Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از ایسنا ؛سید آرش حسینی در تشریح اقدامات کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش برای مقابله با آلودگی هوای شهر تهران به ویژه در فصل پاییز و زمستان که شاهد تشدید آلودگی هوا هستیم، گفت: کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در دو جلسه، مسئولین مرتبط با موضوع آلودگی هوا را دعوت کرده و مسائل و ابعاد مختلف مقابله با آلودگی هوای تهران را مورد بحث و بررسی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این جلسات از راهنمایی و رانندگی، هواشناسی استان تهران، محیط زیست و شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران دعوت شده که هر یک از این دستگاه‌ها گزارش‌هایی در خصوص روند اقدامات گذشته و همچنین پیش بینی‌هایی در خصوص وضعیت آینده ارائه کرده‌اند.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در گزارش‌های ارائه شده در خصوص پیش بینی وضعیت آینده در حقیقت تشریح اقداماتی که انجام شده و پیشرفت هر یک از آنها در کمیسیون سلامت شورا مطرح شد.

وی تاکید کرد: عمده فعالیت‌ها در بحث افزایش کیفیت سوخت در سال گذشته بوده است که پیشرفت خوبی نیز در کیفیت سوخت شاهد بوده‌ایم. البته مواردی وجود دارد که باید به استانداردهای مطلوب برسد اما در کلیت شاهد روند قابل قبولی بوده‌ایم.

این عضو کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران به موضوع کیفیت خودروهای تولید داخل اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بخش عمده‌ای از تلاش‌ها برای افزایش کیفیت خودروها در قالب تولید خودروهای جدید با استانداردهای روز انجام شده است.

وی افزود: اما مشکل اصلی ما با خودروهای فرسوده‌ای است که ظرف سالیان گذشته در شهر تهران تردد دارند و خوشبختانه امروز بخش زیادی از آنها در چرخه‌ای در حال خروج از شهر تهران هستند اما سرعت خروج این خودروها مطلوب نیست.

میلانی با اشاره به قانون هوای پاک تاکید کرد: در این قانون، دولت رسما از طرف مجلس مکلف شده است که وام کم بهره با بازپرداخت 10 ساله برای جایگزینی خودروهای فرسوده بدهد. لذا در حال حاضر انتظار داریم با توجه به تلاشی که انجام می‌شود در بودجه سال 1397 بحث واگذاری تسهیلات به سرانجام مطلوبی برسد.

وی ادامه داد: امروز بانک‌ها در ارائه تسهیلات در خصوص نوسازی خودروهای فرسوده مشکلات زیادی دارند، لذا در بحث تامین منابع لازم برای جایگزینی خودروهای فرسوده حتی در بخش تاکسی ها نیز با موانعی روبرو هستیم. امید داریم با پیگیری‌های مستمر منابع لازم برای جایگزینی این خودروها فراهم شود. البته بی تردید در این مسیر به یک همت جمعی و اراده‌ای مشخص نیاز است تا تأمین منابع لازم انجام شود.

وی تاکید کرد: بی تردید پروژه‌های محیط زیستی درآمدزا نیستند و اکثر آنها با هزینه همراه هستند. لذا باید برای تامین منابع این پروژه‌ها نگاه ویژه‌ای داشته باشیم. موضوع مهم دیگری که در بحث جایگزینی مطرح است موتورسیکلت‌ها هستند که باید منابع متناسب با توان اقشار مردم برای آنها در نظر گرفته شود. به همین دلیل است که قانونگذار در قانون هوای پاک واگذاری تسهیلات با نرخ 4 درصد را پیش بینی کرده که روند جایگزینی عملیاتی باشد. تلاش کرده‌ایم در بودجه سال آینده نیز این مشکلات و موانع را در نظر بگیریم و منابع مالی لازم را تامین کنیم. حداقل می‌توانیم خط کاری خود را برای سال آینده آغاز کنیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع جایگزینی ناوگان فرسوده اتوبوسرانی اشاره کرد و افزود: خودروهای دیزیل که در ناوگان فرسوده اتوبوسرانی حضور دارند باید جایگزین شود. تمام تلاش کمیسیون‌های مختلف شورا از حمل و نقل تا بودجه و سلامت بر همین اساس است و به حمل و نقل عمومی، مترو و اتوبوس اولویت ویژه‌ای داده شده است. متاسفانه در این حوزه نیز با مشکل تامین منابع مالی مواجه هستیم؛ اما به طور جد پیگیر تامین منابع مالی برای روند جایگزینی خودروهای فرسوده و توسعه حمل و نقل عمومی هستیم.

این عضو کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش به نصب فیلترهای دوده بر روی اتوبوس‌های شهری تهران اشاره کرد و افزود: نصب فیلترهای دوده بر روی اتوبوس‌های فرسوده شهر تهران مشکلاتی را برای این اتوبوس‌ها ایجاد می‌کند و کارآمدی و کارکرد آنها را کاهش می‌دهد. بنابراین برای حل مسئله لازم است که اتوبوس‌های جدید وارد ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران شوند. بی تردید تزریق اتوبوس‌های جدید نیازمند منابع مالی است که در این راستا تلاش می‌کنیم به کمک دولت منابع مالی محقق شود. قطعا این یک کار جمعی است و نیازمند مساعدت دولت نیز هستیم.

وی تاکید کرد: کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در نصب فیلترهای دوده دیزل که نقش مهمی در کاهش ذرات زیر 2.5 میکرون دارد به عنوان یک اولویت تاکید دارد؛ اما قطعا مشاهده نتیجه اقدامات و فعالیت‌ها به سال آینده منجر خواهد شد.

میلانی بر لزوم تامین تجهیزات برای کسانی که در خط مقدم مبارزه با آلودگی محیط زیستی در شهر تهران هستند تاکید کرد و افزود: قطعا در مسیر مبارزه با آلودگی محیط زیستی باید راهنمایی و رانندگی تهران را مورد حمایت قرار دهیم. افرادی که در شرایط تشدید آلودگی هوا باید اعمال قانون در سطح شهر را انجام دهند نیازمند تجهیزات و امکانات متناسب هستند.

وی افزود: در همین راستا جلسه‌ای با پلیس راهور تهران داشتیم و مسائل و مشکلات آنها را مورد بررسی قرار دادیم. دیدگاه کلی شورا در این زمینه مثبت است و امیدواریم به لحاظ تجهیزات و تامین نیازها تا حد امکان با کمک شهرداری گام‌های موثری را برداریم.

عضو شورای شهر تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به لزوم تکمیل تحقیقات در حوزه مبارزه با آلودگی شهر تهران تاکید کرد و ادامه داد: شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران در حوزه تکمیل تحقیقات وارد عمل شده و قراردادی در این حوزه بسته شده تا از منابع بین‌المللی کمک گرفته شود.

وی ادامه داد: باید هزینه‌های لازم برای کنترل و مبارزه با آلودگی هوا را شفاف کنیم و در بودجه‌های آتی نیز این هزینه‌ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشخص شوند. بی تردید باید خدمات مختلفی که در سطح شهر تهران ارائه می‌شود را به یک تعادل برسانیم و مشکلاتی که از سنوات گذشته انباشته می‌شوند را با کاهش برخی فعالیت‌ها و تامین منابع لازم با اولویت به سرانجام برسانیم.

به گفته میلانی، خوشبختانه در سیاست‌های بودجه‌ای سال آینده شهرداری تهران نیز آلودگی هوا جزء بندهای اول قرار گرفته است که امیدواریم با پیگیری و فعالیت ما تامین منابع مالی لازم در حوزه مبارزه با آلودگی هوای شهر تهران که یک اولویت هم در شورا و هم در شهرداری است با اهمیت زیاد به سرانجام برسد.

706

شورای شهر سید آرش حسینی آلودگی هوا پلیس راهور منابع بین المللی هوا پاک شهرداری کمیسیون سلامت

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن

به گزارش خبرنگار مهر سید احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی که صبح امروز در وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: یک عادت قدینی در تأمین مالی از طریق شبکه بانکی، در شبکه فعالان اقتصادی وجود دارد که رویه‌ای غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها چاره‌ای جز معرفی ابزارهای جدید تأمین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تأمین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و…در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر کمک و همراهی قوه قضائیه و بانک‌مرکزی سایر دستگاه‌ها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی‌یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تأمین مالی اقتصاد توسط دستگاه‌های مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تأمین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاه‌ها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه‌ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران مؤثر نیست.

برای هر کدام از بانک‌های کشور با توجه به نوع کسب و کار آنها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تأمین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روش‌های موجود تأمین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانک‌ها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تأمین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانک‌های دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد، گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانک‌ها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانک‌ها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد رسید و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

کد خبر 6089766 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • رینگ چهارم با منابع استانی تکمیل نمی‌شود/ آلودگی هوا دغدغه اصلی برای اصفهان است
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند