران، شلمچه و چذابه نصیب خود کنند.

روشنایی معابر، دوبانده کردن محورها، آسفالت راه‌ها، پارکینگ عظیم تازه‌ساز با ظرفیت چند هزار دستگاه خودرو و ... همه بدون استفاده ماند و اربعین امسال هم گذشت و باز مرز "خسروی" برای تردد زوار اربعین باز نشد.

برنامه‌ریزی‌ها از یک سال قبل آغاز شد و همه دستگاه‌ها پای کار بودند، همه چیز برای پذیرایی و میزبانی از 500 هزار زائر آماده بود تا از مرز خسروی به زیارت بروند و کربلایی شوند.

اگرچه تا لحظه آخر امیدهایی وجود داشت که مرز خسروی حداقل برای بازگشت زوار اربعین باز شود، اما اربعین گذشت، زوار برگشتند و خسروی هنوز هم چشم انتظار رضایت طرفین عراقی است.

رایزنی‌های فشرده مسئولان کشوری و استانی تا آخرین لحظات هم ادامه داشت، اما بی‌نتیجه ماند و آه از نهاد قصرشیرین و خسروی بلند شد.

مردم این  منطقه که چند سال است چشم انتظار باز شدن خسروی هستند این بار هم ناامید شدند و همه امکانات و شرایطی که برای استقبال از زوار فراهم کرده بودند با ضرر زیاد روی دست‌شان ماند.

مرز خسروی با وجود آن‌که همه امکانات و زیرساخت‌ها را برای پذیرایی از زوار اربعین داشت امسال هم بی‌استفاده ماند تا دوباره موج عظیم زوار اربعین بین همان سه مرز قبلی تقسیم شود و خسروی بی‌بهره بماند.

قولی که برای بازگشایی مرز در اوایل آبان داده شده بود کم کم به تعویق افتاد و حالا دوباره خبر از پیگیری برای بازگشایی مرز خسروی برای همه ایام سال‌ می‌رسد.

سخنگوی ستاد اربعین کشور با اشاره به رایزنی‌ها برای بازگشایی مرز خسروی، به ایسنا گفته بود؛ رایزنی‌ها فقط به بازگشایی مرز در ایام اربعین محدود نمی‌شود و تلاش ما این است که مرز خسروی برای همیشه جهت تردد زوار عتبات عالیات باز شود.

شهریار حیدری دلیل عدم بازگشایی مرز خسروی را آماده نبودن طرف عراقی عنوان کرد و افزود: حتما یکی از ملاحظات عراق دلایل امنیتی بوده است.

وی با بیان این‌که همه چیز در مورد بازگشایی مرز خسروی منوط به طرف عراقی است، افزود: ما در ایران آمادگی 100 درصدی داریم و سیاست نظام جمهوری اسلامی و دولت این است که از این مرز استفاده شود.

به گزارش ایسنا، جانشین ستاد اربعین استان کرمانشاه هم از پیگیری برای باز شدن مرز خسروی به روی زوار عتبات عالیات در همه ایام سال خبر داد.

جعفر همتی با اشاره به آمادگی 100 درصدی مرز خسروی برای اعزام زوار عتبات عالیات در اربعین امسال، گفت: با وجود برنامه ریزی و تلاش‌های انجام شده، نهایتا طرف عراقی قبول نکرد اربعین امسال مرز خسروی برای اعزام زوار عتبات عالیات باز شود.

وی با بیان این‌که مرز خسروی آمادگی کامل برای اعزام بیش از 500 هزار زائر اربعین شش استان کشور را داشت، افزود: آمادگی مرز خسروی به لحاظ زیرساختی به اذعان مسئولان کشوری عالی بود.

به گفته این مسئول،حتی هماهنگی لازم با طرف عراقی هم برای اعزام زوار از مرز خسروی شده بود.

همتی با بیان اینکه در شش ماه گذشته در قصرشیرین و مرز خسروی اقداماتی انجام شده که مشابه آن در هیچ یک از سه مرز مهران، چذابه و شلمچه انجام نگرفته، اظهار کرد: از سال گذشته به دنبال باز کردن مرز خسروی به روی زوار عتبات عالیات بودیم و در این راستا نیز تلاش‌های خیلی زیادی در استان انجام گرفت.

آسفالت مسیر قصرشیرین به خسروی و برگشت، ایجاد پارکینگ در مرز خسروی با ظرفیت 50 هزار خودرو، ایجاد دکل‌های نور و... از جمله اقدامات زیر ساختی انجام شده در مرز خسروی بود که جانشین رئیس ستاد اربعین استان کرمانشاه از آنها یاد می‌کند.

مشاور عالی استاندار کرمانشاه اما در پایان از ادامه پیگیری‌ها برای باز شدن مرز خسروی به روی زوار عتبات عالیات برای تمام ایام سال خبر داد.

امسال که گذشت و در شرایطی که شلوغی و ازدحام مردم در مرزهای دیگر کشور موج می‌زد، اما مرز خسروی در سکوت ایام اربعین را بدون حضور زوار پشت سر گذاشت.

هر سال برنامه ریزی برای میزبانی زوار اربعین از حدود یک سال قبل آغاز می‌شود، مردم از مسئولین می‌خواهند که جواب چشم انتظاری آنها داده شود و رایزنی‌ها و تلاش‌ها هم‌چنان ادامه پیدا کند تا بزودی شاهد بازگشایی مرز خسروی باشیم.

امید است مرز خسروی نه در اربعین سال آینده بلکه به زودی برای تردد باز شود و رونق دوباره به این مرز و شهرستان قصرشیرین برگردد.

جاده‌های قصرشیرین، هتل‌ها، پارکینگ‌ها، مغازه‌های راکد  و خصوصا مردم چشم انتظارند که بزودی میزبان زوار باشند. میزبانی واقعی و از سر اطمینان نه از سر احتمال، وعده و گمان.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۹۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • خسروی: خوشحالی بعد از گل من، یک کار شخصی بود
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • حسرت بزرگ پرسپولیس: مجتبی حسینی!
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • جام حذفی فوتبال / رستگاری ملوان در دقیقه ۱۱۹
  • حسرت شوت‌زنی که پنالتی از دست داد (عکس)
  • حسرت استقلالی‌ها از معرفی یک دروازه‌بان جدید!
  • عجیب‌ترین صحنه جام حذفی در رفسنجان!(عکس)