Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن محمودی اصل زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تیم ها شامل 16 تیم امدادی، 10 تیم اسکان اضطراری، چهار تیم آواربرداری، یک تیم آنست (سگ های زنده یاب)، 2 تیم واکنش سریع، یک تیم 20 نفری پزشک و پرستار با تجهیزات کامل است.
وی ادامه داد: یک بالگرد این استان نیز به همراه معاونت امداد و نجات هلال احمر آذربایجان غربی به این منطقه اعزام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ارسال تجهیزات اولیه و مورد نیاز به مناطق زلزله زده، گفت: به دلیل همجواری این استان به منطقه زلزله زده و بنا به اعلام ستاد مدیریت بحران کشور تاکنون هفت هزار تخته پتو و 200 دستگاه چادر در ساعت های اولیه به کرمانشاه ارسال شده است و آمادگی لازم برای ارسال تجهیزات بیشتر نیز وجود دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی اظهار کرد: یک دستگاه مینی بوس، 2 دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه تویوتا هایلوکس امدادی و 12 دستگاه خودروهای اسکانیا، ایسوزو، تویوتا و خودروی امداد و نجات به منطقه زلزله زده اعزام شده است.
وی ادامه داد: به دنبال وقوع زلزله، نیروهای امداد و نجات آذربایجان غربی از ساعت های اولیه در آماده باش بوده اند ولی مشکل خاصی در این مدت مشاهده نشده است.
به گزارش ایرنا، یکشنبه شب در منطقه مرزی ایران و عراق زلزله ای به بزرگی 7.2 ریشتر به وقوع پیوست که در بسیاری از شهرستان های آذربایجان غربی از جمله شهرستان های جنوبی استان احساس شد.
در پی این زمین لرزه، شهرستان های غربی استان کرمانشاه از جمله سرپل ذهاب بیشترین خسارت را داشته اند.
8135/ 3072
** خبر: شهین بیدادرس ** انتشار: علیرضا فولادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۶۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از فعالیت سامانه بارشی قوی در برخی استان ها خبر داد که سبب بروز سیلاب و آبگرفتگی معابر در حدود نیمی از مساحت کشور می شود.

بر اساس این هشدار این سامانه بارشی فعالیتش را سه شنبه در استان های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان با رخداد «رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ» شروع می کند.

این شرایط چهارشنبه برای استان های «کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر» و پنج شنبه برای «خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی» پیش بینی می شود.

از جمله اثرات مخاطره آمیز این سامانه می توان به «لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی» اشاره کرد.

فعالیت سامانه بارشی با حفظ سطح هشدار نارنجی جمعه در استان های «اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استانهای البرز و تهران» پیش بینی می شود.

توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه بارشی در سفرهای بین شهری احتیاط شود و از هرگونه اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود.

همچنین توصیه می شود از فعالیت‌های کوهنوردی و چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری شود. علاوه بر این از استحکام سازه‌های موقت و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها نیز اطمینان حاصل شود.

با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از دیگر توصیه ها برای مواجهه مناسب با شرایط جوی پیش رو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جستجوی مغروق مفقودی نازلو چای در روز ششم هم ناکام ماند
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه
  • هوای استان کرمانشاه روز‌های پنجشنبه و جمعه بارانی است
  • واژگونی یک دستگاه خودروی پرشیا در محور خوی_چایپاره با ۴حادثه دیده و یک مصدوم
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می یابد
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه