Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر دانمارک ضمن مهم برشمردن بحث انرژیهای بادی، آن را عاملی برای ایجاد همکاری بیشتر بین دو کشور ایران و دانمارک توصیف کرد و ضمن تاکید حمایت کشورش از همکاریهای تجاری دو کشور گفت: ۲۰ شرکت در این زمینه شروع به همکاریهای متقابل با ایران کرده اند.

سفیر دانمارک ضمن مهم برشمردن بحث انرژیهای بادی، آن را عاملی برای ایجاد همکاری بیشتر بین دو کشور ایران و دانمارک توصیف کرد و ضمن تاکید حمایت کشورش از همکاریهای تجاری دو کشور گفت: ۲۰ شرکت در این زمینه شروع به همکاریهای متقابل با ایران کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با هدف آشنایی با دستاوردهای شرکت وستاس دانمارک در زمینه نیروگاههای بادی و مسائل مربوط به اتصال این نیروگاهها به شبکه سراسری برق کشور، همایشی از سوی این شرکت با همکاری شرکت توانیر با حضور سفیر دانمارک در تهران برگزار شد.

دنی عنان سفیر دانمارک در این همایش ضمن مهم برشمردن بحث انرژیهای بادی، آن را عاملی برای ایجاد همکاری بیشتر بین دو کشور ایران و دانمارک توصیف کرد و ضمن تاکید حمایت کشورش از همکاریهای تجاری دو کشور گفت: ۲۰ شرکت در این زمینه شروع به همکاریهای متقابل با ایران کرده اند که امیدواریم این همکاریها در زمینه های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی گسترش یابد.

وی با بیان اینکه دانمارک یکی از پیشگامان انرژی بادی در جهان است، اذعان داشت: انرژی بادی نقش مهمی در سبد انرژی این کشور دارد.

وی تصریح کرد: در چند دهه قبل با توجه به چالشهای به وجود آمده در زمینه استفاده از سوختهای فسیلی از جمله محدودیتهای زیست و محیطی و بحثهای اقتصادی، بکارگیری انرژیهای بادی در دستور کار این کشور برای تامین انرژی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد از نیروی برق این کشور با استفاده از انرژی بادی تامین می شود یادآور شد: با توجه به خط مشی تعریف شده در کشور دانمارک خواهان جدایی کامل از سوختهای فسیلی هستیم که امیدواریم تا ۳ سال آینده کاملاً از انرژیهای تجدیدپذیر استفاده کنیم.

وی خاطرنشان ساخت: هرچند ایران یکی از تولیدکنندگان بزرگ سوخت فسیلی در جهان است اما با توجه به چالشهای موجود زیست محیطی نمی‌تواند به این نوع سوخت وابسته باشد و لازم است به جایگزینی انرژیهای تجدیدپذیر اقدام کند.

سفیر دانمارک ادامه داد: اطلاع داریم که وزیر نیروی ایران با مقامات مختلف شروع به مذاکره برای تسریع سرمایه گذاریهای خارجی در این زمینه کرده و با توجه به پتانسیل هایی که در ایران وجود دارد انرژیهای تجدیدپذیر می تواند فرصتها اقتصادی، تجاری و شغلی برای ایران ایجاد کند.

وی با اشاره به برنامه ۵ سال توسعه کشور ایران و ایجاد ظرفیت ۵ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر آن را هدفی آرمان گرایانه خواند و تصریح کرد که ایران می تواند به این هدف دست یابد.

وی از تاسیس شرکتی در دانمارک برای ثبت شرکتهای فعال ایرانی در این کشور خبر داد و افزود: تاکنون ایران و دانمارک در زمینه های زیادی از جمله جنگلداری، پزشکی مغز و اعصاب و همچنین دانشگاهی همکاریهای زیادی داشته اند.

دنی عنان درخصوص ارتباطات فرهنگی دو کشور نیز گفت: در سالهای اخیر این ارتباط بسیار افزایش یافته و توریستهای زیادی به ایران سفر کرده اند.

وی از افزایش صدور ویزاهای تجاری برای تجار دانمارکی برای سفر به ایران خبر داد و گفت: در بخش اقتصادی و تجاری ارتباط بسیار خوبی بین دو کشور وجود دارد به طوری که ۵۵ درصد صادرات به ایران داریم و امسال نیز حدودا در ۷ ماه اول سال این میزان ۶۰ درصد افزایش یافته است.

دنی عنان همچنین در این همایش ضمن ابراز علاقه مندی به بازار ایران، این علاقه را دوسویه دانست و افزود: در گذشته فقط محصولات پزشکی و دارویی به ایران صادر می کردیم اما در حال حاضر تنوع در محصولات صادراتی به ایران داریم.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۱۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها



به گزارش خبرگزاری صداوسیما عباس علی‌آبادی در بازدید از نحوه برگزاری نمایشگاه اکسپو، اظهار داشت: هدفگذاری نخست توسعه بازار به طریق غیرسنتی است؛ در این روش به سمتی حرکت می‌کنیم که کالا‌ها را بفروشیم.

وی افزود: با این شعار، با کشور‌های دیگر رابطه برقرار می‌کنیم تا تعاملات و همکاری تجاری داشته باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند و این مساله مهمی است که باید محقق شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور با پیش‌بینی بازدید بیش از ۲۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از ۱۱۹ کشور جهان، از امروز ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

رویداد‌های مهمی نظیر ایران اکسپو، جدای از معرفی توانمندی‌های صادراتی کشورمان در حوزه‌های مختلف، زمینه‌های قابل‌توجهی را برای ایجاد ارتباط میان فعالان اقتصادی ایران و فعالان اقتصادی خارجی که به توانمندی‌های کشورمان نیازمند هستند، ایجاد می‌کند و عملاً به مثابه یک حلقه واسطه جهت پیوند دادن تولیدکنندگان و کارآفرینان ایرانی با آن دسته از کشورها، شرکت‌ها و افرادی عمل می‌کند که به توانمندی‌های کشورمان به شدت نیاز دارند.

دیگر خبرها

  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • ارتقای روابط تجاری با افتتاح یک مسیر ریلی جدید + فیلم
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟