Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار سیمرغ گفت: متأسفانه کمتر از دو درصد جمعیت شهرستان عضو کتابخانه عمومی سیمرغ هستند که این موضوع زیبنده شهرستان شهیدپرور سیمرغ نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیمرغ ما، مجتبی حبیب‌نژاد در مراسم نواختن زنگ مطالعه کتاب و کتاب‌خوانی در مدرسه پسرانه سید رضی رکن‌کلا، اظهار کرد: وضعیت کتاب‌خوانی شهرستان مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: قسمت اول به موضوع فرهنگ‌سازی در این حوزه برمی‌گردد که متولیان امور می‌بایست تمام‌قد پای‌کار حضور پیدا می‌کردند تا امروز وضعیت کتاب‌خوانی شهرستان به‌صورت نباشد.

فرماندار سیمرغ بابیان اینکه خواستگاه عمومی و فرهنگ جامعه باید به این بحث توجه می‌شد، تصریح کرد: در این حوزه عقبیم و باید از اولین فرصت با توجه به تغییر بحث مدیریتی صورت گرفته برنامه زمان بندی در جهت تقویت مطالعه در سطح شهرستان انجام شود که نشست‌های متعددی برگزار و استارت اولیه کار زده شد.

وی ادامه داد: متأسفانه کمتر از دو درصد جمعیت شهرستان عضو کتابخانه عمومی سیمرغ هستند که این موضوع زیبنده شهرستان شهیدپرور سیمرغ نیست.

حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه قسمت دوم به موضوع متولیان امربر می‌گردد، اظهار کرد: نتوانستیم منابعی که خواستگاه عمومی جوانان را تأمین کند تهیه کنیم بلکه آنچه خودمان خواستیم را تهیه کردیم.

وی افزود: سیاست‌گذاری امروز باید بر اساس خواستگاه عمومی و شرایط سنی جوانان ما باشد.

فرماندار سیمرغ بابیان اینکه قالب افرادی که به‌عنوان عضو و مشترک کتابخانه عمومی شهرستان هستند سنین بین ۹ تا ۲۵ دارند که در حال تحصیل هم هستند، تصریح کرد: انتظار داریم دوستان به خواستگاه توجه کنند و ببیند جوانان ما چه لازم دارند.

وی ادامه داد: نباید خواسته‌های خود را به جوانان القا کنیم و باید خواستگاه قشرهای مختلف را بررسی و سپس اقدام به تأمین منابع کنیم.

حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه هفته کتاب و کتاب‌خوانی بهانه‌ای در جهت تقویت کتاب‌خوانی ما است، اظهار کرد: کشوری با قدمت طولانی و از کشورهای متمدن دنیا بافرهنگ بسیار غنی ایرانی و اسلامی محسوب می‌شویم اما شرایط مطالعه ما مناسب نیست.

وی اظهار کرد: در جهت توسعه فرهنگ مطالعه باید برنامه مدونی از سوی مدیریت کتابخانه عمومی و رئیس اداره ارشاد شهرستان تدوین شود.

فرماندار سیمرغ با تأکید بر اینکه همه سازمان‌ها و نهادها در اعتلای فرهنگ کتاب‌خوانی شهرستان کمک کنند، تصریح کرد: نمی‌توانیم به مکانی در سطح شهر به‌عنوان کتابخانه اکتفا کنیم و باید کتابخانه‌ها را در روستاها و منازل ببریم.

وی ادامه داد: میزان مطالعه شهرستان پایین است و تنها راه‌حل این موضوع کمک همه دستگاه‌ها است.     انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۸۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه

محمدامین بهرامی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در جلسه انجمن کتابخانه‌های استان کرمانشاه با اشاره به ضرورت راه‌اندازی کتابخانه مرکزی، گفت : این پروژه مهمترین و بزرگترین بنای فرهنگی استان است و در صورت راه‌اندازی می‌تواند محل مناسبی برای انجام برنامه‌های فرهنگی و هنری استان باشد.

وی افزود: در حال حاضر بسیاری استان‌ها صاحب کتابخانه مرکزی هستند و در غرب کشور تنها استانی که کتابخانه مرکزی ندارد، کرمانشاه است.

بهرامی با اشاره به شروع این پروژه در سال ۱۳۸۶ گفت: این پروژه در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع در پنج طبقه و با زیربنای ۱۲ هزار مترمربع در دست احداث است.

وی به پیشرفت ۶۳ درصدی پروژه اشاره و تصریح کرد: متاسفانه به دلیل مشکلات اعتباری این پروژه بعد از ۱۷ سال به این میزان پیشرفت رسیده است.

بهرامی اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان اعتبار صرف پروژه شده تا به پیشرفت ۶۳ درصدی برسد، اما برای اینکه بتوانیم پروژه را تکمیل کنیم با توجه به افزایش قیمت‌ها به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با اشاره به تصویب اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای این پروژه در سفر دور اول رییس جمهور به استان، گفت: در این سفر مقرر شد از این میزان اعتبار، ۲۰ میلیارد تومان آن توسط سازمان برنامه و بودجه و ۱۰ میلیارد تومان آن از محل اعتبارات نفت تامین شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون از این میزان اعتبار ۵.۶ میلیارد تومان آن در سال ۱۴۰۱ و ۱۰ میلیارد تومان در سال گذشته تخصیص شد که صرف تکمیل پروژه شده و اکنون برای ادامه کار به تامین اعتبار جدید نیاز داریم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • غرق‌شدن مرد میانسال در آب‌بندان سیمرغ
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • غرق شدن مرد ۵۵ ساله سیمرغی در آب‌بندان لاله‌زار
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب