Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اثر بی توجهی ها و نا ملایماتی های مدیران و مسئولان شهرستان، شهرک صنعتی ماهشهر این روزها به یک شهرک زلزله زده تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ماهشهر، چرخه تولید شهرک صنعتی شهر ماهشهر هر روز سرعت کمتری به خود می گیرد و پیش بینی می شود با ادامه داشتن این روند باید منتظر توقف این چرخه باشیم چرا که بر اثر بی توجهی ها و نا ملایماتی های مدیران و مسئولان شهرستان، شهرک این روز ها به یک شهرک زلزله زده تبدیل شده است و در انتظار نیرو های امدادی برای احیای دوباره نشسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این چند سال اخیر نام گذاری های صورت گرفته در پایان سال از سوی مقام معظم رهبری صرفا در اشتغال زایی، حمایت از تولید ملی، جهاد اقتصادی، سرمایه گذاری، مدیریت جهادی خلاصه شده است که به وضوح اهمیت اقتصاد در آن مشخص است و در این سال آخر با اشاره به شهرک های صنعتی و اهمیت آن ها در رشد اقتصاد تذکری جدی را متوجه مسئولان کرد.

اگر به شهر هایی که شهرک های صنعتی موفقی دارند و از آن ها حمایت شده توجه کنیم، متوجه رشد و رونق اقتصادی، اشتغال زایی هستیم و بدون شک در شهر هایی که قدرت اشتغال و اشتغال زایی قوی باشد آمار جرم و جنایت ها، فساد و دزدی و دیگر آسیب های اجتماعی کم تر خواهد بود.

با این همه تاکیدی که مسئولان و مدیران بر حمایت از تولید و سرمایه گذاری می کنند چرا در عمل جور دیگری ظاهر می شوند و چرا بخشنامه ای در خصوص حمایت از تولید صادر نمی شود که تولید کنندگان هزینه کمتری از جیب خود پرداخت کنند و هم این که دغدغه کمتری نسبت به بازار فروش داشته باشند و تمام توان فکری و جسمی خود را برای تولید انبوه و کیفیت برتر بکار گیری کنند؟.

یک تولید کننده ماهشهری در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، اظهار داشت: اگر به لایحه کسب و کار و موانع تولید رجوع کنید و دستور العمل دولت را مورد برسی قرار دهید متوجه نفی قانون می شوید.

وی گفت: یکی دیگر از مطالبات ما تولید کنندگان دریافت یارانه تولید است که دولت وعده پرداخت آن را به تولید کنندگان داده است. اما متاسفانه دولت یازدهم هنوز این مهم را در دستور کار خود قرار نداده و اعقاد دارم بر خلاف شعار هایی که همه روز در بحث تولید و حمایت از تولید داده می شود به جرات خواهم گفت در ماهشهر هیچ توجه ای  به تولید کننده ها نمی شود.

عساکره با اشاره به شهرک صنعتی ماهشهر گفت: موانعی بر سر راه تولید وجود دارد که بدون شک با برنامه ریزی و حمایت همه جانبه مسئولان و تعامل صنایع با شهرک، قطعا در آینده نزدیک شاهد پیشرفت کارخانجات و تولید انبوه از سوی آن ها خواهیم شد و اگر چرخه تولید این کارخانجات بار دیگر به حرکت درآید، هم اشتغال زایی صورت خواهد گرفت و هم اقتصاد منطقه رشد خواهد کرد.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۹۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است

ایسنا/فارس مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، مهم‌ترین مسئله فرهنگی کشور در تحقق شعارهای سال را توجه مردم به مسئله حمایت از تولیدات و محصولات وطنی دانست.

حمیدرضا قانعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: ایده اصلی طرح شعار سال توسط مقام معظم رهبری ذاتاً یک امر فرهنگی و فرهنگ‌ساز است و پیش از آنکه شعار مطرح شود، باید در مقام راهبرد قرار بگیرد و کلان حرکت جامعه را تنظیم و هدایت کند که در بطن خود به فرهنگ‌سازی و جهت‌گیری‌های فرهنگی متناسب با شعار سال توسط مردم و مسئولان منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه طی سالیان گذشته که عمده شعارها رنگ و بوی اقتصادی داشته‌اند، به الزامات فرهنگی تحقق آن راهبرد اقتصادی کمتر توجه شده است، افزود: در سال ۱۳۹۷ رهبری معظم انقلاب در شعار سال حمایت از کالای ایرانی را مطرح کردند و آن را مهم‌ترین عامل تحقق اقتصاد مقاومتی دانستند و به واقع  مهم‌ترین مسئله فرهنگی کشور ما در تحقق شعارهای اقتصادی توجه مردم به مسئله حمایت از تولیدات و محصولات وطنی است.

قانعی با تصریح اینکه در کشور ما فرهنگ استفاده و حمایت از کالای وطنی همچنان در میان مردم نیازمند تقویت است، گفت: در شرایط کنونی حمایت از کالای داخلی در اقتصاد ایران حرف اول را می‌زند. این امر نیاز به بسترسازی و تولید محتوای فرهنگی مداوم جهت حمایت از کالای داخلی دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بیان کرد: تمرکز بر تولید محتوای خلاقانه، افزایش کیفیت محصولات و پایبندی مسئولان و چهره‌های ملی به استفاده از تولیدات داخلی و همچنین نشان‌سازی برای تولیدات ملی فاخر و رقابت‌پذیر و جبران برخی از این هزینه‌ها توسط دولت می‌تواند کمک ارزشمندی به تولید ملی باشد.

وی با بیان اینکه  در بخش دوم شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) علاوه بر توجه به جهش تولید راهبرد جدیدی به نام مشارکت مردم نیز مطرح می‌شود، افزود: مشارکت مردم وجوه مختلفی خواهد داشت. یکی از آن‌ها قطعا اهتمام به مصرف کالای داخلی و توجه به فرهنگ مصرف کالای وطنی توسط مردم است اما مسئله مهم‌تر بستر سازی و فراهم کردن زمینه حضور مردم در امر تولید است. رفع موانع و بروکراسی‌های مرسوم، تسهیل فرآیندهای صدور مجوز و بسیاری از اقدامات تشویق‌کننده و ترغیب‌کننده مردم به مشارکت در امر تولید سیاست مترقی و پیشروانه‌ای است که رهبر معظم انقلاب حکیمانه و هوشمندانه در شعار سال به آن اشاره می‌کنند.

قانعی با بیان اینکه در واقع شعار بازگشت به مردم راهبرد قطعی و ناگزیر جمهوری اسلامی در همه ابعاد است، گفت: طی سالیان گذشته هرکجا امورات به مردم واگذار شد، نتایج شگرفی مشاهده شد و موفقیت‌های چشمگیری حاصل شد؛ اینکه مردم در همه ابعاد مسائل اقتصادی مشارکت داده شوند، نه اینکه صرفا به‌عنوان لایه‌های پایینی و اقدام‌کنندگان میدانی به مردم نگاه شود باید در دستور کار قرارگیرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی فارس اظهار کرد: مشارکت مردم در لایه‌های تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری، لایه‌های اقدام و اجرا و در نهایت  نظارت و اصلاح فرآیند قطعا راهگشا خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • (ویدئو) تغییر باورنکردنی لوکیشن سریال خانه به دوش پس از ۲۰ سال
  • (ویدئو) تغییر بارورنکردنی لوکیشن سریال خانه به دوش پس از ۲۰ سال
  • ‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است