Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@02:39:17 GMT

این مواد غذایی مانع چروک شدن پوستتان می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۸۶۵۲

این مواد غذایی مانع چروک شدن پوستتان می شود

به گزارش جام نیوز،  بدن شما به طور طبیعی کلاژن سازی می کند اما هرچه سن بالاتر می رود، کاهش تولید کلاژن می تواند منجر به از دست رفتن خاصیت ارتجاعی پوست، ایجاد چین و چروک ها و تحلیل مفاصل شود. با این حال گزینه های غذایی سالمی وجود دارند که به تولید موثر کلاژن در بدن کمک می کنند. این غذاها از شکسته شدن کلازن در اثر آسیب های محیطی نیز پیشگیری می کنند:

 

 

فلفل دلمه ای قرمز: این نوع فلفل سرشار از ویتامین ث است؛ ویتامینی که برای تولید کلاژن در بدن ضروری به نظر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر فلفل قرمز، شما می توانید برای کلاژن سازی موثر در بدن گریپ فروت، کیوی، فلفل سبز، کلم بروکلی، توت فرنگی و سایر مرکبات را به رژیم تان اضافه کنید.

 

 

گوجه فرنگی: لیکوپن موجود در آن، نوعی آنتی اکسیدان است که در برابر آسیب های محیطی از کلاژن محافظت می کند.لیکوپن همچنین از کاهش کلاژن در اثر بالارفتن پوست جلوگیری کرده و اثرات مخرب آلودگی محیط و اشعه ماوراء بنفش خورشید که باعث تخریب کلاژن می شوند، را خنثی می کند. لیکوپن به غیر از گوجه فرنگی، در هندوانه و گریپ فروت نیز یافت می شود.

 

 

ماھی سالمون: این نوع ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. امگا ۳ ها از پوست در برابر چین و چروک های زودرس محافظت می کنند. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آفتاب، کلاژن سازی را مختل کرده و منجر به التھاب می شود. مصرف اسیدھای چرب امگا ۳ که بیشتر در غذاھای دریایی یافت می شوند، به از بین بردن التھاب و حفظ کلاژن در بدن، کمک می کند. سایر منابع خوب امگا ۳ عبارتند از: آووکادو، گردو و دانه چیا.

 

 

سیب زمینی شیرین: غنی از ویتامین آ است که منجر به حفظ سلامت پوست و مفاصل می شود. ویتامین آ همچنین نقش موثری در کلاژن سازی دارد و به رشد سلول ها کمک می کند. ویتامین آ در هویج، طالبی، انبه و زردآلو نیز به مقادیر زیاد وجود دارد.

 

 

گوشت بوقلمون: سرشار از اسیدهای آمینه ضروری برای تولید کلاژن است. گوشت بوقلمون یکی از منابع خوب پروتئین و نیز لیزین است؛ اسید آمینه ای که از نقش مهمی در تولید کلاژن دارد. بدن ما قادر به ساخت لیزین نیست و شما باید آن را از طریق محصولات غذایی به دست بیاورید. بوقلمون، سرشار از کولین نیز ھست. کولین به گلایسین تبدیل شده و در ساخت کلاژن مورد استفاده قرار می گیرد. اگر گیاھخوار ھستید، می توانید لیزین را از منابع غیر حیوانی مثل لوبیای سویا و به خصوص توفو دریافت نمایید.

 

 

تخم مرغ: زرده آن غنی از کولین است. کولین باتبدیل شدن به گلایسین منجر به کلاژن سازی می شود. نگران کلسترول موجود در زرده تخم مرغ نباشید. چون در صورت سلامت جسمی می توانید رزانه تا ۳۰۰ میلی گرم کلسترول مصرف کنید. تخود، لوبیا، بوقلمون، سالمون و گل کلم نیز از دیگر منابع کولین هستند.

 

 

تخم آفتابگردان: منبع خوبی از ویتامین ای است. این ویتامین نوعی آنتی اکسیدان است که از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری می کند. رادیکال های آزاد خود عامل بروز چین و چروک های پوستی هستند. سایر منابع غنی از ویتامین ای عبارتند از روغن سبوس گندم، بادام، فندق، و کره بادام زمینی.

 

 

 

2024

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب

به گزارش خبرآنلاین، یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی می‌تواند در ایمن نگه داشتن شما از بسیاری از انواع بیماری‌های جدی مفید باشد. به همین دلیل است که متخصصان سلامت توصیه می‌کنند روزانه رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ سبز، سبزی‌ها و میوه‌های فصلی مصرف کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، وقتی صحبت از تغذیه می‌شود، اغلب نیازهای بدن به پروتئین به همراه ویتامین C و D بسیار مورد بحث قرار می‌گیرد، اما آیا می دانید که ویتامین B نیز به اندازه این مواد مغذی برای بدن ما مهم است؟ ویتامین B-۱ نقش مهمی در حفظ سلامت اعصاب، عضلات و قلب دارد. ویتامین B-۱ که همچنین به عنوان «تیامین» شناخته می‌شود، برای متابولیسم گلوکز در بدن ما و تسهیل عملکرد عصبی و عضلانی ضروری است. کمبود آن در بدن می‌تواند بسیاری از مشکلات سلامتی جدی مانند از دست دادن حافظه را افزایش دهد.

عوارض کمبود ویتامین B۱

ویتامین B۱ یا تیامین یک ویتامین محلول در آب است که به بدن کمک می‌کند از کربوهیدرات‌ها به عنوان انرژی استفاده کند. کمبود آن معمولا باعث ابتلا به بیماری «بری بری» می‌شود، وضعیتی که خطر اختلالات مربوط به اعصاب محیطی را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، به دلیل کمبود آن می‌توان با کاهش وزن و بی اشتهایی نیز مواجه شد. در موارد شدید، گیجی و مشکلات حافظه کوتاه مدت نیز ممکن است رخ دهد (علایم بری‌بری شامل کاهش وزن، اختلال در ادراک حواس، اختلالات هیجانی، ضعف و درد در اعضای بدن و نامنظمی ضرب‌آهنگ قلب است. درمان بری‌بری از طریق مصرف «تیامین» به صورت قرص یا با تزریق صورت می‌گیرد. علایم بهبودی بیمار از ساعاتی پس از شروع درمان ظاهر می‌شود). در این مطلب به چند غذای غنی از ویتامین B۱ اشاره می‌کنیم که باید در رژیم غذایی روزانه گنجانده شوند.

تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان حاوی مقدار کافی ویتامین B۱ است. تنها از ۱۰۰ گرم تخمه آفتابگردان، می توان ۰.۱۰۶ میلی گرم ویتامین B۱ دریافت کرد. تخمه آفتابگردان همچنین حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری دیگر از جمله ویتامین‌های B۲، B۳، B۶، C، E و K است. این ویتامین‌ها برای کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های جدی مفید هستند. نیازهای ویتامین B۱ را میتوان با گنجاندن تخمه آفتاب گردان در رژیم غذایی تامین کرد.

نخود سبز

فقط ۱۰۰ گرم نخود سبز حاوی ۰.۲۸۲ میلی گرم ویتامین B۱ است. علاوه براین، نخود سبز همچنین مواد معدنی ضروری کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و سلنیوم را تامین می‌کند، گفته می‌شود تنها با گنجاندن نخود سبز در رژیم غذایی می‌توان بر کمبود «تیامین» (ویتامین B۱) غلبه کرد.

غذاهای غنی از ویتامین B۱

نه فقط این دو، بلکه «تیامین» به طور طبیعی در گوشت، ماهی و غلات کامل یافت می‌شود. برای این کار می‌توانید ماهی، لوبیا، حبوبات و کشک را نیز بخشی از رژیم غذایی خود قرار دهید. مصرف روزانه توصیه شده ویتامین B۱ برای بزرگسالان ۱۹ سال و بالاتر ۱.۲ میلی گرم و برای زنان ۱.۱ میلی گرم است. نیاز به «تیامین» در دوران بارداری و شیردهی به ۱.۴ میلی گرم افزایش می‌یابد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903106

دیگر خبرها

  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو