Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت : الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در استان با همکاری اداره کل کار تعاون و تامین اجتماعی آذربایجان غربی و صندوق کار آفرینی و امید با هماهنگی استانداری آذربایجان غربی به اجرا در می  آید .

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، ولی عاقلی، مدیر طرح توسعه مشاغل خانگی استان آذربایجان غربی در جلسه هماهنگی دستگاه  های اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان آذربایجان غربی گفت: با اجرای الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در استان آذربایجان غربی 3 هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ، الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی همزمان با هفت استان دیگر کشور در این استان نیز اجرا خواهد شد ادامه داد: این طرح در راستای تفاهم و قرار داد سه جانبه با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد دانشگاهی و صندوق کار آفرینی برای ایجاد 20 هزار شغل خانگی در کشوراجرایی خواهد شد .

رئیس جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان غربی، بررسی، شناسایی و اولویت بندی مزیت  های بومی و منطقه ای را مرحله اول این طرح برشمرد و ادامه داد: در این مرحله ظرفیت ها و مزیت های بومی و منطقه ای شناسایی شده و هماهنگی بین دستگاه  های اجرایی و بخش خصوصی برقرار گردیده و افراد جهت ثبت نام در سامانه طرح مشاغل خانگی هدایت خواهند شد .

عاقلی مرحله دوم این طرح را، توانمند سازی، عنوان کرد و گفت: در این مرحله ارزیابی و استعدادسنجی مشاوره و هدایت متقاضیان، آموزش و در نهایت شبکه سازی، مد نظر قرار خواهد گرفت .

وی، اتصال به بازار، را مهمترین بخش طرح الگوی توسعه مشاغل خانگی عنوان کرد و اظهار داشت: ظرفیت سازی و شکل دهی بازارهای فیزیکی، تولید استاندارد و برند سازی ودر نهایت ارتقای کمیت و کیفیت محصولات، و کمک به تنظیم برنامه تولید و فروش هدف نهایی این طرح است که همه تلاش دست اندرکاران طرح دستیابی به این هدف مهم می باشد .

مدیر طرح الگوی توسعه مشاغل خانگی در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه مراحل مقدماتی این طرح از 15 مهر ماه آغاز شده است در خصوص زمان آغاز رسمی این طرح گفت: طبق هماهنگی  های بعمل آمده با اداره کل کار و امور اجتماعی استان مقرر شده است در اولین جلسه شورای اشتغال استان از این طرح رو نمایی شود .

وی تشکیل کمیته اجرایی، کمیته علمی و کمیته راهبری طرح را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد و اضافه کرد : تاکنون جلسات مفیدی با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، اعضای انجمن مشاوران کار آفرینی، تعدادی از کارآفرینان برتر استان و نیز نمایندگان دستگاه  های اجرایی مرتبط با طرح برگزار گردیده است .

عاقلی، همدلی، همراهی و همکاری صمیمانه استانداری و  اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی و صندوق کارآفرینی استان را در به ثمر رسیدن این طرح مهم و اساسی دانسته و گفت: تمام ارکان این طرح با توجه به جایگاه و وظایف خود در عمل به تکالیف پیش بینی شده کوشا می  باشند .


انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی گفت: اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبارات ملی دارد و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام محمد خلیل‌پور در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی که به مناسبت روز شوراها ترتیب پیدا کرده بود، اظهار کرد: امیدوارم در سایه دولت سیزدهم بتوانیم مشکلاتی را که در استان آذربایجان‌غربی و به ویژه شهر ارومیه وجود دارد با دستان توانمند استاندار آذربایجان‌غربی برطرف کنیم تا به عنوان یادگاری ماندگار برای استان باقی بماند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه ترافیک شهر ارومیه افزود: امروز موضوع ترافیک شهر ارومیه متأسفانه به یک معضل بزرگ شهری تبدیل شده است و برنامه‌ریزی درستی هم تا به حال برای آن پیش‌بینی نشده و نه تنها شهر بلکه شهروندان را دچار مشکل کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اینکه مشکل ترافیک شهر ارومیه با مدیریت و تدابیر معاونت عمرانی استانداری تا حدودی حل شده است، گفت: با اجرای پروژه کمربندی دوم شهر مشکل و گره ترافیکی ارومیه تا حدودی رفع خواهد شد اما امروز با توجه به موضوع آزادسازی املاک در محدوده آن پروژه دوباره با توقف عملیات روبه‌رو شده‌ایم و امیدواریم به زودی شاهد رفع این مشکلات باشیم.

خلیل‌پور در ادامه سخنانش با اشاره به تخصیص اعتبار ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه در زمان اجرای آن یادآور شد: آن زمانی که شورای اسلامی شهر ارومیه تصمیم به اجرای پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه گرفت، ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام آن پروژه کافی بود اما امروز حتی با تخصیص اعتباری بالغ بر ۵,۰۰۰ میلیارد تومان نیز نمی‌توان این پروژه را به اتمام رساند.

وی تصریح کرد: برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبار ملی است و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

خلیل‌پور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه عنوان کرد: مدیریت شهری با اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه موجب ایجاد یک پتانسیل بزرگ سرمایه‌گذاری شده و می‌توان گفت که یک سرمایه‌گذاری بزرگ صورت گرفته است و از این ظرفیت ایجاد شده برای کنترل ترافیک با راه‌اندازی رادیو ترافیک در شهر ارومیه باید استفاده کرد.

وی با اشاره به یادمان شهید باکری گفت: متأسفانه یادمان شهید باکری سال‌هاست که به اتمام نرسیده است و از لحاظ بودجه‌ای به کمک‌های ملی و استانی نیاز دارد و امیدواریم با تدابیر شخص استاندار و با تخصیص اعتبارات ملی شاهد اتمام این پروژه باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اجرا نشدن پروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) خاطرنشان کرد: پروژه مشارکتی و سرمایه‌گذاری میدان امام خمینی (ره) در مرکز شهر ارومیه بیش از ۱۰ سال است که اجرایی نمی‌شود و نیمه‌تمام ماندن این پروژه هم شهروندان را دچار مشکل کرده و هم از لحاظ اقتصادی و اشتغال‌زایی برای شهر ارومیه ضروری است و نیاز به توجه ویژه از سوی مسئولان استانی و کشوری دارد.

خلیل‌پور با بیان اینکه شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها دارد، افزود: شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها در داخل شهر و با امکانات کافی برای استفاده آنها نیاز دارد و برای تأمین آن می‌توان از فضای هفتاد هکتار زمین موجود در پارک جنگلی که متعلق به شهرداری و اداره کل منابع طبیعی استان است استفاده کرد.

وی گفت: فضای موجود محدوده پارک جنگلی ارومیه پتانسیل بسیار خوبی برای تأمین اماکن تفریحی و رفاهی و فرهنگی برای شهر و شهروندان می‌باشد و باید برنامه‌ریزی های لازم انجام شود.

کد خبر 748651

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • اجرای موفق طرح عفاف و حجاب در آذربایجان غربی
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان