Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- دفتر بررسي هاي فني و اقتصادي معاونت برنامه ريزي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات شمار سيمکارت هاي واگذار شده در کشور را تا پايان شهريورماه 156 ميليون و 548 هزار و 511 مورد اعلام کرد که فقط 85ميليون و 64 هزار و 46 خط فعال است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، پيش از اين آمارهاي دفتر بررسي هاي فني و اقتصادي معاونت برنامه ريزي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات تا پايان خردادماه امسال حاکي از واگذاري 156 ميليون و 11 هزار و 283 سيمکارت به شهروندان بود که 83 ميليون و 224 هزار و 134 مورد آن مورد استفاده قرار مي گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر پايه گزارش تازه دفتر بررسي هاي فني و اقتصادي معاونت برنامه ريزي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، تا پايان شهريورماه ضريب نفوذ مشترکان فعال تلفن همراه کشور 106.43 درصد شد؛ در حالي که اين ضريب تا پايان خردادماه 104.13 درصد بود.
تا پايان شهريورماه 47 ميليون و 332 هزار و 555 مشترک پهن باند سيار داشتيم؛ در حالي که اين آمار تا پايان خردادماه 41 ميليون و 57 هزار و 746 مشترک بود.
بهره برداري از نخستين مرحله شبکه تلفن همراه کشور در مرداد ماه سال 1373در شهر تهران با 24 سايت بي.تي.اس و با ظرفيت 9 هزار و 200 شماره آغاز شد.
گرچه روند واگذاري سيمکارت در آن سال ها با فراز و فرودهايي همراه بود اما پس از روي کارآمدن دولت يازدهم سرعت توسعه اين بخش شتاب بيشتري به خود گرفت.
ارديبهشت ماه سال 1393 و در مراسم روز جهاني روابط عمومي، رييس‌جمهوري از شرايط پهناي باند اينترنت در کشور ابراز نارضايتي کرد و گفت: قرار ما با وزارت ارتباطات اين است که هرچه زودتر به نسل سوم و چهارم برسيم و پهناي باند نه تنها براي خانه ها و تجارتخانه‌ها‌ بلکه حتي براي موبايل‌هايي که در دست مردم است، افزايش پيدا کند.
پارسال تلاش براي راه اندازي شبکه ملي اطلاعات به ثمر نشست و مرحله سوم اين شبکه نيز امسال وارد مرحله اجرايي شد.
مرحله نخست دولت الکترونيک و دولت همراه نيز در آخرين ماه هاي کاري دولت يازدهم راه اندازي شد تا مردم بتوانند با تلفن هاي همراه خود خدمات دستگاه هاي اجرايي را دريافت کرده و به مراجعه حضوري نيازي نداشته باشند.
در طرح دولت الکترونيک قرار است 51 دستگاه اجرايي 440 خدمت خود را به طور الکترونيک در اختيار مردم قرار مي دهند.
توسعه زيرساخت هاي ارتباطي اکنون فرصتي فراهم کرده تا همه دستگاه هاي اجرايي بتوانند خدمات خود را بي واسطه در اختيار 83 ميليون دارنده سيمکارت فعال قرار داده و طعم خدمت رساني با کيفيت و سريع را بعد از سال ها به آنان بچشانند.
همچنين بسياري از کسب و کارهاي نوپا مي توانند در اين بستر خدماتي را به مردم ارائه کنند که ضمن ايجاد رفاه و آسايش در زندگي ايرانيان، ميزان اشتغال را در کشور افزايش دهد.
اکنون زيرساخت هاي لازم فراهم است؛ فقط همت جواناني را مي طلبد که از اين فرصت گرانبها براي توليد ثروت و اشتغال در کشور بهره گيرند.
براي آگاهي از آخرين اخبار اقتصادي ايران و جهان با کانال اقتصادي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
IRNAeco@
اقتصام*2078*1961* گزارش: محمد مهدي بهرامي* انتشار: مريم مسعود
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۲۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۰ واحد تولیدی و فعال استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو

به گزارش خبرنگار مهر، علی باستین شنبه شب در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: امروز هشتم اردیبهشت، افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران است که در این نمایشگاه، شرکت‌ها و تولیدکنندگان از ۷۰ کشور جهان شرکت دارند و شرکت‌های بوشهری نیز با کیفیت خوبی حضور پیدا کرده‌اند.

وی افزود: ۲۰ واحد تولیدی و فعال اقتصادی بویژه در حوزه صادرات‌محور از استان بوشهر در این نمایشگاه مشارکت دارند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: از نکات مهم این نمایشگاه، حضور استان در توسعه زنجیره ارزش محصولات راهبردی از جمله آبزیان و خرما است.

باستین تصریح کرد: در ۲ سال اخیر در تکمیل زنجیره ارزش محصولات راهبردی اقدامات ارزشمندی در استان انجام شده و امیدوارم با تداوم این روند شاهد بهبود تولید و اشتغال باشیم.

وی اضافه کرد: از تجار و بازرگانان استان بوشهر می‌خواهم که ضمن ارائه توانمندی‌های استان بوشهر، از توانمندی‌های سایر کشورها نیز بازدید و از نقاط قوت آنها نهایت بهره را ببرند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر ابراز داشت: برپایی نشست‌های دوجانبه با شرکت‌های داخلی و خارجی از دستاوردهای این نمایشگاه است.

وی یادآور شد: سال گذشته، در حاشیه این نمایشگاه با هیأت اقتصادی روسیه نشست‌هایی برگزار و یک هیأت اقتصادی و بازرگانی نیز از بوشهر به روسیه اعزام و در ارتباط با تبادل تولیدات، رایزنی خوبی انجام شد.

کد خبر 6090443

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • پایان هفته بارانی برای کرمان
  • حضور ۲۰ واحد تولیدی و فعال استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟