Web Analytics Made Easy - Statcounter

آشنا سازی کودکان با مسائل جنسی وخطرات واحتمالات و پیشامدها از ضرورتهای فرهنگی است که لازم است توسط والدین با بیان ونحوه درست به آنها گفته شود.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، مجید ابهری آسیب شناس اجتماعی با بیان عوامل مختلف در بروز رفتارهای خشونت آمیز جنسی در جامعه به قدس آنلاین گفت: آنچه امروز جامعه در قالب قربانی شدن کودکان بی گناه در آسیبهای جنسی مشاهده می کند بیانگر فروپاشی ارزش های دینی ومعنوی در جامعه وضعف و فقدان برنامه های مدیریت غریزه جنسی در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند عوامل متعددی براین موضوع تاثیر گذارند اما نمی توان منکر نقش مواد مخدر صنعتی که یکی از عوامل اصلی و تشدید کننده آسیبها است بود. دربسیاری از تجاوزها رد پای مواد مخدر صنعتی به خوبی دیده می شود. وی افزود: در این زمینه عدم حمایت از زنان سرپرست خانوار و بی پناه رها کردن زنان مطلقه و دلایلی که منجر به برقراری ارتباط با مرد دیگری می شود همه همه باید مورد بررسی قرار بگیرد.

وی در خصوص چرایی افزایش آمار معضلات اجتماعی در جامعه خاطر نشان کرد: لازم به ذکر است آسیبهای اجتماعی در زمینه تجاوزات جنسی افزایش چشمگیری نداشته بلکه افزایش شبکه های اجتماعی منجر به اطلاع رسانی آنها و تکرار آن در میان مردم شده در حالی که با توجه به آمارها جوامع اروپایی به نسبت ما با آمارهای وحشتناک تجاوز جنسی در کودکان ونوجوانان رو به روهستند. هر چند آمارتجاوز جنسی درایران به نسبت سایر کشورهای اروپایی رقم ناچیزی است اما این تعداد نیز به خودی خود برای جامعه ما زشت وموهن است، چرا که جامعه ما براساس آموزه های اسلامی مدیریت می شود از این رو انتظار می رود تعدادآسیبهای اجتماعی ومواردی ازاین دست در کمترین خود اتفاق بیفتد.

ابهری با اشاره به آسیب های وارده بر کودکان آسیب دیده وخانواده های آنها بیان داشت: متاسفانه عوارض آسیب رسانی به کودکان آثار مضاعفی در جامعه دارد که مدتها می تواند زندگی کودک واطرافیان او را تحت تاثیر قرار دهد. هر چند برخی از آسیبهای عنوان شده حقیقت نداشته و ناشی از جوسازی و شایعه پراکنی های فضای مجازی است اما موارد حقیقی و واقعی چنین اتفاقاتی می تواند منجر به ایجاد اضطراب ودلهره اجتماعی شده وخانواده ها را دچار دلشوره کند. این آسیب شناس اجتماعی درباره رسالت مطبوعات درچنین حوادثی اظهار داشت: کالبد شکافی حوادث؛ اطلاع رسانی شفاف و جلوگیری از بزرگ نمایی حوادث از مهمترین وظایف رسانه در برخورد با چنین حوادثی است تا ضمن بررسی و موشکافی دقیق حوادث از ایجاد دلهره واضطراب در جامعه جلوگیری شود.

ابهری در پاسخ به اینکه بیشتر متجاوزان ماه های اخیر متاهل بوده و خود دارای فرزند بوده اند در پاسخ به چرایی این موضوع بهقدس آنلاین گفت: مثلا در قضیه پارس آباد عامل جنایت متاهل است اما وی یک بیمار جنسی است. بیماریهای جنسی انواع مختلف دارد برخی دچار سادیسم جنسی هستند بنابراین این موضوع ربطی به تاهل یا عدم تاهل افراد ندارد. به نظر می رسد چنین افرادی نیازمند مراجعه به روانپزشکان بوده و باید تحت معاینه ودرمان قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه خانواده ها ومشاوران باید کودکان ونوجوانان را با خطرات جنسی آگاه کنند تصریح کرد: آشنا سازی کودکان با مسائل جنسی وخطرات، احتمالات و پیشامدهای آن از ضرورتهای فرهنگی است که لازم است توسط والدین با بیان و نحوه درست به کودکان گفته شود. این موضوع باید از طریق مشاورین خبره به دانش آموزان وکودکان آموخته شود چرا که عدم انتقال درست آن به کودکان ونوجوانان می تواند جنبه بدآموزی داشته و منجر به تحریک آنها شود.

ابهری در پایان با تاکید بر نقش سازنده آموزش وپرورش وانتقاد از در دسترس نبودن مشاوران در نظام آموزشی و پرورشی کشور خاطر نشان کرد: بدیهی است آموزش و پرورش نقش مکمل خانواده ها را ایفا می کنند. متاسفانه کبود مشاور در مدارس مساله مهمی است که باید به صورت جدی مورد توجه مسئوولین قرار بگیرد. امروز به ازای هر 15 دانش آموز یک ساعت سرانه مشاوره وجود دارد که رقم مناسبی در برابر نیازهای دانش آموزان نیست. اعزام مشاورین کارآزموده روانشناسی به مدارس می تواند راهگشای تربیت جنسی براساس موازین دینی و فرهنگی ما باشد.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299,1300/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۸۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش ایسنا؛ رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که .باعث نگرانی خانواده های ولایت مدار ایرانی شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند