Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان کردستان گفت: جمعیت جوان استان کردستان سیر نزولی را در پیش گرفته و به نسبت سال ۹۰ با کاهش ۸.۵ درصدی به ۴۱۱ هزار نفر رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، هیرش رضایی ظهر امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان که در استانداری کردستان برگزار شد، گفت: ۲۳ سمن در حوزه جوانان در استان کردستان فعالیت می کنند که سنندج با ۱۲ سمن بیشترین تعداد سمن ها را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان عنوان کرد: هرچند این تعداد سمن ها در حوزه جوانان کم هستند اما در حال حاضر ۳۵ سمن دیگر در صف انتظار بوده و ۳۰ سمن هم در مراحل ثبت اعتبار نامه هستند که امیدواریم تا پایان سال رشد قابل توجهی در این بخش بوجود آید.

وی افزود: در سال گذشته در بحث مشارکت های اجتماعی سمن ها جزو استان های برتر در این حوزه بودند و امسال هم هیچ مانع مالی برای ارائه و اجرای طرح‌ های سمن ها وجود ندارد.

رضایی گفت: ۴۲۵ هزار و ۲۵۸ نفر جوان در کل استان کردستان وجود دارد که از این میزان ۲۱۵ هزار و ۳۳۰ نفر مرد و ۲۰۹ هزار و ۹۲۸ نفر زن هستند.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان اظهار کرد: از کل جمعیت جوان استان، شهرستان بانه با ۴۳ هزار و ۴۱۵ نفر بیشترین و شهرستان دهگلان با ۱۶ هزار و ۹۰۶ نفر کمترین جمعیت جوان استان کردستان را تشکیل می دهند.

وی گفت: از میزان کل جمعیت جوان استان ۳۰۱ هزار و ۳۹۰ نفر جوان شهر نشین و ۱۲۳ هزار و ۸۶۷ نفر جوان در روستا های زندگی می کنند.

رضایی اشاره ای به فعالیت های این معاونت کرد و گفت: کارگاه ها و دوره های آموزشی مختلفی را با همکاری ادارات مختلف برگزار کرده که بازدهی خوبی را نیز داشته است.

وی افزود: ۱۲۰ نفر از دختران مناطق حاشیه و نواحی منفصل شهری شناسایی و در این کلاس ها شرکت داده و هم اکنون پنج نفر آنان نیز جذب بازار کار شدند.

معاون امور جوانان اداره کلورزش و جوانان استان کردستان اشاره به سیر نزولی جمعیت جوان در استان کرد و گفت: در سال ۹۰ جمعیت جوان استان که افراد ۱۵ تا ۲۹ آن را تشکیل می دهند ۳۳ درصد یعنی ۴۹۲ هزار نفر بوده است.

رضایی افزود: این آمار با در پیش گرفتن سیر نزولی در سال ۹۶ با ۴۱۱ هزار نفر ۲۵.۵ درصد جمعیت جوان استان کردستان کاهش یافته است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۴۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت. 

به این ترتیب نه فقط در کشور‌های توسعه‌ یافته بلکه در کشور‌های در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد. 

در کشور‌های توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند. 

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیاز‌های آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد. 

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • ساترا رقیب است یا شریک تولیدات تصویری؟/ ۷۰۰ تقاضا در انتظار مجوز
  • اهمیت جایگاه خانواده برای جوانان تبیین شود
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد