Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- يا مکرون به شيوۀ بسياري از «دمکرات» هاي آمريکايي و اروپايي به دروغ پردازي توسل مي جويد يا اين که عربستان سعودي به کشوري تبديل شده است که مانند تعداد معدودي از کشورها به حقوق بشر احترام مي گذارد و ما متوجه اين امر نشده بوديم.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، فولويه اسکاليونه، در گزارشي در نشريه ايل جورناله (ايتاليا)،  نوشت:
به طور قطع امانوئل مکرون فردي زبردست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که درگير اولين سفر خود به عنوان رئيس جمهور در منطقۀ خليج فارس است، تصميم گرفته بلافاصله پس از ديدار از امارات عربي متحده که تنها علت سفرش به آن افتتاح موزۀ لوور ابوظبي بود، عازم عربستان سعودي شود. ليکن با توجه به اين که دقيقاً زماني که وي در آنجا حضور داشت تا يک شراکت فرهنگي را جشن بگيرد، نهادهاي اطلاع رساني نيمي از منطقۀ خاورميانه از ايران گرفته تا خودِ شبکۀ العربيه شروع به پخش خبري نمودند که در واقع همه انتظارش را داشتند. خبر مربوط به اين که سلمان، پادشاه هشتاد و يک سالۀ عربستان سعودي در آستانۀ کناره گيري به نفع پسرش محمد است. فردي که در ضمن از بهار گذشته نه تنها به عنوان وارث تخت پادشاهي منصوب گرديده بلکه يک سلسله مناصب ديگر (رئيس ديوان، وزير دفاع، رئيس شوراي امور اقتصادي) که وي را به مرد قدرتمند واقعي اين قلمروي پادشاهي تبديل ساخته اند، براي خود انباشته است.
محمد بن سلمان، آخرين گام به سمت تخت پادشاهي را با پاکسازي گستردۀ روزهاي اخير برداشته است. پاکسازي که طي آن حدود چهل تن از نظاميان، افراد برجسته، شاهزاده ها، عموزادگان و نوادگان خاندان پادشاهي را که روي کار آمدن وي و نيز مسائلي که به همراه دارد به مذاقشان خوش نيامده بود، از سر راه برداشته است. در واقع در عربستان سعودي قدرت سلطنتي همواره از برادر به برادر رسيده است، نظامي که مشارکت بيشتر اين خاندان اشرافي و عظيم را که داراي حدود ٧ هزار عضو مي باشد، در قدرت حاکم تضمين مي نمود. چنانچه پادشاه شروع به انتقال تخت به فرزند محبوبش مي کند، همان گونه که ملک سلمان در حال انجام است، تمامي وراثت هاي احتمالي براي جانشيني وي نيز نقش بر آب خواهند شد.
آيا در مقابل همۀ اينها فردي مانند امانوئل مکرون مي توانست خود را عقب بکشد؟ در واقع او اين کار را انجام نداد و از آنجايي که همان گونه که در افشاگري ها آمده است انتقال اختيارات به صورت روز به روز و اگر نگوييم ساعت به ساعت شده، نخست وزير جوان فرانسه حتي ممکن است اولين مرد سياسي در جهان باشد که با پادشاه جديد عربستان سعودي ملاقات مي کند.
چنانچه چنين چيزي هم اتفاق نيفتد، از مکرون در هر صورت با گرمي فراوان استقبال خواهد شد. وي در واقع انس و آشنايي فراواني با اربابان سعودي دارد. در سال ٢٠١٥ زماني که وزير اقتصاد و امور دارايي دولت والس بود، دو بار از اين کشور ديدن کرد.
يکي به عنوان همراه فرانسوا اولاند، رئيس جمهور وقت و ديگري نيز به همراه والس، نخست وزير و ٢٠٠ تن از صنعتگران فرانسوي. در ديدار دوم دولت فرانسه (مکرون نيز به نفع آن) اقدام به امضاي يک سري توافقات اقتصادي با سعودي ها به ارزش ١٠ ميليارد يورو نمود. در آن نوبت سعودي ها نيم ميليارد يورو را صرف خريد سلاح از فرانسه نمودند. تسليحاتي که آنها در ضمن مشتريان بزرگ آن به شمار مي آيند. فروش مزبور اعتراضات و انتقاداتي را نيز در فرانسه برانگيخته بود زيرا بسياري از سازمان هاي غير دولتي (از جمله سازمان ناظر حقوق بشر) خاطرنشان ساخته بودند که بخش اعظمي از اين تسليحات (و به طور کلي بخش اعظمي از تسليحات فرانسوي که به دست رياض مي افتند) سپس توسط سعودي ها در يمن مورد استفاده قرار مي گرفت. کشوري که به عقيدۀ سازمان ملل دست کم ٥ هزار فرد غيرنظامي در آن کشته شدند و دست کم ١٠ هزار نفر نيز زخمي شدند که در اکثر مواقع به سبب بمباران هاي بي وقفه اي بوده که توسط سعودي ها حتي عليه مردم غيرنظامي صورت مي گرفت. بخش اعظم قراردادهاي سعودي در صنعت جنگي فرانسه دقيقاً به جنگنده ها و بمب افکن ها مربوط مي شود.
در آن زمان ژان ايو لودريان، وزير دفاع فرانسه با قدرت فراوان به انتقادات پاسخ داده بود. لودريان همان کسي است که امروز بار ديگر او را در کسوت وزارت خارجه مي بينيم. چه همراهي جالبي، اين طور نيست؟ تابستان گذشته، امانوئل مکرون در حالي که با سفراي فرانسه سخن مي گفت، تصوير فرانسه را که قرار بود اين افراد اشاعه دهند و در جهان از آن دفاع کنند، تعريف کرد. وي اين کار را با استفاده از اين واژه ها انجام داد: «روابط ديپلماتيک و اقتصادي ما با روسيه، ترکيه يا چين نمي توانند ما را به سمت پنهان ساختن مسائل مربوط به حقوق بشر در پشت يک حجاب رقت انگيز سوق دهند. اگر اين کار را انجام دهيم به خودمان خيانت کرده ايم».
خوب است، آفرين، دوبار. مفاهيمي اصيل آن گونه که به نظر مي رسد در مورد عربستان سعودي که از داعش و القاعده حمايت مالي مي کند، مدارس يمن را هدف بمباران هاي خود قرار مي دهد، ميلياردها پول را صرف آموزش افراط گرايي اسلامي به هزاران هزار جوان در سراسر جهان مي کند و مجازات مرگ را به مانند قرص آسپيرين توزيع مي کند، کاربردي ندارد. برعکس با زنان رفتار خوبي دارد: آيا يک ماه پيش حتي اجازۀ رانندگي خودرو نيز به آنها داده نشده است؟
بنا بر اين ما با همان مسائل هميشگي درگير هستيم. يا مکرون به شيوۀ بسياري از «دمکرات» هاي آمريکايي و اروپايي به دروغ پردازي توسل مي جويد يا اينکه عربستان سعودي به کشوري تبديل شده است که مانند تعداد معدودي از کشورها به حقوق بشر احترام مي گذارد و ما متوجه اين امر نشده بوديم.

 

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۵۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایتالیا: نیرو‌های ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد

پس از آنکه امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در اوایل این هفته تکرار کرد ممکن است زمانی فرا برسد که نیرو‌های فرانسوی و غربی به اوکراین اعزام شوند، وزیر دفاع ایتالیا گفت: نیرو‌های ایتالیایی هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد.

به گزارش ایسنا، گیدو کروستو، وزیر دفاع ایتالیا اعلام کرد: «در این میان، غرب باید از اظهارات جالب توجه برای ایجاد تاثیر خوب، مانند اعزام ناتو به اوکراین اجتناب کند.»

وی همچنین اظهار کرد تقسیم جلسات به ۲ یا سه (کشور)، در حالی که ما ۲۷ کشور در اتحادیه اروپا هستیم، اشتباه است. منظور کروستو نشست موسوم به مثلث «وایمار» بود که رهبران فرانسه، آلمان و لهستان را گرد هم می‌آورد.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه که در اواخر فوریه احتمال اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین را مطرح کرده بود، با ذکر ۲ شرط عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم. وی مدعی شده بود که اکثر کشور‌های اروپایی با طرحش موافقند.

دیگر خبرها

  • ماکرون: فرانسه در وضعیت جنگی با روسیه قرار ندارد
  • درخواست رئیس جمهور فرانسه از رئال برای امباپه
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • رئیس‌جمهور چین وارد فرانسه شد+ فیلم
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ماکرون با شی درباره تجارت و اوکراین صحبت می‌کند
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • ایتالیا: نیرو‌های ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد