Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا حاجی‎بابایی گفت: جمنا برای اینکه دوباره کار خود را آغاز کند نیاز به یک گفتمان مشترک دارد.

به گزارش صدای ایران،  حمیدرضا حاجی‌بابایی که پیش از انتخابات 94 به عنوان وزیر آموزش و پرورش احمدی‌نژاد شناخته می شد و بعد از انتخابات مجلس نیز ریاست فراکسیون اصولگرایان را به عهده گرفت، از موسسین جمنا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اغلب تحلیل‎های سیاسی و رسانه‎ای اخیر، گرد این تشکل و نقاط ضعفش می‎چرخد، اما او نیز تلاش می کند تا به نوعی از زیر بار پاسخ شانه خالی کند؛ وقتی موضوع تلاش اصولگرایان برای جذب ناطق‎نوری به میان آمد گفت: من شخصا معتقدم اصولگرایان باید به دنبال جذب حداکثری باشند؛ اما از صحبت های او مشخص است که جمنا برای جذب ناطق نوری در جریان اصولگرایی قائل به شرط و شروط است؛ آنچه حاجی بابایی درمورد جمنا گفت نشان از وجود تضادهایی در این تشکل دارد.

آنچه در ادامه می خوانید مشروح این گفت و گو است:

آقای باهنر گفته‌اند که جریان اصولگرایی در تلاش است که آقای ناطق‎نوری را به این جریان برگرداند و هیچ شرایطی هم نداریم. اما به نظر می‎رسد که این نظر مخالف نظر برخی نواصولگرایان است.

من فکر می کنم این صحبت آقای باهنر با نظر نو اصولگرایان خیلی منافات نداشته باشد، چرا که ما سعی می کنیم او را برگردانیم و جریان نواصولگرایی نیز عنوان می کند که باید آقای ناطق نوری اعلام کند مواضعش نسبت به ما چگونه است.

اما اینها متفاوت است. وقتی می‎گویید باید ناطق‌نوری مواضعش را مشخص کند، این یعنی قائل شدن به یکسری شرایط برای بازگشت به جریان اصولگرایی. اینطور نیست؟

جریان اصولگرایی یک جریان وسیع و گسترده است و در درون این جریان نیز طبقات مختلف وجود دارد و ممکن است کسانی باشند که دیدگاه‎هایشان از آن حیطه اصولگرایی جدا باشد؛ من به شخصه طرفدار این دیدگاهم که هرچه بتوان جذب کرد و بر این جمعیت بیفزاییم و یکپارچگی را در آن رقم بزنیم، می تواند مفید باشد.

در راستای این نگاه جذبی آیا جمنا حاضر است مستقلا وارد رایزنی با آقای ناطق شود؟

این بحثی نیست که من بخواهم به عنوان فرد از سوی جمنا نظر بدهم. جمنا مجموعه گسترده ای از اصولگرایان است که کنار هم نشسته اند و باید به جمع‌بندی برسند. به طور کلی افرادی که در چارچوب اصولگرایی بتوانند قدم بردارند و هماهنگ با مجموعه اقدام کنند، قطعا جمنا از حضور آنها با این مشخصات استقبال می کند.

پرچمدار اصولگرایی کدام تشکیلات است؟

اصولگرایی خود یک طیف گسترده و وسیعی است که نمی توانیم پرچم را به دست یک گروه بسپاریم.

امروز می توان گفت این پرچمداری و نمایندگی را جمنا به عهده دارد؟

جمنا در زمان انتخابات وحدت حداکثری را ایجاد کرد.

با فشار به تشکل‎های اصولگرا؟

{با خنده} این دیگر نظر شماست!

فارغ از مزاح به نظر شما این تشکل قادر خواهد بود یک وحدت پایدار ایجاد کند؟

باید بتواند.

زمان انتخابات ریاست جمهوری هم می خواست این کار را انجام دهد اما چهره‎هایی چون آقایان سعید جلیلی و لاریجانی و حتی برخی بزرگان جبهه پیروان آن را نپذیرفتند. حتی آقای قالیباف هم که محوریت جمنا را پذیرفت بعد از چندی به انتقاد از آن رو آورد.

جبهه پیروان عضو جمنا بود و آقای باهنر هم در جلسات کنار من می نشست و تا آخر با جمنا بود.

اما آقای سجادی از سوی جبهه پیروان گفتند که محوریت جمنا را نپذیرفتیم و موتلفه ای ها هم شرط گذاشتند که باید جمنا مجوز داشته باشد تا با آن همکاری کنیم؟

شما دارید مصاحبه می کنید یا محاکمه (خنده)!

نه من بر اساس مصاحبه هایی که تا امروز انجام شده می پرسم. آقای کوهکن گفته اند ماموریت جمنا به پایان رسیده است آیا واقعا این ماموریت پایان یافته؟

جمنا برای اینکه دوباره کار خود را آغاز کند نیاز به یک گفتمان مشترک دارد. در واقع جمنا حرکتی را آغاز کرد و ممکن است بعد از انتخابات بازسازی هایی را لازم داشته باشد، باید در این باره نشست و بحث کرد. ما نیاز به یک بحث و گفت و گو داریم که ببینیم این موضوع را چگونه باید ادامه دهیم.

پشت صحنه جمنا شفاف است؟ بعضی اصولگرایان اعتقاد دارند پشت صحنه آن شفاف نیست.

یعنی چی؟

یعنی اینکه مشخص نیست پشت صحنه جمنا چه کسی قرار دارد.

پشت صحنه کجا شفاف است؟! امروز پشت صحنه خود شما کیست؟ شما متعلق به چه طیفی هستید؟

ما متعلق به جامعه خبرنگاری و بی طرف هستیم.

این رسانه خبرانلاین اصولگرایی است یا اصلاح طلب؟

اصولگراست. حتی روی سایتمان هم مانیفستمان با عنوان اینکه «ما چگونه اصولگرایانی هستیم» مندرج است.

کدام اصولگرا؟

اصولگرایان میانه رو . سوال ما عقبه دارد و عقبه آن به حرف های آقای میرسلیم باز می‌گردد. ایشان گفت پشت صحنه جمنا سپاه قرار دارد و باید دچار دگردیسی شود. این چیزی نیست که ما بگوییم؛ حتی آقای بیادی هم چندین بار این موضوع را مطرح کرده است.

{فقط می خندد و حرفی نمی زند}.

آقای حاجی بابایی حالا که دوست ندارید در این رابطه صحبت کنید، سوال دیگری می پرسم. اینکه اصولگرایان به آقای روحانی کشش پیدا کرده اند و به او نزدیک می شوند، چقدر واقعیت دارد؟ این تنها یک تعامل است؟

این عقلانیت همه است؛ مجلس و دولت به سمتی حرکت می کنند که مشکلات کشور را حل کنند و در شرایطی که با معضلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنیم و برجام را طرف مقابل به این روز درآورده است، باید تلاش کنیم یک صدای واحد از درون کشور بیرون بیاید.

آقای کواکبیان گفته بودند که نمی دانیم روحانی اصولگرا شده یا اصولگرایان اصلاح طلب شده‎اند، نظر شما چیست؟
{با خنده} اخیراً به آقای کواکبیان گفتم که «شما اصلاح طلبان خبر ندارید، آقای روحانی آنقدر اصولگراست که حتی به عنوان مدافع حرم می خواهد به سوریه برود! شما اصلاح طلبان غصه تفرقه بین ما اصولگرایان و روحانی را نخورید!»

نوع جدا شدن شما از جمنا هم سوال برانگیزنده شده است.

در طیف اصولگرایی ممکن است افراد یک روز با هم باشند، یک روز جدا شوند؛ این موضوعات در تشکیلات سیاسی طبیعی و اجتناب ناپذیر است. به هر حال این طبیعی است که در یک جمعی چند نفر حاضر نشوند با دیگران کنار بیایند.

صادقانه بگویید، از رفتار جمنا در عدم حمایت از کاندیداتوری شما برای انتخابات ریاست جمهوری، دلخور نشدید؟

من خودم یک روحیه فرا جناحی دارم و اعتقادم این است که ما از همه گروه ها می توانیم استفاده کنیم. من الان ریاست فراکسیونی را بر عهده دارم که ۱۲۲ عضو دارد. رفتار ما در مجلس چگونه بوده است؟!! امروز ما هم از مدافعان دولت هستیم.

از سوال دور شدید. آیا از جمنا دلخورید؟

هر مجموعه ای ممکن است نقاط ضعفی داشته باشد. هیچ مجموعه‌ای نمی‎تواند ادعا کند که کامل و بی نقص است. جمنا نیز از این قاعده مستثنی نیست. من همواره طرفدار این هستم که بتوانیم اصولگرایان را یکجا جمع کنیم و با یکدیگر پیمان ملی ببندیم و حتی تلاش می‌کنیم در بین دوستانی که زاویه زیاد دارند میانه را بگیریم اما گاهی نمی شود.

آخر هم نگفتید دلخور هستید یا خیر؟!

جواب دادم!

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغ آمریکایی‌ها غاز است!

از دید غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، محمدحسین مهدوی‌زادگان در یادداشتی نوشت: دستگیری 900 دانشجو در دانشگاه‌های کالیفرنیا و تگزاس، ورود پلیس ضدشورش به حریم دانشگاه‌ها با اجازه رسمی از نهادهای قانونی قدرت در آمریکا، ضرب و جرح شدید دانشجویان توسط پلیس فدرال و وعده‌های انتخاباتی نامزدهای 2 حزب دموکرات و جمهوری‌خواه (بایدن و ترامپ) مبنی بر اخراج دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی از دانشگاه‌ها و حتی در صورت امکان خاک آمریکا، جملگی تبدیل به تیتر رسانه‌های غربی شده‌اند. از سوی دیگر، تعمیم اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی در آمریکا به کشورهای اروپایی، منجر به آن شده تا پلیس و نهادهای امنیتی کشورهای انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، سوئد، فنلاند و دانمارک نیز مواضع مشابهی علیه دانشجویان منتقد نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه مطرح کرده و با وعده سخت‌ترین مجازات‌ها به خیال خود از وقوع این اعتراضات پیشگیری کنند!

1- اگر چه تونل وحشت نهادهای سیاسی و امنیتی غرب برای دانشجویان نتوانسته آنها را از مسیر انسانیت و غیرت منحرف کند اما سکوت برخی جریانات سیاسی در داخل کشورمان در قبال آنچه در آمریکا و اروپا می‌گذرد، جای بسی تأمل و البته شرم دارد!

در جریان اغتشاشات سال‌های 78 و 88 و حتی در بحبوحه زمانی فتنه‌ای که سال 1401 با محوریت و مدیریت پشت پرده فمینیست‌های دوآتشه جریانات ضدانقلاب و برانداز داخلی و خارج‌نشین شکل گرفت، برخی احزاب اصلاح‌طلب و در راس آنها حزب اتحاد ملت به رهبری آذر منصوری (رئیس خودخوانده جبهه اصلاحات) بدترین و سخت‌ترین مواضع ممکن را در اتهام‌زنی به نظام جمهوری اسلامی و ساختار حقوقی و امنیتی جاری در آن اتخاذ کرده و از هم‌افزایی با جریان‌های ضدانقلاب مانند سلطنت‌طلبان و منافقین تروریست ابایی نداشتند. آنها مدعی بودند به قداست حریم دانشگاه اعتقاد عمیق دارند و دانشجو آزاد است هر گونه می‌خواهد رفتار کرده و شعار دهد و کسی نیز نباید جلودار آن باشد. در این مجال قصد نقد این رویکرد و تفکر را نداریم اما سوال اساسی این است: اگر دانشگاه دارای چنین قداست ذاتی و حریم محکمی است، چرا هم‌اکنون از اردوگاه‌های رسانه‌ای روشنفکر و غرب‌زده داخلی صدایی در حمایت از دانشجویان آمریکایی و اروپایی مخالف نسل‌کشی کودکان فلسطینی مشاهده نمی‌شود؟!

2- صورت‌مساله مشخص است: از دید این غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت(!) به نظر می‌رسد خط قرمز اصلاح‌طلبان نه آزادی است، نه دانشگاه، نه آزادی بیان، بلکه این قداست(!) آمریکاست که خط قرمز آنها در تحلیل‌ها و گفتارهای رسانه‌ای و حزبی محسوب می‌شود! سکوت بسیاری از احزاب اصلاح‌طلب در قبال اعتراضات غیرتمندانه دانشجویان آمریکایی و اروپایی، جلوه‌ای از بدیهیات حاکم بر تفکر و مانیفست حزبی و دستور‌العمل سیاسی این گروه‌هاست. در اینجا ما با نوعی پارادوکس مدیریت شده مواجه هستیم که در آن رفتارها و ارزش‌ها اصالت نداشته و این ساختارها هستند که حسن یا قبح یک رفتار یا گفتار را تعیین می‌کنند. گویا نظریه «ساختار - بازیگر» که توسط کنت والتز بر مبنای نگاه نئورئالیستی وضع شده، تبدیل به یک الگوی ثابت ذهنی و تحلیلی در میان اصلاح‌طلبان و حامیان فتنه شده است! جایی که ساختار نسبت به بازیگران اصالت داشته و بازیگرانی که نخواهند در قالب آن بگنجند، جایی در آن ندارند.

آنگونه که اصلاح‌طلبان  تندرو و روشنفکران غرب‌زده نسبت به ساختار جاری قدرت در غرب ارزش و احترام قائل هستند، خود شهروندان و حتی برخی سیاستمداران غربی نیستند! پلیس فدرال و دیوان عالی آمریکا، در این نگاه مسموم دارای ارزش هستند زیرا متعلق به ساختار قدرت در غرب هستند؛ آنها می‌توانند هزاران دانشجو را سرکوب کرده و آنها را تا آنجا که می‌توانند ضرب و جرح کنند و بعد هم با تحسین مدعیان آزادی بیان و حقوق بشر روبه‌رو شوند. این همان سیکل معیوبی است که ورودی و خروجی آن هر 2 بر اساس «غرب‌پرستی» به جای «بها دادن به اصالت‌ها و ارزش‌ها» در آمریکا و اروپا شکل گرفته و البته، از سوی جریانات واداده داخلی نیز مورد کرنش و احترام واقع می‌شود.

منبع:‌ وطن امروز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس احمدی‌نژاد و سعید جلیلی ۲۰ سال قبل
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • مجری صداوسیما: اصلاح طلبی نطفه‌اش حرام است و اصولگرایی لقمه‌اش!
  • مراسم ازدواج خواهرزاده احمدی نژاد در استانبول + عکس
  • ازدواج خواهرزاده احمدی‌نژاد در ترکیه (+ عکس)
  • عکسی جالب؛ دست سفت احمدی‌نژاد با احمد جنتی در مراسم ختم
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!