Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان – رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان گفت: امسال ۱۲۰ پروژه دراستان همدان برای اجرا به بخش خصوصی واگذار شد.

به گزارش امتداد نیوز، سید اسکندر صیدایی ظهر شنبه در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی استان همدان با تأکید بر اهمیت تولید و اشتغال در سال جاری، اظهار داشت: از جمله توفیقات استان می توان به هماهنگی بانک ها در استان، استقبال از سرمایه گذاری خارجی، شناسایی ۲۰۰ مگاوات توانمندی ایجاد نیروگاه خورشیدی، تحقق اشتغال پیش بینی شده در استان و صرفه جویی ۴۲ میلیون مترمکعبی مصرف آب اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ایجاد ۱۰ هتل جدید در استان همدان اشاره کرد و افزود: ۱۱۲ واحد غیر فعال و ۱۰۳ واحد با کمتر از فعالیت اسمی در استان همدان به طور مجدد مشغول به کار شدند.

صیدایی با اشاره به ارتقاء رتبه کسب و کار استان همدان از ۲۴ به ۱۱ یادآور شد: استعدادهای استان همدان برای ارتقاء جایگاه آن بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه تحقق عملکرد دستگاه ها در اجرای پروژه ها پیشرفت فیزیکی ۱۲۰ درصدی داشته است، گفت: سه پروژه استان همدان مجوز سرمایه گذاری گرفته، ۱۰ پروژه نیز در مرحله اخذ مجوز و اجراست و ۳ پروژه نیز به بهره برداری رسیده است.

صیدایی با بیان اینکه یک هزار و ۶۰۰ متقاضی برای دریافت تسهیلات در سایت بهین یاب ثبت نام کرده اند، گفت: دو هزار و ۷۰ متقاضی توانستند تسهیلات دریافت کنند و ۶۴۰ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: از دو هزار و ۲۲۸ پروژه استان همدان ۱۳۲ پروژه اقتصاد مقاومتی و ۲۹ پروژه اثرگذار و مهم است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان سهمیه واگذاری طرح ها به بخش خصوصی در سال قبل را ۶۳ طرح و تعداد طرح های گذار شده را ۲۳۵ پروژه دانست و افزود: امسال سهمیه ۶۳ پروژه بود اما تاکنون ۱۲۰ طرح واگذار شده، ۱۳۹ طرح در حال واگذاری و ۲۳۹ پروژه شناسایی شده است.

وی ارزش صادرات استان همدان را ۸۴۴ میلیون دلار عنوان کرد و افزود: ۱۳۲ میلیون دلار صادرات از گمرک استان و ۷۱۲ میلیون دلار صادرات از سایر گمرکات بوده است.

صیدایی با بیان اینکه ۲۸ میلیون دلار ارزش واردات در سال گذشته بوده است، گفت: ۸۳ میلیون دلار از گمرک همدان در سال جاری صادر شده است.

صیدایی با بیان اینکه ۲۵ شرکت با اشتغالزایی برای یک هزار و ۲۴ نفر ایجاد شده است، عنوان کرد: تا پایان مهرماه ۵۷ شرکت با اشتغال یک هزار و ۴۷ نفر در استان ایجاد شده است.

وی به ۶۰ هکتار گلخانه داری در استان همدان اشاره کرد و افزود: تعدادی از این طرح ها بهرداری و تعدادی نیز کلنگ زنی شده و از طرفی ۱۷ هزار و ۷۲۷ هکتار آبیاری تحت فشار در استان صورت گرفته است.

صیدایی از صرفه جویی ۴۲ میلیون مترمکعبی آب در استان همدان خبر داد و افزود: سه هزار هکتار اصلاح درختان در استان همدان صورت گرفته است.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۵۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد

به گزارش خبرگزاری مهر، صمد حسن‌زاده در همایش تجاری ایران و چین که در حاشیه رویداد ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: چین با حجم تجارت دوجانبه بیش از ۳۰ میلیارد دلار، اختلاف زیادی نسبت به شرکای تجاری دیگر ایران دارد و شریک نخست تجاری کشور است. همچنین این ظرفیت وجود دارد که سقف تجاری دو کشور به ۵۰ میلیارد دلار ارتقاء یابد.

وی افزود: ایران در گذشته اولین شریک تجاری چین در خاورمیانه بود اما در حال حاضر رتبه ایران به بالاتر از پنج رسیده و بنابراین باید این رتبه را دوباره ارتقاء دهیم. امیدواریم دو کشور بتوانند از پتانسیل‌های بخش خصوصی برای توسعه روابط دو جانبه بهره‌برداری بیشتری کند.

حسن زاده ادامه داد: ظرفیت سرمایه گذاری خارجی برای چینی‌ها به ویژه در مناطق آزاد فراهم شده است. همچنین شرکت‌های چینی می‌توانند از طریق ایران به بازارهای منطقه‌ای دسترسی داشته باشند.

رییس اتاق ایران گفت: بخش خصوصی ایران در بیشتر زمینه‌های صنعتی، معدنی، تجاری از جمله در محصولات پزشکی، فولاد، مصالح ساختمانی، محصولات دانش بنیان، خدمات فنی و مهندسی، صنایع دستی، گردشگری و غیره آماده همکاری برای آشنایی بیشتر جوامع تجاری دو کشور است. اتاق بازرگانی ایران به عنوان بزرگترین تشکل اقتصادی و نماینده بخش خصوصی آماده همکاری در توسعه روابط است.

کد خبر 6093443 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود