Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران ایران پوپلین به نشانه اعتراض جهت عدم دریافت حقوق در ۳ ماه گذشته روبروی این شرکت تجمع کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، صبح امروز کارگران ایران پوپلین به نشانه اعتراض جهت عدم دریافت حقوق در ۳ ماه گذشته روبروی این شرکت تجمع کردند که تصاویر آن را می توانید در ذیل مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگران که ۳ ماه است حقوق نگرفته اند پرده هایی را برای رساندن صدای خود درب شرکت نصب کرده اند که روی آنها نوشته است: ” ما کارگران ایران پوپولین ۳ ماه است حقوق نگرفته ایم، زن و بچه مان گرسنه اند، چه کسی پاسخگوست؟؟؟ “.

یکی از معترضین در گفتگو با خبرنگار ۸دی با بیان اینکه این جمعی از همکاران که می بینید سابقه بالای ده سال دارند گفت: مشکلی که داریم این است که سه ماه حقوق نگرفته ایم و نه کسی در این شرکت پاسخگوست و نه کسی در استان پاسخگوست.

وی با اشاره به اینکه ساختار قراردادهای ما را نیز تغییر داده اند افزود: تا کنون قراردادهای ۳ ماهه می بستیم اما اکنون قراردادهای کار ما به دستور مدیر شرکت یک ماهه شده است.

این معترض با تاکید بر اینکه متاسفانه ما انجمن صنفی نداریم اظهار داشت: علت این تجمع هم همین مسئله است که ما نماینده ای نداریم که از طرف ما حرف بزند، تنها یک کمیته انضباطی داشتیم که آن را هم مدیر شرکت منحل کرد به واسطه اینکه یکبار همکاران ما تحصن کرده بودند.

وی با بیان اینکه ما نباید تاوان اشتباه مدیران را بپردازیم گفت: وقتی می گوییم چرا حقوق نمی دهید جوابشان این است که داریم بدهی های مدیران گذشته را می دهیم، داریم پول برق و آب و گاز را می دهیم، در حالی که شرکت ۳ شیفت بکوب کار می کند، چطور می شود ورودی دارد اما خروجی ندارد.

کارگر معترض با اشاره به اینکه بیمه سال ۹۵ ما را پرداخت نکرده اند افزود: یعنی اگر الان ما را از شرکت بیرون کنند تامین اجتماعی حقوق بیکاری به ما نمی دهد، خواسته ما حق و حقوق ما است، ما در قبال کار پول می خواهیم، اما متاسفانه کسی پاسخگو نیست.

وی با بیان اینکه در حالی که پول ما را نمی دهند افرادی را به عنوان مشاور و مدیر روابط عمومی با حقوق های میلیونی استخدام می کنند گفت: چطور می شود شرکتی که درآمد ندارد مدیرعاملش ماشین شاسی بلند سوار است، سال گذشته ۹۵ میلیون تومان از پول شرکت دادند ماشین خریدند، ۳۰۰ میلیون به بهانه گردشگری خرج مهمانسرا کردند درحالیکه تا کنون یک نفر هم توریست نیامد.

این معترض اظهار کرد: تنها خواسته ما این است شرایط برگردد به حالت قبلی، اعتقاد ما این است که باید شرکت را مانند قبل به کارگران بدهند تا اداره کنند، سال ۸۹ شورای تامین مصوبه ای داشت و شرکت را یک سال به کارگران سپرد، این یک سال بعدش تبدیل شد به سه سال، ما در این سه سال نه تنها این مشکلات را نداشتیم بلکه سود دهی هم داشتیم، حقوق مان سرموقع بود، بیمه ما پرداخت می شد، اضافه کار پرداخت می شد، کسی اخراج نمی شد ولی الان تا یک نفر حرف می زند فورا او را بیرون می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۲۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی، گفت: در راستای اجرای تبصره ۳ ماده ۲۰ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، سهام ترجیحی باید به کارگران، مستخدمان و مدیران شرکت‌هایی که در لیست واگذاری قرار می‌گیرند، تخصیص پیدا کند.

وی افزود: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و به نام کارگران منتقل شد

واگذاری ۳۰۵ میلیارد سهام از ابتدای دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تأمین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه گذاری و بهبود درآمد خانوار، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۴ هزار سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳ هزار و ۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

بازیان افزود: در همین زمینه، مطابق مقررات واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد در صد اقساط به مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

وی در ادامه اشاره کرد: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران، قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنان واگذار کند. کلیات این پیشنهاد به تصویب هیئت واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی در پایان گفت: به موجب تصمیم دیگر هیأت واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی، قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

‌ کد خبر 6097419

دیگر خبرها

  • مراسم روز کارگر در شرکت نیشکر (+عکس)
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • عکس| دانشجوی مخالف تجمع ضدصهیونیستی، کارشناس ایران اینترنشنال از آب درآمد
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی