Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@09:47:24 GMT

پیگیری جدی توسعه حمل و نقل ریلی در تهران

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۷۲۳۱۳

پیگیری جدی توسعه حمل و نقل ریلی در تهران

خبرگزاری شبستان: عضو شورای اسلامی شهر تهران از شهرداری تهران درخواست کرد تا موضوع توسعه حمل و نقل ریلی را به صورت جدی پیگیری کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، علی اعطا، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در بیست و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: در کلانشهر تهران برای نخستین بار در سال 74 نخستین هشدار جدی برای معضل آلودگی هوا در قالب بیانیه هوای تهران 74 اعلام شد و از این پدیده به عنوان بحران ملی یاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اگر مسئولان در اجرای الزامات قانونی مصوب مربوط به پیشگیری از آلودگی هوا در کلانشهرها اهتمام و دقت به خرج می دادند اکنون شاهد گسترش روزافزون و افسارگسیخته آن نبودیم.

 

اعطا با بیان اینکه طبق مطالعات رسمی در خصوص منابع انتشار آلودگی هوا سهم منابع ثابت در آلودگی هوای تهران 30 درصد و سهم منابع متحرک 70 درصد اعلام شده است، خاطرنشان کرد: منابع متحرک خودروهایی هستند که به دلیل فرسودگی، عدم رعایت استانداردهای لازم در ساخت و کیفیت پایین سوخت مصرفی باعث ایجاد آلودگی می شود.

 

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: طی روزهای گذشته به جای اینکه شاهد هم‌افزایی دستگاه متولی محیط زیست با سازمان های مسئول برای حل مشکلات زیست محیطی تهران به ویژه در حوزه آلودگی هوا باشیم شاهد ادبیات نامناسب یکی از معاونان سازمان محیط زیست در پاسخ به انتقاد یکی از همکاران عضو شورا بودیم که خواستار ارایه راهبرد کوتاه مدت سازمان محیط زیست برای کنترل آلودگی هوای تهران شده بود.

 

وی با اشاره به قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست مصوب 28 خرداد 53 و اصلاحیه 24 آبان 71 اظهار داشت: طبق این قانون حفاظت، بهبود و بهسازی محیط زیست و پیشگیری و ممانعت از هر نوع آلودگی و هر اقدام مخربی که باعث برهم خوردن تعادل و تناسب محیط زیست می شود از وظایف سازمان حفاظت محیط زیست است.

 

وی با اشاره به حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست در صحن شورا گفت: دکتر کلانتری در آن جلسه بیان کرد 20 درصد آلودگی هوای تهران ناشی از فعالیت یک نیروگاه است بنابراین این سوال مطرح است که وظیفه دادن اخطار و در صورت عدم رفع مشکل تعطیلی نیروگاه جزو وظایف سازمان حفاظت محیط زیست نمی باشد؟

 

اعطا ادامه داد: انتظار داریم برای مدیریت آلودگی هوای تهران و بهبود کیفیت سوخت توسط وزارت نفت و افزایش کیفیت خودروهای داخلی و موتورسیکلت ها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت مورد توجه باشد و از سازمان محیط زیست نیز انتظار داریم تا راهبرد کوتاه مدت و میان مدت خود برای کنترل آلودگی هوای تهران را ارایه کند.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: شهرداری تهران نیز باید به صورت جدی موضوع توسعه حمل و نقل ریلی را دنبال کند و بر اساس تکالیفی که قانون هوای پاک مصوب 25 تیر مجلس بر عهده وزارت کشور گذاشته است موضوع نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی را به صورت جدی پیگیری کند.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۲۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • غبار روی کوه های تهران مه است یا آلودگی هوا؟ | فقط این منطقه غربی تهران هوای پاک دارد
  • هوای پایتخت در مرز آلودگی ؛ وضعیت کیفیت هوای شهرستان‌های استان تهران + عکس
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه