Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی گفت: هم‌اکنون ۴ میلیارد تومان فقط به پیمانکارهای خط‌کشی بدهکار هستیم بنابراین باید برای حل مشکلات اولویت‌بندی کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوکان، عبدالحسین علی‌اکبری ظهر امروز در جلسه برنامه‌ریزی برای حل مشکلات راهداری شهرستان بوکان که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه 780 کیلومتر راه اصلی و فرعی که در شهرستان بوکان وجود دارد که حدود 7 درصد از راه‌های استان را شامل می‌شود اظهار داشت: در استان آذربایجان غربی 3 هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی و حدود 8 هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد که 50 درصد از این راه‌های روستایی آسفالت هستند همچنین از لحاظ جمعیتی نیز حدود 82 درصد جمعیت روستایی ما که حدود 2 هزار و 800 روستا است از نعمت آسفالت برخوردار بوده که حدود چهار هزار کیلومتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری مشکلات حوزه راهداری آذربایجان غربی گفت: مشکلات فقط مختص استان ما و شهرستان بوکان نیست بلکه مشکلاتی است که در سطح کلان وجود دارد و به‌تبع آن مشکلاتی که در خصوص ماشین‌آلات در حوزه راهداری وجود دارد این است که ماشین‌آلات ما متناسب با وظیفه‌ای که داریم نیست اما باید به‌صورت بهینه از آن استفاده کرده و از بخش خصوصی نیز کمک بگیریم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی بابیان اینکه برای بسیاری از شهرستان‌ها اعتبار و ابلاغ برای خرید و حمل شن و ماسه جذب‌شده و اگر مشکلی باشد برای حمل نمک است عنوان کرد: همانند سال گذشته برای رفع مشکلات موجود مجوزهایی برای اجاره ماشین‌آلات داده می‌شود و در این زمینه، هم باید اولویت‌بندی برای دستگاه‌ها انجام شود همچنین باید توجه داشت که اولویت با پیمانکاران راه‌سازی است.

علی‌اکبری افزود: خوشبختانه امسال در بحث سوخت زمستانی با توجه به اینکه منابع آن تأمین شده مشکلی نخواهیم داشت.

فقدان نقدینگی مشکلی است که با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنیم

علی‌اکبری تصریح کرد: مشکلی که اکنون وجود دارد بحث نقدینگی است چون ما اعتبار مصوب داریم اما نقدینگی نداریم اما مدیرکل سازمان برنامه‌وبودجه استان به ما قول داده که به‌صورت ویژه اسناد خزانه را برای ما اختصاص دهد تا دست ما برای حل مشکلات شهرستان‌ها مقداری باز شود.

وی اظهار داشت منابع ما فعلاً پاسخگوی تمامی درخواست‌ها نیست اما با اولویت‌بندی راه‌های اصلی و فرعی و بعد راه‌های روستایی برای حل مشکلات تلاش می‌کنیم چون خط‌کشی و ریل نگهبان جاده‌ها و نصب علائم اعتبار ویژه‌ای می‌خواهد به‌طوری‌که ما هم‌اکنون 4 میلیارد تومان فقط به پیمانکارهای خط‌کشی بدهکار هستیم بنابراین باید برای حل مشکلات اولویت‌بندی کنیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در ارتباط با نیاز به تأسیس3 راهدارخانه دیگر در شهرستان بوکان گفت: اگر تأمین زمین برای تأسیس مکان آن ایجاد شود می‌توان از منابع سازمان راهداری تأمین اعتبار کرد هرچند نمی‌توان3 راهدارخانه را همین امسال احداث کرد اما با اولویت بندی می‌توانیم منابع یکی از آن‌ها را مصوب و تأسیس کنیم.

علی‌اکبری بیان کرد: امسال در 67 نقطه راهدارخانه وجود دارد و اگر جایی هم ضرورت داشته باشد می‌توان به‌صورت استیجاری مستقر شد همچنین در ارتباط با12 نقطه پرحادثه‌ای که در شهرستان بوکان وجود دارد اگر جز 44 نقطه حادثه‌خیزاستان آذربایجان غربی باشد آشکارسازی و در برنامه قرار می‌دهیم که مشکلات آن‌ها را برطرف کنیم.

وی با اشاره به تلاش برای کاهش آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای اظهار داشت: در این زمینه هم باید توسط رسانه‌ها فرهنگ‌سازی شود که توجه علائم راهنمایی و رانندگی فقط منوط به نصب تابلو نباشد هرچند در بیشتر مسیرها تابلوهای لازم وجود دارد.

در سال توانایی ساخت فقط 2 یا 3 پل عابر پیاده را داریم

علی‌اکبری در پاسخ به درخواستی برای احداث پل عابر پیاده در بوکان و چند روستای محور مواصلاتی شهرستان عنوان کرد: در طول سال فقط برای احداث 2 یا 3 پل عابر پیاده به ما اعتبار داده می‌شود که در این زمینه هم باید اولویت بندی شود تا حداقل یکی از پل‌های عابر پیاده که نیاز شهرستان بوکان است در سال 97 احداث شود چون احداث هر پل عابر پیاده بالغ‌بر 650 میلیون تومان هزینه دارد.

علی‌اکبری افزود: در بحث روشنایی برای تقاطع‌ها و نقاط ضروری می‌توان به‌صورت مقطعی به شهرستان بوکان کمک کرد همچنین لکه‌گیری یکی از سیاست‌های اصلی ما در بحث ایمنی جاده‌ها است که هیچ چاله‌ای در جاده‌ها وجود نداشته باشد و تا جایی که امکان داشته باشد این کار را انجام می‌دهیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان در ارتباط با وضعیت مبهم نیروهای شرکتی اظهار داشت: قانون به ما مجوز استخدامی نمی‌دهد چراکه جذب باید از طریق آزمون باشد چون در تأمین منابع و تخصیص اعتبار مشکل وجود دارد.

انتهای پیام/

R41361/P1377/S6,48/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی صفری عصر دوشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان گناوه با اشاره به اجرای طرح عفاف و حجاب «نور» در کشور اظهار داشت: اجرای طرح نور اقدام بسیار ارزشمندی در جامعه است که از اجراکنندگان این طرح در کشور و بخصوص در شهرستان تقدیر می شود.

فرماندار گناوه افزود: بر همه ما واجب است که از این اقدام حمایت کنیم و ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان در اجرای این طرح مهم با نیروی انتظامی همکاری و همراهی کنند.

صفری گفت: جامعه ما یک جامعه اسلامی و دینی است و از این طرح در بین مردم استقبال خوبی شده است و با برنامه ریزی های انجام شده با تذکر و ارشاد و راهنمایی پیشرفت خوبی در اجرای طرح را شاهد هستیم.

وی پیرامون ساماندهی دست فروشان در بازار گناوه با بیان اینکه برای حل مشکل باید از خرد جمعی استفاده شود، گفت: مسئولیت انجام این کار بر عهده شورای شهر و شهرداری است و همه ادارات مرتبط ملزم به حمایت و پشتیبانی هستند و باید کمک کنند.

فرماندار گناوه بیان کرد: مجموعه فرمانداری و فرماندار و ادارات و دستگاه ها اجرایی با تمام توان و امکانات از طرح ها و برنامه های توجیه شده شورا و شهرداری در این زمینه حمایت و همکاری خواهند کرد.

فرماندار گناوه افزود: طرح های عمرانی، فرهنگی و هر طرح و مسیر و برنامه توجیه شده ای که شورا و شهرداری در این زمینه داشته باشند حمایت می کنیم.

وی بیان کرد: نیروی انتظامی، دادستانی و اصناف درخواست می شود که در این زمینه همکاری و فرهنگ سازی کنند.

وی گفت: نگرانی ها در این زمینه باید رفع و این کار باید عملیاتی شود.

وی ادامه داد: همه مشکلات باید با همکاری، همراهی و همفکری و مشورت هم در سطح شهرستان حل شود و از راهکارها و پیشنهادها و طرح ها برای رفع نواقص و مشکلات استقبال می شود تا همه در کنار هم برای رفع مشکلات کار و کمک کنیم.

کد خبر 6092411

دیگر خبرها

  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • دیدار فرمانده سپاه با ائمە جمعه بوکان
  • واکنش سرپرست دوومیدانی به بدهی‌ها/ بدهکار نباشیم، فدراسیون نیستیم
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • درخواست رانندگان برای رسیدگی به جاده باریک و خطرناک نشتیفان - قائن + فیلم
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان