Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای از توسعه اشتغال خبر داد و گفت: طراحی رشته های جدید در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

ناصر شمس در گفتگو با امتداد نیوز گفت: در حوزه فنی و حرفه ای به دنبال توسعه اشتغال هستیم و برهمین اساس طراحی رشته های جدید را در دستور کاری خود قرار داده ایم.

وی ادامه ادامه داد: برخی از رشته های دانشگاه تقاضا محور نیست و ما اعتقاد داریم، رشته جدید باید متناسب با تقاضا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: ارتباط دانشگاه با صنعت در حال توسعه بوده و یکی از اولویت های اصلی ما، ارتباط با صنعت است.

شمس افزود: از دیگر برنامه های ما، ارتباط با اتحادیه های مختلف و شهرک های صنعتی بوده و جلسات خوبی با بخشی از اتحادیه و شهرک های صنعتی استان تهران داشته ایم آنها نیز استقبال کرده و حاضر به همکاری هستند.

وی با بیان اینکه ما معتقدیم توسعه رشته ها و ارتباط با صنعت به توسعه اشتغال می انجامد افزود: یکی دیگر ازبرنامه های دانشگاه ارتباط با استاندارها است تا نیازهای استان را شناسایی کرده و در راستای تربیت نیرو برای این نیازها اقدام کنیم.

شمس درباره اینکه چند درصد رشته های دانشگاه فنی و حرفه ای تقاضا محور است گفت: اکثر رشته های ما تقاضا محور است اما تعداد رشته ها کم است ما معتقدیم می توانیم ده ها برابر در این زمینه کار کنیم.

وی همچنین از راه اندازی «ستاد توسعه تولید و اشتغال» خبرداد و گفت: اعتقاد ما این است که ما باید به سمت صنعت رفته و نیازها را شناسایی کنیم، صنایع نیز آمادگی دارند دانشجویان را جذب کنند و این ارتباط بین دانشگاه و صنعت شروع شده است.

true برچسب ها : اشتغال دانشگاه فنی و حرفه ای ناصر شمس true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۸۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای