Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-29@01:48:30 GMT

وجود برچسب بر روی محصول، دلیل بر اصالت آن نیست

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۷۴۴۳۷

معاون غذا و دارو دانشگاه تهران گفت: وجود برچسب بر روی محصول، دلیل بر اصالت آن نیست و حتماًباید برچسب را استعلام کرد.

به گزارش امتداد نیوز، دکتر منان حاجی‌محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه تهران در نشست خبری «فرهنگ‌سازی در راستای کالاهای اصیل و سالم» با اشاره به برگزاری کمپین «اصیل بخریم» اظهار کرد: این کمپین در جهت آموزش عموم مردم جامعه و گروه‌های تخصصی برای تشخیص کالاهای اصیل و سالم از کالاهای تقلبی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مخاطبان این کمپین به دو گروه مردم عادی جامعه و متخصصین این حوزه تقسیم‌بندی می‌شوند که می‌بایست تشخیص اصالت کالاهای سلامت‌محور به آنها آموزش داده شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه تهران تصریح کرد: همه صنف‌های عرضه کالاهای سلامت‌محور می‌بایست اطلاعات تخصصی را داشته باشند. ما نیز برای آگاه‌سازی مردم جامعه، از روش‌هایی مانند ساخت انیمیشن و اینفوگرافی استفاده کرده‌ایم و از هنرمندانی که با حوزه سلامت آشنا هستند، دعوت به عمل آمده و محتوای مورد نظر به آنها آموزش داده شده تا بتوانند به آگاهی‌سازی مردم کمک کنند.

حاجی‌محمودی گفت: نمایشگاه‌های مختلفی در حوزه سلامت برگزار می‌شود که کمپین «اصیل بخریم» در این نمایشگاه غرفه دارد. عامه مخاطبانی که به نمایشگاه آمده بودند، اطلاعات تخصصی‌شان درباره اصالت کالا کمتر از ۵۰ درصد بود که این نشان‌دهنده آن است که باید روی این کمپین تمرکز بیشتری داشته باشیم.

وی ادامه داد: کالای تقلبی، اصالتش زیر سوال است و معمولاً به صورت زیرپله‌ای ساخته شده و به نام برند اصلی فروخته می‌شود. گزارش‌های بسیاری از صاحبان برندهای اصلی به دست ما رسیده است که گفته‌اند کالای آنها به صورت فِیک و غیراستاندارد ساخته و در بازار عرضه شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه تهران بیان کرد: احتمال تقلب و قاچاق در تمام برندها وجود دارد ولی معمولاً تقلب در جایی صورت می‌گیرد که ارزش اقتصادی بیشتری داشته باشد که طبعاً برندهای گران‌قیمت در معرض خطر بیشتری هستند. مهمترین راه موجود برای تشخیص کالاهای وارداتی، برچسب اصالت و سلامت کالا است. وجود برچسب بر روی محصول، دلیل بر اصالت آن نیست و حتماً می‌بایست برچسب را استعلام کرد.

حاجی‌محمودی اظهار کرد: از جمله وظایف ما این است که در قالب‌های گشت مشترک با تعزیرات و نماینده قاضی دادستان به داروخانه‌ها و فروشگاه‌ها سرکشی کنیم و کشفیات را ماه به ماه به ستاد مبارزه با قاچاق اعلام می‌کنیم.

معاون غذا و دارو دانشگاه تهران در پایان خاطرنشان کرد: با تماس با شماره ۱۴۹۰ می‌توان موارد قاچاق تولیدات داخل و وارداتی را گزارش کرد.

true برچسب ها : امحای کالای تقلبی و قاچاق سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پایگاه داده ملی مالکیت دوچرخه در بلژیک

دولت فدرال بلژیک از راه‌اندازی پایگاه داده ملی مالکیت دوچرخه و معرفی هفته ملی اقدام علیه سرقت دوچرخه در راستای افزایش آگاهی در این باره خبر داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سالانه هزاران دوچرخه در بلژیک دزدیده می‌شوند، اما تعداد دقیق این سرقت‌ها مشخص نیست، چراکه به احتمال زیاد بیش از نیمی از این سرقت‌ها هرگز گزارش نمی‌شوند. به همین دلیل دولت بلژیک تصمیم گرفته است تا با راه‌اندازی اولین هفته اقدام ملی علیه سرقت دوچرخه از دوشنبه پیش رو در ایستگاه مرکزی آنتورپ، این مسئله را جدی‌تر پیگیری کند. هدف مسئولان آگاهی‌بخشی در مورد این اقدام و آشنایی شهروندان با ابزاری است که برای مبارزه با آن در اختیار دارند.

رویداد جدید همچنین فرصتی برای ارائه پایگاه داده رجیستری دوچرخه من دولت بلژیک است که به صاحبان دوچرخه امکان ثبت دوچرخه‌های خود را در سیستم و درخواست یک برچسب کد QR ویژه از مقامات می‌دهد. این برچسب روی دوچرخه اعمال می‌شود و در صورت سرقت، مالک می‌تواند به راحتی آن را به پایگاه داده گزارش دهد و پلیس می‌تواند کدهای QR دوچرخه‌ها را اسکن کند و با کدهای سرقتی اعلام‌شده مطابقت دهد. به این ترتیب هر بلژیکی به یک سیستم ساده و مدرن دسترسی خواهد داشت که از سرقت دوچرخه آن‌ها جلوگیری و فعالیت پلیس و دیگران را برای شناسایی دوچرخه دزدیده‌شده آسان‌تر می‌کند.

پایگاه داده دوچرخه مفهوم جدیدی نیست و چندین سال است که در بروکسل مورد استفاده قرار دارد. اکنون نیز به مناطق فلاندر و والونیا بلژیک گسترش پیدا کرده است و اولین کاربران آن ساکنان پایتخت کشور هستند.

کدهای QR همچنین هنگام خرید دوچرخه دست دوم مزایایی را ارائه می‌دهد و یک خریدار بالقوه می‌تواند کد روی دوچرخه را اسکن کند و متوجه شود که تحت مالکیت فروشنده قرار دارد یا یک دوچرخه سرقتی است. برچسب‌ها به‌گونه‌ای ساخته شده‌اند که در برابر پارگی، اشعه ماوراءبنفش و آب‌وهوای بد مقاوم باشند.

کد خبر 747841

دیگر خبرها

  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • اصالت لباس محلی عشایر ایل شاهسون
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • همکاری با ۵۰ برند و برگزاری ۱۲ کمپین موفق/ پلاتین دستاوردهای خود را جشن گرفت
  • برچسب نانویی هیوندای، خودرو را در تابستان ۱۰ درجه خنک‌تر می‌کند!
  • برچسب شیشه هیوندای در تابستان به دادتان می‌رسد!
  • ستاره سیتی، چهره جدید تبلیغات پپسی! (عکس)
  • راه‌اندازی پایگاه داده ملی مالکیت دوچرخه در بلژیک