Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: محمد بن سلمان به خوبی می‌داند که به تنهایی نمی‌تواند حکومت کند به همین دلیل وی گروهی از شاهزادگان جوان را برای حضور در قدرت تربیت می‌کند.

به گزارش خرداد از ایسنا، به نقل از دیلی میل، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان تمام پیش فرض‌ها درباره چگونگی حکومت عربستان سعودی را از بین برد. وی با هدف تحکیم قدرت خود تکنیک‌های سنتی رهبری سعودی را کنار گذاشت و به جای آن با یک سرعت بالا و بدون توجه برای به دست آوردن حمایت عموها و پسرعموهایش، سیاست‌های خود را اعمال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازداشت‌های اخیر به اتهام فساد نشان می‌دهد که خاندان حاکم سعودی دیگر در حاشیه امن قرار ندارند. تفسیرها درباره اقدامات اخیر محمد بن سلمان به دو طیف تقسیم می‌شود. اولین طیف معتقدند که او کشور را به سمت دیکتاتوری کشانده و دومین طیف این اقدامات را در راستای یک شورش خانوادگی می‌دانند.

اما بررسی موشکافانه و دقیق اقدامات و اظهارات محمد بن سلمان در طول سال گذشته نشان می‌دهد که وی تمام اقدامات خود را بیشتر از اینکه عجولانه انجام دهد، براساس محاسبات انجام داده است.

چند روز گذشته دادستان عمومی عربستان سعودی اعلام کرد: تحقیقات فساد در طول سه سال پیش انجام گرفته است و محمد بن سلمان درباره دستگیری‌های انجام شده برای مبارزه با فساد اعلام کرد "هیچ کس در پرونده فساد حتی وزیر و  شاهزاده‌ در امان نخواهند بود و نمی‌توانند از این امر فرار کند."

در روندی موازی، محمد بن سلمان که اکنون 32 ساله است از ماه آوریل به طور کامل انتصاب طیفی از شاهزادگان جوان را در پست‌های کلیدی کشور مدیریت کرده است. این افراد به احتمال بسیار برای بازسازی سیستم پادشاهی عربستان نقش اساسی خواهند داشت. همه این افراد نوه‌ها و نتیجه‌های بنیانگذار پادشاهی عربستان هستند.

محمد بن سلمان کاملا محتاطانه  این جوان‌ها را بر سر کار گذاشته که وفاداری آنها تضمین شده است.

به طور کلی می‌توان گفت اقدامات اخیر محمد بن سلمان برای جلوگیری از یک شورش جمعی خانوادگی بوده است. همانند دیگر پادشاهی‌ها، برای محمد بن سلمان نیز پیوند خونی بسیار مهمتر از شایستگی و صلاحیت در انتخاب رهبران آینده در عربستان بوده است.

محمد بن سلمان به احتمال بسیار به دنبال توسعه استعدادهاست اما به این مساله نیز توجه می‌کند که چگونه نارضایتی‌های موجود را منحرف کرده و یا مخالف‌ها را به سکوت وادار کند. ممکن است انتخاب پسران تا حدودی درد پدران را که به حاشیه رانده شده‌اند، تسکین دهد.

پادشاهی عربستان در گذشته نیز دوران‌های گذار دشواری را شاهد بوده است این بار جوانان سعودی بدون تجربه بر سر کار آمدند و این خطری برای محمد بن سلمان است که به نظر می‌رسد می‌داند چگونه آن را مدیریت کند.

در ادامه به برخی از جوانان سعودی که تازه بر سر کار آمده می‌توان اشاره کرد.

عبدالعزیز بن فهد

وی نتیجه بنیانگذار عربستان و معاون فرماندار منطقه الجوف در مرز اردن است. پدر وی فرمانده نیروی زمینی عربستان سعودی در آوریل 2017 بوده است.

فیصل بن سطام

او در ماه ژوئن 2017 به عنوان سفیر عربستان در ایتالیا منصوب شد. وی از همان ابتدا علاقه خود را به محمد بن سلمان نشان داد و به عنوان عضوی از هیات بیعت عربستان علیه شاهزاده مقرن رای داده بود و همین مساله نشان دهنده حضور او در کمپ طرفداران سلمان بوده است.

عبدالعزیز بن سعود

30 ساله و وزیر کشور است که در ژوئن 2017 به این سمت انتخاب شده است. وی به جای عمویش بر سر کار آمده است. پدر عبدالعزیز بن سعود فرماندار یک استان شرقی نفت خیز در عربستان سعودی است.

عبدالعزیز بن ترکی

34 ساله معاون رئیس سازمان ورزش عربستان سعودی که در ژوئن 2017 انتخاب شده است. پدر وی ترکی بن فیصل است که سال‌ها به عنوان سفیر عربستان در واشنگتن و لندن فعالیت کرده و رئیس ساختار اطلاعات خارجی پادشاهی عربستان بوده است.

احمد بن فهد

نتیجه دیگر بنیانگذار آل سعود است که به عنوان معاون فرماندار یکی از استان‌های شرقی عربستان سعودی در آوریل 2017 انتخاب شد. پدر وی از سال 1986 تا سال 1993 معاون فرماندار این استان بوده و در سال 2001 درگذشت.

برچسب ها: محمد بن سلمان ، آل سعود ، کشورداری ، حکومت

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود

وزیر خارجه آمریکا دوشنبه و سه‌شنبه آینده به عربستان سعودی سفر و در مورد تلاش‌های جاری برای دستیابی به آتش بس در غزه رایزنی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه آمریکا شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد آنتونی بلینکن دوشنبه و سه شنبه آینده به عربستان سفر خواهد کرد تا در مورد تلاش های جاری برای دستیابی به آتش بس در غزه با مقامات سعودی گفت‌وگو کند.

در ادامه بیانیه آمده است: وزیر خارجه آمریکا در سفر خود به عربستان بر اهمیت جلوگیری از گسترش درگیری و تلاش برای دستیابی به صلح و امنیت در منطقه تأکید خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا در ادامه اعلام کرد بلینکن در سفر خود به عربستان سعودی در نشست وزیران شورای همکاری خلیج فارس با هدف تقویت هماهنگی امنیت منطقه ای شرکت خواهد کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بن سلمان: مخالف آوارگی مردم غزه هستیم
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • فیلم بارش برف سنگین در عربستان سعودی در اوایل اردیبهشت
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • جدیدترین اظهارنظر وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد