Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی فرآورده های حلال 22 و 23 آذرباحضور شخصیت‌های علمی داخلی و خارجی در مشهد گفت: ایجاد نشان حلال برای فرآورده های سلامت علاوه بر سودآوری مناسب می تواند در ایجاد همگرایی جهانی بین کشورهای مسلمان موثر باشد.

به گزارش روز شنبه ایرنا ازوبدا، بهروز جنت درهمایش معرفی و آغاز به کار قشم بعنوان اولین مرکز گردشگری حلال جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر پتانسیل های آزمایشگاهی این جزیره افزود: در کتاب قرآن و متون دینی مسلمان ها اشاره و آیاتی مرتبط با غذای حلال، وجود داشته و تاکید بر این است که غذای حرام در جسم و روح انسان تاثیر سوء دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که به جمعیت حدود 2 میلیاردی مسلمانان جهان که نزدیک به یک سوم جمعیت مردم جهان را تشکیل می دهند و در سال 2020، این جمعیت به 3 میلیارد نفر، تخمین زده می شود، ادامه داد: کشورهای مسلمان اعتقاد دارند چنانچه موضوع کد حلال بصورت یک ضابطه درآید، می تواند برای مسلمانان کشورهای اسلامی ایجاد یک هویت مستقل کند.
جنت همچنین عنوان کرد: تدوین ضوابط غذای حلال توسط کارشناسان استاندارد کشورهای اسلامی از اقدامات مهمی است که راه را برای اجرای قوانین حلال سازمان کنفرانس اسلامی در تمامی کشورهای اسلامی هموار می سازد، تا صدور گواهی برند حلال در سراسرجهان توسط سازمان های مجاز با هماهنگی موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی (اسمیک) انجام پذیرفته و باعث سهولت در امور واردات و صادرات شود.
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو دربخش دیگری از سخنانش به پتانسیل های قشم به عنوان اولین مرکز گردشگری حلال جمهوری اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه تنها آزمایشگاه تخصصی مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران در این جزیره راه اندازی شده است، گفت: در آینده ای نزدیک، برند حلال مان را به عنوان برندی شاخص در جهان اسلام به ثبت می رسانیم.
جنت ضمن اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی فراورده های حلال 22 و 23 آذرماه با حضور شخصیت‌های علمی داخلی و خارجی در مشهد، بیان کرد: ایجاد نشان حلال برای فرآورده های سلامت علاوه بر سودآوری مناسب می تواند در ایجاد همگرایی جهانی بین کشورهای مسلمان موثر باشد.
بنابراین گزارش رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در بخشی از پیام ارسالی خود به این همایش، بر اینکه گردشگری حلال در زمینه های مختلفی چون اقتصاد، خدمات حمل و نقل، خدمات دارویی، پوشاک، صنایع دستی و فروشگاه های زنجیره ای مطرح است، تاکید کرد.
آیت الله هاشمی شاهرودی، در ادامه این پیام آورده بود: با توجه به این مهمات و همچنین در راستای دستیابی به سند چشم انداز20 ساله جمهوری اسلامی ایران و درجهت برآورده شدن منویات مقام معظم رهبری بویژه در زمینه اقتصاد مقاومتی، توجه ویژه به مفهوم حلال و انجام برنامه ریزی دقیق و مدون و علمی برای کاربرد افزودن آن در عرصه های گردشگری، امری الزامی و ضروری است.
اجتمام*3061**تنظیم: میترا بلندقامتی*انتشار: حسین فتح الهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۴۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوز‌های بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی، چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است