Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@08:49:50 GMT

رشد ترانزیت ایران در سال ۱۳۹۶ ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۵۰۷۹۳

رشد ترانزیت ایران در سال ۱۳۹۶ ادامه دارد

وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده که در هفت ماهه ابتدایی سال جاری رشد ترانزیت ایران به رقم ۲۳ درصد رسیده است.

به گزارش ایسنا، طبق آمارهای ارائه شده از فعالیت ۳۲ مرز زمینی و آبی کشور بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا ترانزیت شده که در قیاس با مدت مشابه سال قبل افزایش ۲۳ درصدی نشان می‌دهد.

در طول این مدت یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن مواد نفتی و سه میلیون و ۸۰۰ هزار تن مواد غیرنفتی مانند مازوت، پارچه، قطعات اتومبیل، برنج، گازوئیل، لاستیک و پنبه از مرزهای ایران ترانزیت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرزهای ورودی کشور بندر شهید رجایی با ثبت یک میلیون و ۹۵۰ هزار تن کالا بیش از ۳۶ درصد از آمار عملکرد این بخش را به خود اختصاص داده و پس از آن دو مرز پرویزخان با ۱۹ درصد و بازرگان با ۱۰.۵ درصد قرار گرفتند.

مانند ماه‌های گذشته اصلی‌ترین حجم تردد کامیون‌های ترانزیتی از مبدا عراق به مقصد امارات متحده عربی بوده است که بخش اصلی آن به فرآورده‌های نفتی مربوط می‌شود.

از سرگیری ترانزیت فرآورده‌های سوختی از مسیر ایران و فعالیت‌های بخش‌های مختلف حمل و نقل در حوزه بین‌الملل اصلی‌ترین دلایل رشد آمار ترانزیت در هفت ماهه ابتدایی امسال بوده است.

این آمار در حالی به دست آمده که مرزهای ترانزیتی غربی ایران با منطقه کردستان عراق به دلیل برخی مشکلات سیاسی برای مدتی کوتاه فعالیت خود را متوقف کردند، اما با بهبود دوباره شرایط در حال حاضر این مرزها نیز به کار خود ادامه می‌دهد.

رشد آمار ترانزیت در سال جاری در حالی به دست آمده که در سال ۱۳۹۵ بسیاری از ماه‌های سال برای ترانزیت ایران آمار منفی به ارمغان آورده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی

ایسنا/مرکزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، افزایش هشت درصدی را نشان می دهد.

جمشید امیدی ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: هر قدر کارگر و کارآفرین بیشتر تلاش کنند و هر قدر زمینه تلاش موثر برای اینها فراهم شود توفیقات بیشتری نصیب کشور و ملت خواهد شد.

وی افزود: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از ۱۰ مهرماه سال گذشته آغاز شد و تا اول آذرماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه این جشنواره شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، ۱۰۸ مورد بازدید میدانی هم صورت گرفت.

وی گفت: هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و دو گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند که در هفته کار و کارگر تجلیل می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: این استان در سنوات گذشته کارگر ملی نداشت اما امسال کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است.

امیدی بیان کرد: اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی( آمار شاغلین ۱۵ سال به بالا) در سال ۹۶ به ۴۲۵ هزار نفر رسیده بود اما این آمار تا سال ۹۹ به ۳۷۴ هزار نفر رسید و روند نزولی داشت که یکی از مهمترین علل آن شرایط کرونا بود، اما این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۳۸۹ هزار و ۷۲۰ نفر رسید و ۱۵ هزار و ۷۲۰ اشتغال
از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱ به استان اضافه شد و آمار سال ۱۴۰۲ تا پایان فصل بهار امسال اعلام می‌شود.

امیدی خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ به هفت و هشت دهم درصد، در سال ۱۴۰۱ به هفت و سه دهم درصد و در سال گذشته به هفت درصد رسید.

وی اظهار کرد: نرخ مشارکت اقتصادی این استان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، بدون تغییر به ۳۶ و ۶ دهم درصد و در سال گذشته به ۳۶ و سه دهم درصد رسید. یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری به دلیل سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، دارای افزایش هشت درصدی است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • ادامه رکوردزنی‌های دولت رئیسی؛ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر ایران ثبت شد
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود